Kategorija Zdravlje Vijesti

Vijesti o zdravlju

30-minutni trening može učiniti ženama jaču, tanju

Jedna vježba koja traje samo 30 minuta može imati neposredan pozitivan učinak na žene koje se osjećaju negativno u odnosu na njihova tijela. Jedna sesija vježbanja koja traje samo 30 minuta može imati neposredan pozitivan učinak na žene koje se osjećaju negativno u njihovim tijelima i čine ih osjetljivima i razrješenijima, pronađena je studija.
Opširnije
Vijesti o zdravlju

Čovjek umetne 15 igala u penis; potrčao u bolnicu

Čovjek priznaje da ne osjeća nikakvu bol tijekom umetanja igala. U bizarnom slučaju, kineski 35-godišnji muškarac krenuo je u hitnu službu u pokrajini Liaoning 20. lipnja s 15 igala umetnutim u njegove genitalije. Iznenađujuće, iako je ubrizgavao igle u penis više od godinu dana, tek nedavno je počeo osjećati nelagodu.
Opširnije
Vijesti o zdravlju

32-godišnja žena iz Urana uspješno podvrgava Bilateralni zamjeni koljena

Saznajte više o bilateralnom zamjeni koljena (TKR). 32-godišnja privatna zaposlena mlada dama iz Urana patila je od bilateralnog osteoartritisa koljena koji je sekundaran anksiloznom spondilitisu. Postoje dvije vrste Osteoartritisa koji je zbog starosti, poznat kao Primarni osteoartritis, koji je češći kod bolesnika iznad 50 godina, a drugi je sekundarni osteoartritis koji je prevladava kod mlađih pacijenata.
Opširnije
Vijesti o zdravlju

35% žena više se seksualno privlači partneru nakon zajedničkog vježbanja - PureGym

Istraživanja upućuju na značajno povećanje fiziološkog seksualnog uzbuđenja nakon vježbanja. Studije pokazuju da su žene više seksualno uzbuđene 15-30 minuta nakon vježbanja, budući da više od trećine muškaraca i žena više seksualno privlači partnera nakon treninga. Studije upućuju na značajno povećanje fiziološke seksualne uzbuđenja nakon vježbanja. vježba i ostati visoka više od 30 minuta Raditi kao par koji je vidio da ima pozitivan utjecaj na odnose i seksualni život Gotovo 70% parova vjeruj
Opširnije
Vijesti o zdravlju

Do sada je bilo 3.829 slučajeva denga, 502 chikungunya u Delhiju

Što se tiče chikungunya, 2016. je vidio 7.117 slučajeva - najviše u posljednjih pet godina. Agencije | Objavljeno: 8. studenoga 2017. 9:56 Delhi Delhi dosad je zabilježio 3.829 slučajeva denga i 502 slučajeva chikungunya, navodi se u ponedjeljak, prema građanskim agencijama. Dok je nacionalni glavni grad svjedočio ukupno četiri smrti povezane s denga upalom, nema smrti zbog chikungunye.
Opširnije
Vijesti o zdravlju

38% Indijanci imaju simptome problema mentalnog zdravlja koji zahtijevaju hitnu medicinsku pomoć

Cilj istraživanja bio je stvoriti svijest o pitanjima mentalnog zdravlja. Čak 38% ljudi pokazuje neke značajne znakove poteškoća s mentalnim zdravljem i zahtijeva neposrednu stručnu medicinsku pomoć kako bi upoznali stvarnu dobrobit svog mentalnog zdravlja, otkriva istraživanje koje je proveo Cosmos Institut za mentalno zdravlje i bihevioralne znanosti (CIMBS) i LiveHindustan.
Opširnije
Vijesti o zdravlju

3 od 5 dijabetičara pate od mentalnih zdravstvenih problema: stvari koje nikada ne morate reći osobi s dijabetesom

Svi se bavimo dijabetičarima oko nas s malo suosjećanja. Mentalno zdravlje osobe oboljele od dijabetesa i tipa 1 i tipa 2 uvijek je potkopano i zanemareno. Mentalno zdravlje osobe s dijabetesom ima vrlo važnu ulogu u rješavanju ove bolesti. Rečeno je da osoba koja se bavi dijabetesom mora imati bolju podršku mentalnim zdravljem od prijatelja, obitelji i društva.
Opširnije
Vijesti o zdravlju

45-godišnja žena s rupturiranim i krvarenim tumorom bubrega uspješno je liječena u bolnici Fortis

Ovo je jedna od rijetkih prezentacija bubrežnog tumora, a još rijetki kod žena srednje dobi. Pravovremeno otkrivanje bolesti i odabir ispravne linije liječenja pomogli su 45-godišnjoj ženi iz Gannaur, Haryana da se oslobode od rupturiranog tumora bubrega (Rak). Liječnici u bolnici Fortis, Shalimar Bagh, obavili su lijevu radikalnu nefrekveniju (uklanjanje cijelog bubrega s okolnim tkivima) na pacijenta koji je razvio lijevu rupturiranu masu bubrega i za koje je nađeno da imaju rupturiran i krvav
Opširnije
Vijesti o zdravlju

4-stopovni protokol srčanog udara poboljšava ishode, smanjuje razlike među spolovima

Protokol u četiri koraka za najtežu vrstu srčanog udara, ako se prati, može poboljšati ishode i smanjiti stope smrtnosti te također ukinuti rodne nejednakosti u zdravstvenoj zaštiti. Protokol u četiri koraka za najtežu vrstu srčanog udara, ako se prati, ne samo da može poboljšati ishode i smanjiti stope smrtnosti, već i ukinuti rodne razlike u zdravstvenoj zaštiti.
Opširnije
Vijesti o zdravlju

50 posto porasta kod pacijenata koji traže homeopatski tretman u Indiji u posljednjih 5 godina

Vlada je u utorak rekla da je homeopatija "klinički učinkovita". Vlada je u utorak rekla da je homeopatija "klinički učinkovita" i da je porast broja pacijenata koji traže homeopatski tretman u zemlji u posljednjih pet godina porastao za 50 posto. "U Indiji, na 23 instituta / jedinica u Središnjem vijeću za istraživanje u homeopatiji (CCRH), 50 posto više pacijenata koji traže homeopatski tretman tijekom posljednjih pet godina", rekao je ministar država AYUSH (Independent Charge) Shripad Yesso N
Opširnije
Vijesti o zdravlju

5 dobrih navika koje pomažu u borbi protiv denga i chikungunya

Slijedite ove savjete kako bi vaš kućni komarac bio slobodan. Važno je reći da dobre navike mogu dugo putovati u pomaganju da ostanete u formi i bez bolesti. Isto pravilo se primjenjuje kada se radi o borbi protiv denga i chikungunya. Možete spriječiti dengue i chikungunya usvajanjem nekoliko dobrih navika. Pokrijte sve kontejnere za skladištenje / držanje vode: Jedna od uobičajenih pogrešaka koje većina od nas zloupotrebljava jest napustiti kante, spremnike za vodu i putovanja.
Opširnije