Ljepota

5 stvari koje možete učiniti da ublažite stidnu kosu

Pin
+1
Send
Share
Send

Ako želite mekši rast i teksturu, evo što možete učiniti prema stručnjaku za ljepotu Nandini Agarwal iz Marvie Ann Beck Academy.

Pubična kosa je deblja, grublja i curlier i za dobar razlog, oni štite vaše stidne površine. Trebao bi dobro isprati stidnu kosu s blagom pranje, ali ako želite mekši rast i teksturu, evo što možete učiniti prema stručnjaku za ljepotu Nandini Agarwal iz Akademije Marvie Ann Beck.

1. Vlaži stidne površine: Vlažna krema može zadržati vašu stidnu površinu glatkom i mekom. Koristite hidratantnu kremu koja ne sadrži okus, miris ili alkohol. Hidratantno sredstvo ne samo da smanjuje stvaranje urastajuće kose, nego također pomaže u održavanju glatke i mekane površine.

2. Smanjite ga: Dulja stidna dlaka može uzrokovati puno neugodnosti, stoga pazite da ga zadržite kratko. Samo upotrijebite par oštrih škarica kako biste smanjili stidnu kosu. Jednom obavite, operite stidne površine mlakom vodom i koristite samo hidratantno ulje kako bi površina bila glatka.

3. Brijanje stidne dlake u pravom smjeru: Da, brijanje može pomoći u održavanju stidne površine glatkom, ali nikada ne brijanje u suprotnom smjeru rastu kose, ili ćete završiti s grubom kosom i još više rastućom kosom. Također, pobrinite se da vaša krema za brijanje sadrži puno prirodnih sastojaka kako bi vaša koža bila vlažna. Pročitajte ovo prije nego što mladožite svoju stidnu kosu.

4. Koristite uređaj: Također možete uvjetovati vašu stidnu kosu kako bi bila glatka i meka. Kondicioner može raditi na poboljšanju teksture niti. Koristite uređaj koji sadrži vitamin A i vitamin E kako bi uklonili pore i spriječio urastao rast kose. Dovoljno je proširiti neki uređaj na vašem pubičnom području. Ostavite uređaj na stidne dlake neko vrijeme, a zatim operite područje.

5. Nanesite bogato ulje vitamina E: Također možete koristiti neki vitamin E ulje na svom stidnom ulju kako bi bio glatki. Expert dekodira lasersko uklanjanje dlaka za stidne prostore.

Pin
+1
Send
Share
Send