Sposobnost

8 romantičnih avanturističkih aktivnosti koje morate probati sa svojim partnerom

Pin
+1
Send
Share
Send

Koliko ste od tih aktivnosti na popisu označili?

Ne morate dopustiti dosadu monotonog života i datiranja postavljenih u vašem životu ako ste dugo bili u vezi. Ne postoji kraj za uzbudljive stvari koje možete učiniti sa svojim partnerom kako bi živina bila još živa i izvan spavaće sobe. Ako već niste pokrivali nijednu od sljedećih avantura, započnite danas:

Idi trekking: Čak i ako niste previše uzbuđeni zbog penjanja na brdima ili na grubim terenima, učinite to jednom. Čak i ako je sati, idite na izazov. Možda će vam trebati sate kako bi došli do vrha i nekoliko sati da se vratite, ali put će vas naučiti nešto novo o jedni drugima.

Idite na rafting: Čak i neplivači mogu ići raftingom. U cijeloj zemlji postoje rafting avanture na razini ulaza. Idite za jedan od njih. To je potpuno novo iskustvo i vidjet ćete kako se oboje obvezuju i brinite jedni za druge tijekom takvih sportova. Pročitajte: 5 načina da provedete neko "WE" vrijeme zajedno.

Odmor na osamljenom mjestu: Provedite jedan vikend na mjestu koje nema mrežu ili televiziju. Uživajte u miru prirode, razgovarajte jedni s drugima ili igrajte igre na ploči. Ova pauza od gadgeta bit će test za razumijevanje koliko ste oboje njegovi drugovi.

Trči za uzrok: Prijavite se i trenirajte za maraton ako oboje uživate u fizičkoj aktivnosti. Ako ne, idite na stazu od 5 km i označite ga kao prekretnicu ili postignuće kao par. Sigurno ćete se ponositi kad ostarite.

milosrđe: Fond obrazovanja djeteta kolektivno, ili posjetite dom za sirotište ili starost. Pokušajte provoditi vrijeme s nekim nedostatnim djecom ili posjetiti pacijente u državnoj bolnici i prenijeti neke darove ili darove.

Idite kampirati: Jeste li pokušali zajedno? Ili ostavljajući luksuzne hotelske sobe ili svoje spavaće sobe i boravak u šatoru? Emocije koje će teći kad ležiš zvijezda je nešto što nikad niste doživjeli. Čitaj: 10 rom-com filmova koji svaki par mora gledati.

Prijavite se za plesnu klase: Pohađajte plesnu klasu ili nastupajte kao par na prijateljskoj zabavi ili sangeetu. Učenje nečeg novog kao par je izvanzemaljsko iskustvo i ako želite postaviti izvanredne ciljeve odnosa tada je svakako potrebno ovo probati.

Idite na putovanje: Dugi pogoni su romantični, ali cestovna putovanja su avanturistička. Nema ništa zabavnije od igranja neke glasne glazbe, pakiranja malih zalogaja i ide na novu rutu za uzbudljiv odmor. Možete čak i izraditi auto u sredini nigdje.

Gledaj video: Part 1 - The Adventures of Tom Sawyer Audiobook by Mark Twain (Chs 01-10)

Pin
+1
Send
Share
Send