Sposobnost

Jedina mudra koju morate ukloniti stresom na poslu

Pin
+1
Send
Share
Send

Možete mudra učiniti bilo kada, bilo gdje i ne trebate jogu ili druge rekvizite.

Stres može utjecati na vaš fokus i koncentraciju na poslu ili bilo koju drugu aktivnost da bi pokušao raditi izvan posla. Ako se u zadnje vrijeme osjećate stresno i tražite prirodan način da se riješite, možete pokušati koristiti mudre kao brz i jednostavan način da to učinite. Mudra je gesta ruka (ili način na koji stavljate ruke) koji omogućuje slobodan protok energije u tijelu. Mudra također pomaže primjenjivati ​​pritisak na određene točke akupresure prisutne na rukama, što zauzvrat aktivira određene organe da bi se postigao željeni učinak. Dakle, kako biste se prirodno oslobodili stresa, možete pokušati izvoditi hakini mudra preporučenu od stručnjaka Ramana Mishra. Također, pročitajte zdravstvene prednosti 17 drugih mudra i kako ih izvesti.

Prednosti hakini mudre
Hakini mudra je izvrsna za poboljšanje pamćenja i koncentracije. Također promiče koordinaciju između lijeve i desne hemisfere mozga. Mudra također stvara osjećaj smirenosti, tako da može biti odličan način da se smirite kada ste naglašeni na poslu.

Koraci za izvođenje mudre

  • Držite ruke gore ispred vas tako da se dlanovi suoče jedni s drugima.
  • Polako dignite vrhove prstiju vaše desne ruke prema prstima vaše lijeve ruke tako da one dodiruju jedna drugu.
  • Pomakni pogled prema gore.
  • Kao što udisati, stavite jezik protiv krova usta.
  • Dopustite svom jeziku da se opusti dok izdišete.
  • Praksa ovo nekoliko puta

Još jedan razlog za ljubav ovog mudra je da to možete učiniti bilo kada, bilo gdje i ne trebate yoga mat ili druge rekvizite. Započnite ujutro s hakini mudrom i ponovite ga svakodnevno 40 dana. Vježbanje ovog mudre ujutro pomoći će vam pronaći duboki osjećaj mira i spokojstva. Ove 5 mudre će vam pomoći da se nosite s gnjevom prije nego što izađe iz kontrole.

Gledaj video: Srđan Roje: Tečaj meditacije (3/3) [CC: Hr, Mk]

Pin
+1
Send
Share
Send