Sposobnost

6 stvari koje biste trebali prestati biti zbunjeni u teretani

Pin
+1
Send
Share
Send

Prestani usporediti sebe sa svojim prijateljem u teretani. Budi svoj.

Odlazak u teretanu može biti živahno iskustvo za neke od nas, pogotovo ako je to naš prvi put, a mi smo se upisali u swanky teretanu. Postoje slučajevi kada se svi osjećamo izvan mjesta ili neugodni. Ali morate ga izvući iz glave i usredotočiti se na vaš cilj. Evo nekoliko stvari koje morate prestati biti neugodno u teretani:

Tvoje tijelo: Nemojte biti neugodno jer ste teži od drugih u teretani. Svi su možda prošli kroz transformaciju baš kao i za nekoliko mjeseci. Umjesto da ste zastrašeni mršavim i prikladnim ljudima u teretani, budite motivirani i nadahnuti da postignete svoje ciljeve. Pročitajte: Najčešći teretni problemi i njihova rješenja.

Pokušaj novih strojeva: Čak i ako to nije vaš prvi put, nije mandat da znate kako koristiti svaki stroj u teretani kao profesionalac. Zapravo, ako pokušate bez stručne pomoći, u početku postoji opasnost od ozljeda. Drugi koji se kreću s jednog stroja na drugi bez pomoći, možda će to raditi proteklih nekoliko tjedana. Doći ćete tamo, stoga nemojte biti neugodno, čak i ako vam je potrebno nekoliko tjedana da biste se objesili. Pročitajte: 10 savjeta stručnjaka za prve satove u teretani.

Tvoja odjeća: To nije modna parada ili modna pista. Sve dok je vaša odjeća uredna i da se osjećate ugodno, ne trebate biti svjesni o njima. Nošenje visokokvalitetnih robnih marki neće ubrzati vaš gubitak težine. Zato budite sigurni u ono što nosite umjesto usporedbe i osjećanja zbunjenosti. Pročitajte: Kako odabrati pravu odjeću za treniranje.

Suočavanje sa strancima: Nije svatko u teretani prijateljski. Neki bi čak mogli biti nepristojni i nepristojni. Ništa vam nije u redu, tako su neki ljudi. Budite pristojni i ako ljudi nisu prijateljski savršeno u redu. Nećete ići tamo da se upoznate s prijateljima, zar ne? Evo nekoliko vježbi koje možete napraviti u teretani dok čekate.

Nedostatak izdržljivosti: Ako osoba koja se nalazi pored vas obavlja 15 ponavljanja i počnete zadihaniti u 4, to je u redu. Nemojte se gurati da se natječu s drugima. Poboljšajte svoj rad svakodnevno i postupno. Vaš će trener osigurati dovoljno izdržljivosti za nekoliko tjedana da se podudaraju ili čak bolje izvode od drugih. Nemojte pokušavati pokazati svoju izdržljivost ako se koljena hrvaju i ne mogu je uzeti.

Izgledaš dobro: Neke žene dolaze s puno šminke i don dosta i pribor previše. Neki imaju sjajnu kožu i izgledaju sjajno čak i bez šminke. Ali nemoj dopustiti da se osjećaš slabim. Jednom kad počnete raditi i brinuti se za svoje tijelo, također ćete sjajiti. Budite sami i usredotočite se na vježbe.

Čitaj to u Marathi

Gledaj video: Koje Zdravlje (What the health) sa Srpskim prevodom

Pin
+1
Send
Share
Send