Joga

Yoga za mušku seriju

Pin
+1
Send
Share
Send

Tko treba joge? Iskreno, svi mi radimo. U Gaiamu je naša misija podsjećati svijet da je yoga dostupna svima - svakom dobu, obliku, veličini, spolu, društvenoj klasi i etničkoj pripadnosti.

Sada, više nego ikad, postoji tako bogata raznolikost koja se razvija unutar online zajednice joge, osobito kod muških yoga! Zato smo odlučili udružiti snage s Koalicijom Yoga & Body Image kako bismo podijelili priče o nekim muškarcima joginjima i pozivamo vas da se zavijete s nama!

Sljedećih sedam tjedana, koalicija Gaiam i Yoga i Body Image će dijeliti priče o sljedećim muškim jogijima:

13. veljače: Todd Leach

Todd je učitelj joge u Hollywood Power Yoga gdje se specijalizirao za Rocket Yoga. Toddov primarni cilj je pomoći educirati i donijeti yogu ljudima i zajednicama koje bi mogle imati koristi od mnogih ljekovitih svojstava.

20. veljače: Bryan Kest

Bryan prakticira yogu više od 30 godina. Zajedno s poučavanjem, Bryan je vlasnik Santa Monica Power Yoga & Mediation (yoga studio temeljen na donaciji). Bryanove nastave su multi-dinamičko iskustvo - sjedinjenje pokreta koji kombinira uravnoteženu sekvencu sa svim elementima tjelesne vježbe, pozornosti, umjerenosti i meditacije.

27. veljače: Jason Schramm

Jason je utemeljitelj Detroit Yoge. Detroit Yoga svakodnevno nudi Ashtanga i Vinyasa klase bez glasne glazbe ili zabave - samo vježba. U zadnjih 15 godina podučavanja, Jason je prikupio više od 15.000 sati iskustva učenja u učionici.

6. ožujka: Dan Ward

Dan je učitelj joge u Santa Monici Power Yoga & Mediation s Bryanom Kestom. Njegov put ka jogoj nije bio najobičniji, jer se nije sviđao joge do odrasle dobi. Sada Dan ima četiri lijepe kćeri i voli učiti.

 

13. ožujka: Jivana Heyman

Jivana je osnivač Pristupačne yoge - zajednica koja nudi učiteljske treninge, konferencije i umrežavanje. Događajna yogina vizija je da se yoga uključi u isključene i nedovoljne zajednice, podrži učitelje joge i zalaže se za dostupnu jogu. Jivana vjeruje, "ako imate um i tijelo, možete napraviti jogu!"

20. ožujka: Arjuna O'Neal

Arjuna je osnivač Nužnosti dijeljenja - neprofitna organizacija koja se zalaže za podučavanjem i nadahnurom mladih u nepovoljnom položaju i riziku kroz radionice u zdravstvu, wellnessu i društvenoj odgovornosti.

27. ožujka: Travis Eliot

Travis je svjetski poznati učitelj joge, učitelj meditacije, kirtan glazbenik i certificirani ayurvedski praktikant. Travis je suosnivač Yoge 30 za 30 godina, predsjednik Uprave Inner Domain medija, voditeljica obuke za holističke yoga flow studente i član fakulteta Instituta Kripalu i 1440 Multiversity.


Prigniraj s nama! Podijelite svoju fotografiju s nama koristeći # izraze i sve oglase, i označite @gaiam i @ybaloalition za priliku da se prikazuju na našim kanalima društvenih medija!

Dijelom priča jedni s drugima, možemo potaknuti još više jogiona da započnemo sa svojim jogom praksi, i osnažiti jedni druge da se vrate natrag na mat. Bez obzira na to tko ste, koliko ste staro, kakva ste veličina, kakva je boja kože, a koliko ste iskustva, vi ste yogi ako želite biti!

Pin
+1
Send
Share
Send