Vijesti o zdravlju

Svjetski dan spavanja 2018: 10 sigurnih pravila za bebu

Pin
+1
Send
Share
Send

Samo pokušavate smiriti bebu na spavanje nije dovoljno, održavajte i sigurnu rutinu za spavanje.

Često se nove mame brinu samo o tome kako staviti snop energije na spavanje. Samo zato što beba trenutačno spava ne znači da je on siguran i zvuk. Jeste li znali da se mnoge nezgode dogode tijekom beba's sleep hour koji može prouzročiti štetu i život prijeti? Vaš posao nije samo staviti bebu na spavanje, već kako bi vaša beba spavala na siguran način. Ovdje vam dajemo neke dosjee i nemojmo ih slijediti dok stavljamo vašeg malog na spavanje, što će vas spasiti ne samo od problema u snu, već i drugih opasnosti.

  • Ako namjeravate staviti svoje dijete u krevetić ili kolijevku, provjerite je li postavljen točno pokraj kreveta, kako biste brže mogli prisustvovati potrebama vašeg djeteta čak i u mraku noći. Znati više načina da svoju bebu spavate.
  • "Duh ultra mekih madraca za bebe i dobiti jedan koji je čvrst i nema pjene ili žice koje izlaze iz nje. Čvrsti madrac je ono što bi trebalo da se odmaraju delikatna leđa vašeg djeteta, kaže Sonali Shivlani, međunarodno certificirani savjetnik za trudnoću, dojenje i dijete.
  • Ako spavate, spriječite da se izbjegnete neprirodne nezgode i pazite da djetetu pružite dovoljno prostora. Budite upozoreni na spavanje, tako da ruka, noga ili jastuk ne bi naštetili vašem djetetu.
  • Ne držite jastuk za bebu da spava; to može dovesti do gušenja ako je vaše dijete osjetljiva glava sudopera u.
  • Pazite da krevetić koji koristite ima čvrste ograde na bočnim stranama, a razmak je manji od 2 inča, tako da ruka ili noga vaše bebe ne budu zarobljeni između praznine.
  • Kako biste izbjegli sindrom ravne glave, pobrinite se da uzmete dovoljno pažnje, tako da dijete ne spava predugo u jednom smjeru. "Majke trebaju biti ovdje pažljivije i mijenjati stranu djetetove glave. Čak i dugo držanje bebe ravno može natjerati stražnji dio glave ", kaže Sonali.
  • Ne zaboravite ukloniti sve pletene igračke iz krevetića ili krevetića prije nego što stavite bebu na spavanje kako bi izbjegli slučajeve gušenja.
  • Uvijek pokušajte staviti bebu na spavanje na leđima kako bi izbjegli SIDS ili sindrom smrti dojenčadi. Znati više o SIDS-u.
  • Nikada ne držite ništa pod djetetovom glavom ili na krevetu koji može podići vrat za vrijeme spavanja. Iz istog razloga dajte jastuku i jastuk cipela na konju propustite ", kaže Sonali.
  • Uvijek čuvajte dječju posteljinu i posteljinu. Prašina, grinja i mlijeko mogu zaraziti klice i izazvati infekcije.

Gledaj video: Tradicionalna hrana koja njeguje - Sally Fallon Morell - Weston A. Price

Pin
+1
Send
Share
Send