Kategorija Ljubav

Ljubav

Kako uvjeriti posesivnu ženu

Mnogi se parovi rastaju zbog ponašanja jednog od partnera, točnije zbog jednog od njegovih osjećaja: ljubomore ili bolje rečeno zbog njegove posesivne strane. Doista, primam mnoge priče priča koje se prekidaju zbog ponavljajućih kriza.
Opširnije
Ljubav

Moja bivša je previše ponosna da bi se vratila: što učiniti?

Kao što znate, može biti puno i mnogo prepreka za ponovni izvid. Već ste isprobali nekoliko tehnika, mislite da ste napravili pravi izbor, ali nažalost ona koja se želite oporaviti ne vraća vam se. Ima snažan karakter, to nije ništa za reći, jer on to čak i nadilazi, ponos vrlo loš, što vam sprečava da ponovno stvorite privlačnost među vama.
Opširnije
Ljubav

Oslobodite je bivšeg i za dva sata!

Prošlo je nešto više od mjesec dana, organizirao sam svoju prvu konferenciju s besplatnim savjetima kako bih oporavio njegovu bivšu. Ovaj je događaj bio velik uspjeh, jer su sva sjedala otrgnuta u nekoliko sati, a vi ste bili nešto više od 200 sudionika. Čak sam bio prisiljen odbiti desetak dodatnih popisa kako mi kvaliteta videa i zvuka nije narušena.
Opširnije
Ljubav

Seksualni život samca

Naša bi vjera trebala utjecati na odluke koje donosimo u našem seksualnom životu, o tome s kime ćemo imati seks i kada treba imati seks. Što mislite? Biblija ima puno toga za reći o tome, ali očito je da mnogi kršćani djeluju kao ateisti s obzirom na svoj seksualni život.
Opširnije
Ljubav

Zašto ljubav nije jednostavna? Stručnjak vam odgovara!

Kada dijelimo život muškarca ili žene, ponekad ne možemo uvijek biti sretni i potrebna nam je pomoć da pronađemo plamen jer vjerujete u ovu priču. Doživjeli ste nevjerojatne trenutke i jednostavno ih želite ponovo proživjeti, a čak i ako ljubav nije jednostavna, duboko u sebi znate da je to uvijek moguće.
Opširnije
Ljubav

Želi me gurnuti da slomim

To je tema koju još nisam detaljno obrađivao, ali koja pogađa mnoge ljude. Vidim to u vašim komentarima, tijekom mojih treninga i na mojim radionicama. Mnoge žene imaju određeni problem s parom jer se muškarac ponaša loše, čini sve da ga se mrzi, s jednom svrhom, da bude odbačen.
Opširnije
Ljubav

Par i osobna sreća. Koji je vaš prioritet?

Treba li privilegirati svoju osobu ili svog partnera? To pitanje svakodnevno postavljaju milijuni ljudi u parovima, pa čak i oni koji trenutno prolaze kroz period celibata, ali koji bi željeli pronaći srodnu dušu, jer se sreća u ljubavi tiče svih.
Opširnije
Ljubav

Ponovno se okupi s bivšim da pronađe ljubav

Pauza može ostaviti gorak okus s jakim osjećajem nedovršenosti. Kad odlučimo pariti s nekom osobom, nije razmišljati o razdvajanju, već naprotiv, u potpunosti uživati ​​u zajedničkim trenucima i pružiti drugoj šansi da magija djeluje. Ali nakon nekog vremena morate se suočiti s činjenicama, veza funkcionira i postoje neki zajednički projekti, likovi su predaleko ili su prepirke prečesto te je bolje prestati svađama. neprestano.
Opširnije
Ljubav

Kako jebati svog bivšeg? 23 najučinkovitija savjeta!

Kad je razdvajanje bilo bolno i u ovom smo trenutku loše doživjeli, želja za osvetom često je sveprisutna. Nekima će se stvoriti stvarna želja za ozljeđivanjem, ali drugi će samo pitati kako da se naljuti na njegovu bivšu priču kako bi se malo iznervirao, ali bez pokušaja da nanese patnju.
Opširnije
Ljubav

Bivša me smatra prijateljem!

U određenim situacijama izvidanje se pokazuje složenim iz iznenađujućih razloga. Dapače, vaš odnos s bivšim daleko je napet, bio bi upravo suprotan i on će vam ipak poslužiti. Većinu vremena vas i vaš bivši ne čuju, možda uopće nema kontakta, udaljenosti, čak ni beskrajne radio-tišine s obje strane.
Opširnije
Ljubav

Vratite svog bivšeg na Božić: vrhunski dar!

Nekoliko smo dana Božića i javljaju mi ​​se mnogi svjedočanstva o tome kako se ponašati u ovo doba godine sa svojim bivšim. Dok se obitelji okupljaju, dobro se provedite, prolazite kroz bolni trenutak, koji je posebno teško prevladati u ovom vremenu.
Opširnije
Ljubav

Moja polovica više ne nosi njegov vjenčani prsten, što to znači ?!

U vrijeme kad pročitate ove retke, točnije u vrijeme pisanja ovog članka, brak će se loše završiti. Jasno je da u posljednjim desetljećima broj razvoda stalno raste. Ne moram gledati statistiku koju daju televizija ili INSEE da bih je znao, samo moram pročitati vaše komentare ili vaše priče da vidim kako se sve više sindikata raspada, uključujući nakon samo nekoliko mjeseci.
Opširnije
Ljubav

Vježba za uspjeh u vašoj radio-tišini!

Ako ste pročitali moj specijalni broj u emisiji Umjetnost radijske tišine (SR), vjerojatno se pitate u čemu je tajna što možete prestati komunicirati sa svojim bivšim. Kako sam svjestan da je teško započeti, želio sam vam pružiti zaista korisnu pomoć. U ovom videu mog programa na S.
Opširnije
Ljubav

Moj bivši treba disati, kako mu ostaviti prostora?

Kad netko doživi raskid, posebno kad je neočekivan, ima tendenciju da ima loše reflekse, posebno kad su osjećaji još uvijek vrlo snažni. Teško je prihvatiti pauzu, apsolutno želimo njegov bivši vratiti što je brže moguće i to može izazvati loše reakcije.
Opširnije
Ljubav

Otkrijte fizičke vježbe koje trebate obaviti nakon pauze

Danas imamo sreću da pozdravimo "Al" koji je ko-direktor stranice Etre-un-homme.fr i koji će nas prosvijetliti kako da postanemo bolji nakon odmora. Iako se često bavi problemima: Kako izgraditi brze mišiće ili kako imati trbušne mišiće, on je ljubazno pristao dati svoje mišljenje kako bi vam pomogao u izvođenju fizičkih vježbi nakon odmora!
Opširnije