Kategorija Ljubav

Video trening: Tri rečenice koje ne treba reći bivšem
Ljubav

Video trening: Tri rečenice koje ne treba reći bivšem

Pozdrav svima i dobrodošli na minutu treniranja kako biste dobili svog bivšeg. Danas vam rezerviram više od 3 minute jer me tema fascinira i posebno dovodi u pitanje većinu vas. Svakodnevno me pitaju koje su rečenice da ne izgovorim njegovom bivšem i neumorno sam prisiljen odgovarati na istu stvar.

Opširnije
Ljubav

Želim vratiti svoju obitelj, kako to mogu ?!

Više od supruge želim vratiti svoju obitelj. Evo riječi Jeana Marca, muškarca četrdeset godina kojega sam pratio u treniranju i koji je želio više od svega pronaći svoje dvije kćeri i oblikovati stabilni obiteljski kokon. Žuta na torti bila je to što je njegova supruga opet bila brižna supruga koju je poznavao ne tako davno.
Opširnije
Ljubav

Zašto nikad ne biste vršili pritisak na svog bivšeg?

Obnavljanje njegovog bivšeg zahtijeva nepopustljivost u svim postupcima koje ćete poduzeti. Iznova je dug i složen proces, ali omogućit će vam da zauzvrat razmislite o ljubavnom životu mnogo mirnije nego inače. Nikada ne smijete vršiti pritisak na bivšeg ili ga pokušavati poljubiti bez da vam je dopušteno!
Opširnije
Ljubav

Chicane od para: 3 korisna savjeta kako ih izbjeći!

Pozdrav svima, danas je to poseban članak jer sam htio razgovarati izravno s našim kanadskim prijateljima (ali budite sigurni da svi Francuzi mogu pronaći savjet!). Doista, izraz koji prepire par dolazi izravno iz Quebeca (i problem je par) i ne brojim komentare ostavljene na mojoj web stranici s ovim izrazom.
Opširnije
Ljubav

Bojim se da me moj muškarac napušta!

Kako se boriti protiv svoje emocionalne ovisnosti da se više ne bojimo izgubiti osobu koju volimo? Kako cvjetati u ljubavi i živjeti uistinu savršenu vezu? Kako pobijediti ideju da njegov čovjek može odlučiti otići preko noći? Sve više i više poruka dobivam od žena koje mi kažu "bojim se da će me ostaviti moj muškarac" i nužno zauzimaju suprotan stav prema onome što bi trebalo implementirati i učiniti sve pogrešno.
Opširnije
Ljubav

Rečenice da ne izgovorim svom bivšem!

Kada prizivate bivšeg, ono što osjećate ponekad vas može dovesti do višestrukih pogrešaka. Međutim, vaš cilj započinje dobrim osjećajem, želite pokupiti komade što je brže moguće, želite brzo pronaći život para i ponovo proživjeti trenutke sreće.
Opširnije
Ljubav

Kako obnoviti obitelj i povratiti ljubav?

Kako obnoviti obitelj i svoj život kao bračni par? Koje su tehnike i alati koji vam omogućuju da povratite svoju ljubav i sentimentalnu sreću? Kako provesti ponovni izvid u ljubavi kada između vas i vašeg bivšeg ima djece? Otkad sam započeo svoj posao ljubavnog trenera i specijalizirao se za ponovno sastavljanje, sretnem mnoge ljude koji daju svoje mišljenje ili radije prosuđuju moj rad. Čak i ako nisam pročitao nijedan članak i objasnio mi koliko "glupo je" htjeti oporaviti svoju bivšu.
Opširnije
Ljubav

Najavljena pauza? Evo rješenja za izlazak!

Imate li problema s partnerom i želite naći rješenje kako spasiti svoju vezu? Pitate se kako ponovno pobuditi osjećaje prema partneru da povrati svoju ljubavnu vezu? Koja su rješenja koja će njegov brak spasiti od najavljenog raskida? Vjerojatno znate ako znate moju karijeru, ali ja sam bio prvi trener u Francuskoj koji me zanimao kako povratiti bivšeg ili bivšeg.
Opširnije
Ljubav

Ne mogu živjeti bez njega, kako mu dopustiti da diše ?!

