Ljepota

8 stvari o izravnavanju kose Želim da mi netko kaže

Pin
+1
Send
Share
Send

Gubitak kose je samo jedna stvar!

Ako planirate da se kosa izravnava, morate se pobrinuti da znate sve o tome kad kažem sve što ne uključuje samo sve proizvode koje će koristiti na vašoj kosi, već i one koji se sastoje od tih proizvoda. Da! To je više nego samo nježna kosa koja ćete dobiti na straightening kosu trajno. Nedavno sam to učinio na moju kosu i nisam mnogo poslao. Poput mnogih drugih, bio sam zabrinut zbog toga koliko će biti skupo i kada će brand proizvoda koji se upotrebljavaju dobro poznat ili ne. Tek sam sada shvatio da sam trebao uzeti u obzir i druge stvari. Evo stvari koje morate znati prije izravnavanje vaše kose, tako da ne požalite kasnije.

1. Imat ćete pada kose: imala sam toliko mnogo kose jer sam izravnala kosu. Kemikalije u lužine relaxers poput natrijevog hidroksida natrijev hidroksid, gvanidin hidroksida i amonijevog thioglycolate su izuzetno štetni za vaše kose. Neke od ovih kemikalija se koriste u sredstvima za čišćenje odvoda i drugim otrovnim sredstvima za čišćenje.
Upravo sam rukom prolazio kroz kosu i izgubio bih nekoliko niti.

2. Vaša kosa će se skršiti na krajevima: Kao što vaša kosa raste, to će se okrenuti lomljivi i grublji na krajevima. Bit će oštra za dodir i strašno izgledati.

3. Vaša kosa će postati tanja i slabija: kemikalije koje se koriste za lomljenje kose vaše kose učinit će ga slabijim i tanjim. Osim gubitka kose, također ćete imati kose lomiti.

4. Nećete moći uvelike oblikovati svoju kosu: kosa će se povećati u dužini, ali ćete izgubiti debljinu. Osim toga, postoji samo toliko toga što možete učiniti s ravnim dlačicama za poker.

5. To može zaprljati svoj izgled velik vrijeme, ako je učinio krivo: Jedna pogreška i možete imati neposlušnu, spaljena kosa ako se liječenje ne odgovara kosu. Srećom, nisam morala proći kroz ovo, ali bilo je slučajeva gdje su mnogi ljudi imali spaljenu kosu.

6. Vaša kosa će izgubiti vlagu: kemikalije kopaju kosu s vlage i čine kosu suha i lagana. Ako ste trajno izravnali kosu, pobrinite se da povremeno utvrdite kosu.

7. Vaša kosa će izgubiti svoju odskočiti: Poker ravna kosa može izgledati lijepo za neke frizure, ali uglavnom ćete imati manje elastičan kosu koja ne izgleda prirodno.

8. Morate tražiti proizvode i istražiti malo o sastojcima: želim da mi je netko to rekao prije nego što sam dobio tretman učinio. Proizvodi su puni kemikalija koje će samo naštetiti vašoj kosi. Budite pametni pročitati oznake, pa čak i ako su nazivi zvuče strane za vas, poduzeti neke stručne savjete, a ne odlučiti za njega bez imalo istraživanja.

Gledaj video: Suspense: Money Talks / Murder by the Book / Murder by an Expert

Pin
+1
Send
Share
Send