Sposobnost

Ovisnik o dijeti soda? Evo kako možete odustati od navike

Pin
+1
Send
Share
Send

Slijedite ove savjete kako biste izbacili sode iz prehrane iz svog života.

Dijeta soda može biti odgovorna za sve, od porasta tjelesne težine, raspoloženja do nadutosti, pa čak i povećanje rizika od srčanog udara i dijabetesa tipa 2. Dakle, što prije izliječite piće iz prehrane, to je bolje za vas. Iako je lakše reći nego učiniti, evo nekoliko savjeta od nutricionističke Priya Kathpal da zadrži dijetu soda iz svog života.

Polako se izgubite
Vi svibanj imati teško vrijeme šutanje svoje navike, ako pokušate odustati od prehrane soda po jednom pucao. Ako pijete svakodnevno u tjednu soda od dijabetesa, pokušajte ga piti samo 3 dana sljedećeg tjedna, a zatim dva sljedećeg tjedna i posve smanjite. Prije nego što to znaš, ne piješ više dijetnih sokova. Evo 6 groznih stvari koje soda čini vašem tijelu.

Zamijenite dijetnu hranu s zdravim napitkom
Nećemo zanijekati da hladna, gazirana pića osvježavaju pa zamjena napitka s nečim zdravim može biti dobra ideja. Možete zadržati neki kombucha zgodan. To je izvrstan probiotik za poboljšanje probave, niske kalorije i ne sadrži umjetne zaslađivače. Osim toga, piće će vas zasititi tako da nećete osjetiti žudnju. Iced zeleni čaj također može biti dobar izbor.

Pij puno vode
Kada se odlučite odustati od napitka, osjećate se dehidriranim jer ne dobivate toliko tekućine u svom sustavu. Zato popijte puno vode tijekom dana kako biste spriječili umor, glavobolju i maglovito mozak. Pijenje kokosovog voda također može pomoći napuniti vaše trgovine.

Nemojte ruke na junk hranu
Kada se napokon odmaknete od prehrane sode iz svoje prehrane možda ćete biti skloni doći do drugih nezdravih poroka poput vrećice krumpira ili brownie. Pokušajte se držati zdrave hrane, bilo da je to samo banana ili granola bar. Što je zdraviji koju jedete tijekom dana, to je vjerojatnije da ćete se pridržavati vaših planova prehrane. Trebali biste smanjiti unos tekućine za prehranu kako biste ostali vitki.

Gledaj video: 1050-2 Be Noble, Think Noble and Want Only God, Multi-subtitles

Pin
+1
Send
Share
Send