Bolesti i uvjeti

Što je postupak Lumenis UltraPulse Technology? (što očekivati, cijene i ostala pitanja)

Pin
+1
Send
Share
Send

Koliko je drugačiji Lumenis UltraPulse od redovitog estetskog postupka?

Postoje brojne estetske postupke dostupne na tržištu. No, odabir onoga koji odgovara vašim potrebama i prilagodbe zakona uz pružanje željenog je važan. Nedavno dodavanje popisa je tehnologija Lumenis UltraPulse, za koju se kaže da je bolja od toga. Dr. Arun Kumar Singh, profesor i voditelj postdiplomskog odjela za estetsku kirurgiju, K G Medicinsko sveučilište, Lucknow objašnjava sve što trebate znati o ovoj novoj laserskoj tehnologiji CO2 poznatoj pod nazivom UltraPulse.

Što je Lumenis UltraPulse tehnologija?

UltraPulse® od Lumenisa je najmoćniji CO2 laserski uređaj u estetskoj medicini. Može prodrijeti dublje od bilo kojeg estetskog ablativnog CO2 lasera koji je trenutno dostupan. U kombinaciji s velikom svestranosti ovaj UltraPulse® savršen je za liječenje svakodnevnih problema s kožom kao što su akne i bore kako bi se bavile debelim i složenim lezijama. Može se koristiti za sigurno liječenje dubokih kožnih stanja kao što su hipertrofični ožiljci ili ožiljci s plamena i kožna obnova. Također pročitajte o terapiji pomlađivanja Postanka - upoznajte ovaj postupak liječenja kože.

Koliko je drugačiji od redovitih estetskih postupaka?

Postupak se obavlja laserskom tehnologijom i stoga ne zahtijeva da podvrgnete noži. Također, za razliku od ostalih estetskih postupaka, ne uključuje krvarenje i stoga, poznat je kao neinvazivni kirurški zahvat. Ona pruža nenadmašne rezultate kod bolesnika s minimalnim ožiljcima i zastojem. UltraPulse by Lumenis optimalno tretira širok raspon uvjeta od nježnih površinskih tretmana do dubokih ugovorenih ožiljaka. Lumenis UltraPulse tehnologija može pomoći da se pacijenti sigurno liječe agresivnije u usporedbi s ostalim laserskim lancima CO2 koji su dostupni na tržištu.

Tko može proći postupak?

Od akni ožiljaka i kožnih oštećenja do oznaka sagorijevanja, možete proći CO2 UltraPulse laserski uređaj za sve kožne uvjete koje želite liječiti. Uvjeti koji se mogu liječiti ovim postupkom uključuju pigmentaciju, rosaceu, revizija ožiljaka, toniranje kože, uklanjanje tetovaža, pomlađivanje fotografija i ablativni, kao i neablativ kožna obnova kože. Evo sve što trebate znati o tretmanima lica i postupcima za muškarce.

Tko ne bi trebao proći postupak?

Svatko s kožnim problemima ili estetskim problemima može proći postupak. Međutim, ako patite od lokalne infekcije, nije preporučljivo podvrgnuti se postupku jer bi to moglo učiniti više zla nego što je dobro. Dakle, jedini kriterij da se operacija ne izvrši je da lokalno mjesto treba biti bez infekcije.

Koji je trošak postupka?

Trošak operacije ovisi o uključenom području i vrsti stanja. Dakle, UltraPulse od Lumenisa može biti u rasponu od najmanje 500 Rs do oko 4000 Rs. Međutim, u prosjeku, može računati oko 2000 Rs po sjedenju.

Uključuje li to bilo kakva priprema?

Prema mišljenju stručnjaka, osoba može ući i dobiti postupak. Nije potrebna priprema osim opće anestezije. Međutim, trebate se unaprijed upoznati s stručnjakom kako biste znali o postupku i kako to možete učiniti. Također pročitajte o Viora REACTION: neinvazivni postupak za stezanje i kontura kože.

Što očekivati ​​tijekom postupka?

Kao što to uključuje lasersku tehnologiju, sve što ćete osjetiti je toplina i / ili osjećaj gušenja, što je slučaj sa svim ostalim postupcima laserske tehnologije. Osim toga, nema krvi ni boli, jer se tijekom postupka stavlja pod anesteziju.

Koje su savjete / mjere predostrožnosti koje treba slijediti?

Nakon operacije, koža postaje osjetljiva neko vrijeme i stoga, za to vrijeme savjetuje se da ostane zaštićeno od izloženosti sunčevoj svjetlosti. Možete čak koristiti kreme za sunčanje ili kreme za sunčanje kako biste smanjili učinak UV svjetla na kožu. Podvrgavanje masaži lica također može pomoći u pomlađivanju stanica kože.

Kada očekivati ​​rezultate?

Očekuje se rezultat oko 2 - 3 tjedna nakon operacije. Također pročitajte oko pet kozmetičkih postupaka kako biste izgledali mlađe (ne trebate operacije).

Pin
+1
Send
Share
Send