Ljepota

Umorne oči? Koristite ove sastojke iz svoje kuhinje da biste dobili osloboditi od natečenosti

Pin
+1
Send
Share
Send

Jednostavni načini prema crnim krugovima, natečenim očima, bradama itd.

Buđenje s natečenim očima prilično je česte i lako je postupati s njima. Pijte dovoljno vode i koristite hladne kriške krumpira kako biste se riješili pufnosti, sugeriraju stručnjake. Bubbles Singh, osnivač u Just B Au Naturelu i Ragini Mehra, osnivač na izvoru ljepote, naveli su jednostavne načine rješavanja vašeg problema:

* Najlakši način da se riješite natečenih očiju je piti vodu. Kada je tijelo dobro hidrirano, postoji manja vjerojatnost zadržavanja vode koja može prouzročiti da vaše područje ispod očiju i druge dijelove tijela nabreknu.

Voda također pomaže isprazniti toksine iz tijela.

* Iced obloge kao što su hladne zelene ili crne čajne vrećice mogu pomoći ublažiti natečene i nadražene oči. Sadrže anti-nadražujuća svojstva koja pomažu smanjiti oticanje oko očiju. Možete čak pokušati prskati lice i oči hladnom vodom.

* Reza hladnog krumpira ili krastavaca djeluje kao fantastičan prirodni lijek za uklanjanje podočnjaka.

Enzimi i adstrigentna svojstva u tim povrćem pomažu smanjiti upalu i pomoći u stezanju kože. Ovaj lijek će također pomoći da se riješite bora i tamnih krugova oko očiju.

* Maska od bjelanjaka pomaže u stezanju područja oko očiju, jer bijele bjelanjke njeguju prirodni tretman za njegu kože, smanjujući natečenost očiju.

* Puffiness oči mogu biti uzrokovane sezonske ili naslijeđene alergije. Alergije nas potiču da trljaju naše oči više, što dovodi do daljnjeg pušenja. Posjetite liječnika i provjerite se u slučaju takvog.

* Koristite prirodne proizvode koji pomažu smanjiti suhoću, smanjiti natečenost i hidratizirati vašu kožu poput oka seruma ili aloe vera temeljenih kreme za oči koje također mogu ohladiti područje oko očiju.

Ti proizvodi ne oštećuju oči, popravljaju i nadopunjuju kožu oko očiju, osiguravajući da vidite razliku u svjetlini i teksturi ispod očiju kad se ujutro ustajete.

Gledaj video: Part 2 - Jane Eyre Audiobook by Charlotte Bronte (Chs 07-11)

Pin
+1
Send
Share
Send