Kategorija Roditeljstvo

Važnost reći ne onom koga volimo!
Komunikacija

Važnost reći ne onom koga volimo!

Ako postoji jedan koncept koji sam naučio iz svog trenerskog iskustva, riječ je o važnosti toga da ne kažete osobi koju volite, pogotovo kad se zaista osjećate tako. U ovom članku predstavljam važnost praćenja njegovih prvih dojmova, a posebno uloge „negacije“ kako bi vas oslobodio od težine, a da ne izazove situaciju.

Opširnije
Roditeljstvo

7 mitova o neonatalnoj žutici koju biste trebali znati

Svjetski dan hepatitisa: Da li se neonatalna žutica javlja zato što je majka imala žuto obojenu hranu tijekom trudnoće? Neonatalna žutica je uobičajena kod novorođenčadi i mnoge nove majke imaju puno zabluda o tome. Dok traje samo za početne dane i rješava samostalno, mnogi ljudi uzimaju pomoć prirodnih lijekova i drugih metoda za liječenje žutice.
Opširnije
Roditeljstvo

7 stvari koje bi parovi trebali imati na umu prije nego što usvoje

Usvajanje je emocionalno iskustvo i za roditelje i za dijete. Ovi savjeti mogu vam pomoći i vašoj obiteljskoj vezi s djetetom. U Indiji, gdje je kontrola stanovništva i dalje glavna briga, postoje dvije vrste scenarija koji nas prkose: prvo, parovi bez djece koji se sputaju u IVF centre, očajnički žele dobiti dijete; drugo, lica onih nevinih djece koja neumorno čekaju da budu usvojena i da dođu kući da nazove svoje.
Opširnije