Sposobnost

Koristio sam uslugu Food Analysts za moje fitness ciljeve i impresioniran sam!

Pin
+1
Send
Share
Send

Ova usluga jamči Vam 24-satni savjeti o prehrani prilagođenima vama od stručnjaka.

Jeste li se ikad pitali kako bi bilo imati prijatelja koji će vam pomoći s ciljevima vašeg mršavljenja? Netko tko može voditi i savjetovati na svakom koraku vašeg fitness putovanja? Uvijek sam želio jedno. Uvijek sam bila pažljiva eater, najgora vrsta koja ne bi zatvorila važnost zdrave prehrane. Naravno, to mi nije donijelo puno prijatelja, osobito onu vrstu koja bi podijelila svoj entuzijazam za prehranu i fitnes. Pokušao sam dnevno unositi unos hrane dnevno, ali sam se umorio od toga da svaki dan moram istraživati ​​i izračunati svoje kalorijske ciljeve. Zato sam koristio neke popularne fitness aplikacije poput Myfitnesspal. Iako su ove aplikacije bile učinkovite i štedi me od Googleovog bolovanja svakog pojedinačnog zalogaja koji sam jao, imali su vlastita ograničenja: nedostaje im potreban suptilni dodir s ljudima. Ne bih se mogao računati na aplikacije ako bih htio znati jeli li jesti lubenicu bila dobra ideja nakon teškog doručka od četiri bjelanjka i cijelog jaja. Tada sam upoznala svoje prijatelje u The Food Analysts.

Kako funkcionira usluga?

Analitičari hrane su fitness servis koji vam daje smjernice i prijedloge prehrane koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve za fitness, bez obzira na gubitak težine, održavanje ukupne kondicije ili stavljanje mišića na masu. Prikladno je upotrebljavati, primjerice, aplikaciju za fitnes, ali s savjetima koji su napravljeni po mjeri možete dobiti samo od nutricionista. Kada se prijavite za uslugu, bit ćete automatski dodani u Whatsapp grupu napravljenu posebno za vas. Grupa obuhvaća vas i još tri prehrambena stručnjaka koji rade oko 24 sata kako bi procijenili vašu prehranu i pomoći vam da planirate sljedeći obrok kako bi udovoljili vašim zahtjevima. Dobivate izvještaje za svaki obrok u stvarnom vremenu. Sve što trebate učiniti je snimiti sliku vašeg obroka i poslati ga preko.

To se, rekao je, web stranica spominje da je usluga strogo za one koji imaju normalno zdravlje. Osobe s temeljnim zdravstvenim stanjima najprije trebaju dobiti odobrenje od svog liječnika ako žele koristiti tu uslugu. Ako imate bilo kakve alergije na hranu, vaša je odgovornost spomenuti ga stručnjacima.

Moje iskustvo

Dolazim pod kategoriju mršavih masti pa sam htio plan prehrane koji bi mi pomogao da stavim više mišića. Stručnjaci su me savjetovali da povećam unos proteina na 190 grama ugljikohidrata, 147 grama proteina i 37 grama masnoća dnevno. Čak su predložili načine na koje bih mogao ići s njom. Trening s utezima bilo je dano, bez kojega nisam mogao sanjati da ima mišiće.

Upotrijebio sam uslugu tjedan dana, slanja slika i kratkog opisa mojih obroka svaki dan. Za nekoliko će minuta jedan od stručnjaka odgovoriti detaljnim slomom svojih obroka. Evo jedan primjer:

Stručnjaci imaju gotovo bot poput brzine s odgovorima i ponekad me natjeralo da se pitam jesu li uopće spavali! Dostupni su 24 sata dnevno i očekuju da ispunite detalje o najmanjem malom džepu koji ste imali tijekom dana.

Bilo je trenutaka prije, kad bih se šuljao čokoladnom barom ili kremom od vrhnja, misleći da jedan mali komad ne bi imao nikakve razlike. No, Analitičari hrane su me uvjerili da ponekad, hranu koju smatramo zdravima. Otvorio sam oči mnogim zabludama koje sam imao prema fitnesu i prehrani. Također sam shvatio da može biti takva stvar kao previše vlakana, što znači da postoji ograničenje za sve salate koje jedete.

Jedan tjedan je prekratak vrijeme za izgradnju mišića. Ali moje iskustvo s uslugom imalo je neke dobre rezultate. Za početak, počela sam se više uključiti u kupovinu i pripremu vlastite hrane. Također sam počeo biti odgovorniji s mojom prehranom, znajući da ću biti odgovoran za svaku diskreciju. To su bili pravi ljudi s kojima sam bio u interakciji, a ne nijemi aplikacija za fitness. Također sam počeo spavati bolje i osjećati se dobro za sebe, pomažući mi shvatiti da je čista dijeta također dobra za sretan um. I čudno - ovo me stvarno šokiralo - sve moje žudnje za hranom nestale su!

Hoćete li ići za to?

Možete se prijaviti za uslugu posjetom web stranici Analitičara hrane. Postupak prijave je prilično jednostavan. To je plaćena usluga, ali razumno je cijena, pod uvjetom da Vam daje mjesečnu uslugu tijekom cijelog dana. Također naučite biti odgovorniji za unos hrane i dobiti savjete od stručnjaka koji vam pomažu na svakom koraku. Ja sam za mene oduševljen mojim iskustvom i želio bih to nastaviti!

Pin
+1
Send
Share
Send