Izgubljeni ste i ne znate kako živjeti bez svog muškarca, svoje polovice, srodne duše? Koja su rješenja kako biste postali neovisniji i kontrolirali svoje ljubavne emocije? Kako povratiti pozitivan moral i naučiti uživati ​​u svojoj vezi bez straha od gubitka? Pozdrav svim damama i dobrodošli na moju web stranicu za one koji je otkriju.
Opširnije
Ljubav

Kako upravljati izvješćima kad je neko povezan sa svojim bivšim?

Danas u odjeljku "čitači pošte" primam svjedočenje Yanisa. Njegova je povijest specifična u smislu da pauza ne datira od jučerašnjeg dana, to je najmanje što se može reći, jer je razdvajanje više od jedne godine. Ali iznad svega, ono što razdvaja Yanis i njegova bivšeg toliko posebno je činjenica da je on bio povezan s bivšim.
Opširnije
Ljubav

Ljubomoran i posesivan: kako nadmašiti ove negativne emocije?

Kako prevladati njegovu ljubomoru kada je čovjek dugo ljubomoran (da ne kažem uvijek!)? Kako prevladati negativne emocije i strahove koji su prepreka vašem svakodnevnom blagostanju? Koji su savjeti koje treba upotrijebiti za prevladavanje bilo kojeg oblika bolesne ljubomore? Od 2007. godine pratio sam tisuće žena u njihovom emocionalnom i osobnom životu.
Opširnije
Ljubav

Zašto osjećaji blijede s vremenom

Učinak vremena na bračni par često je poražavajući. Ne kada ste u vezi 8 mjeseci, 2 godine ili čak 5 godina, već prije 15 ili 20 godina. Navike koje se stvaraju u ovom trenutku i jednostavno odvijanje života uzrokuju promjene koje će vjerojatno uznemiriti vaš svakodnevni život.
Opširnije
Ljubav

Ostavlja me za muškarca, što da radim?

Od 2007. trenirao sam na hiljade žena u zavođenju, životu para i naravno u ponovnom uspostavljanju ljubavi. Naravno da postoje sve zajedničke priče između svih priča, vi ste bili izdani, prevareni, razočarani, tako da vidim da neki ljudi mogu živjeti isto kao jedan drugi što bih mogao trenirati prije nekoliko godina ,
Opširnije
Ljubav

Povratite bivšeg unatoč udaljenosti: moguće je!

Odvojiti se od muškarca ili žene koju volite zbog škole, posla ili drugih razloga nije uvijek lako upravljati. Ne zaspite se kad dobijete poljubac, osoba koju volite nije tu kad se probudite, a osim nekoliko poruka tijekom dana, osjeća se njegova odsutnost.
Opširnije
Ljubav

Kako se oporaviti od raskida?

Kako se oporaviti od raskida zaljubljenih konkretnim radnjama koje će imati stvarni utjecaj? Koji je trenutno kompletan postupak da se izbjegne padanje u depresiju ljubavi kako bi se ponovno nasmiješili i ponovno oživeli pozitivne emocije? Kako se možete približiti svom bivšem ili vas oživjeti u novu sentimentalnu budućnost, istovremeno povratiti samopouzdanje?
Opširnije
Ljubav

Tehnika mimikrije kako bi vratila svog bivšeg

Nakon raspada, osjećaji nemaju tendenciju da nestanu odmah, iz jednostavnog razloga što se ne kontroliraju! Naravno, ako živite povijest koja se ne ispunjava, s puno kriza, to se razdvajanje nekim ljudima može činiti kao oslobođenje, ali to ne znači da su dobra vremena zaboravljena.
Opširnije
Ljubav

Moj suprug ide na web stranice za upoznavanja, što učiniti?

Internet je nevjerojatan alat za pronalaženje ljubavi, možemo razgovarati s samcima iz cijelog svijeta, posjetiti tisuće profila prema kriterijima pretraživanja poput geolokacije i napraviti sastanak koji će nam promijeniti život ... Da, ali to je to je kad si samac! Često se pogrešno misli da su ti alati rezervirani za generaciju 18-30, ali to uopće nije slučaj.
Opširnije