Bolesti i uvjeti

Home lijek za liječenje mamurluka - Banana milkshake s medom

Pin
+1
Send
Share
Send

Evo jednostavnog i brzog popravka za mamurluk - prirodni lijek s bananom.

Nakon noći nekontroliranog trganja, često idemo ujutro u krevetu s glavoboljom. I da ga nadopunimo, nemamo pojma o tome kako se riješiti mamurluka od zabave sinoć. Iako postoje brojni kućni lijekovi vani, onaj koji se može lako dostupan su vrlo manje. A čak i onih dostupnih, teško je reći ako vam kućni lijek može pomoći da se riješite mamurluka. Pa, ovdje je brz prirodni lijek za liječenje mamurluka kod kuće, koji je potpomognut istraživanjem. Sljedeći put kada se zabavite i pitate kako se nositi s mamurlukom sinoć, taj trik može pomoći! Pročitajte ovo jer pravi ljudi dijele najbolje lijekove za mamurluk

Banana milkshake s medom za mamurluk

Prema objavljenom istraživanju [1], jedan od brzih načina liječenja mamurluka jest napraviti jednostavan i ukusan koktel banana s mlijekom i medom. To je zato što sva ova tri sastojka djeluju na želudac i pomažu vam da se nosite s posljedicama mamurluka. Banane se ne samo lako probavljaju, već također poznaju da smiruju želučanost i hidratiziraju tijelo. Alkohol dehidrira tijelo i zbog toga se osjećate vrtoglavicu i glavobolju. Banane su također bogate elektrolitima i mineralima kao što su magnezij i kalij, koji su teško iscrpljeni zbog teških napitaka. Ako je med dodan banana milkshake to pomaže izgraditi osiromašeni razine šećera u krvi, pružajući neke energije. A dodavanje mlijeka u njega smiruje i rehidrira probavni sustav poslije teškog pijenja.

Ako pijete od mučnine i povraćanja nakon što jedete hranu, možete zajedno s jabukom kvasati malu bananu i polako pojesti mješavinu. Jedući ovo nakon nekoliko uzoraka pića, pomaže u stabilizaciji gastrointestinalnog sustava i također čisti otpad i toksine u probavnom i mokraćnom sustavu. Čitajte kako biste sakrili mamurluk na poslu.

Referenca: K. P. Sampath Kumar, i sur. Journal of Pharmacognosy and Phytochemistry, Traditional and Medicinal Uses of Banana, 2012, 51 str.

Izvor slike: Shutterstock

Pin
+1
Send
Share
Send