Ljepota

Nepravilni načini kako biste bili sigurni da uvijek odaberete savršenu boju ruževa

Pin
+1
Send
Share
Send

Nikada nećete završiti noseći pogrešnu sjenu s ovim savjetima!

Znači uvijek ste završili branje previše tamno ili previše lagano, previše sjajnog ili previše crvenog ruža za usne? Sa stotinama nijansi vani, može biti teško odabrati najbolju. Kako bi vam olakšali posao, stručnjak za ljepotu Nandini Agarwal iz Marvie Ann Beck Akademije dijeli savjete koji će vam pomoći da pronađete savršenu boju u moru neodoljivih opcija.

Odredite ton vaše kože
Da biste odabrali boju koja će bolje dotjerati vaše značajke, prvo odredite ton vaše kože. Saznajte je li vaš ton kože hladan ili toplo. To možete učiniti provjeravanjem venama. Ako izgleda plavo, ti si 'cool'. Ako izgleda zeleno, 'toplo'. Vi ste najprikladniji za štipaljke, bobice i purples ako ste cool tonirana. Najbolje ćete izgledati u nijansama narančaste, smeđe i koraljne boje ako ste topli tonirani. Ovdje su 5 nijansi ružičastih ruža za usne koje svaka djevojka treba probati.

Nemojte testirati ruž za usne na rukama ili rukama
Ispitivanje ruževa na rukama neće vam dati najbolju sliku o tome kako izgleda na vašim usnama. Koža na vašim usnama je tanka i također je tamnija u boji. Umjesto toga, provjerite sjenu na usnama pomoću čistog ispitivača.

Nanesite boje usporedno s nijansama
Da biste usporedili dvije boje, primijenite dvije boje jedna pored druge na usnama. Ne želite staviti jednu nijansu na gornju usnicu, a drugu na dnu usne jer smo prirodno sklupčali usne.

Provjerite hladnu boju ruža u prirodnom svjetlu
Rasvjeta u trgovini je vrlo različita od rasvjete u vašoj kući. Zato idite blizu prozora i provjerite boju u prirodnom svjetlu. Ako ništa nije dostupno, uključite baterijsku svjetiljku na telefonu i provjerite nijansu. Evo kako odabrati pravu boju ruževa za tamne usne.

Pin
+1
Send
Share
Send