Sposobnost

5 razloga zašto žene dobivaju težinu nakon braka

Pin
+1
Send
Share
Send

Sve što ste nedavno imali, nemojte se iznenaditi ako iznenada stavite na težinu. Evo zašto.

Vjenčanje je gotov i vrijeme je da se smjestite u svoj novi dom, naučite nova pravila kuće i prilagodite život s novim skupom ljudi. Iako većina mladenki-to-biti ići na dijeti mršavljenja izgledati zapanjujuće na D-Day, oni često imaju tendenciju da se stavi na težinu post brak. Novo istraživanje također podupire tvrdnju da parovi stavljaju na težinu nakon vezivanja čvora. Ako ste novo vjenčani i pitate se što je uzrok vašeg proširenog struka, evo nekoliko odgovora. Znanstvena nutricionistica Rujuta Diwekar u svojoj knjizi "Žene i mršavljenja Tamasha" objašnjava nekoliko razloga zašto se to posebno događa kod žena.

Vaša prehrana ide za bacanje

Vjenčanja se naplaćuju na vašem tijelu dok jedete obroke napunjene stotinama ljudi i na čudnim satima. Neposredno nakon iscrpljujuće trodnevne afere, idete na izlet na medeni mjesec gdje se ponovno jedete izvan hrane. Ne samo to, budući da je to nova kuća, morate se prilagoditi dnevnom rasporedu koji dodaje stres. Loša prehrana u kombinaciji sa stresom znači gubitak prehrane. Dakle, u suštini, grickate kalorije, ali ne dajete tijelu esencijalne hranjive tvari. To dovodi do nedostatka vitamina B, kalcija, itd. Što dovodi do žudnje u neparnim satima i nedostatku energije. I pitate se zašto ste iznenada stavili 5 kilograma. Pročitajte - kako izgubiti težinu od bedara i kukova.

Vaše se prehrambene navike mijenjaju

Možda je prva stvar koju neka nova udana žena mora učiniti jest kuhati za svoju novu obitelj. Vaše tijelo se koristi za određeni stil kuhanja u smislu upotrijebljenih začina, ukusa, itd. Ali vjerojatno ćete ovo promijeniti kako bi impresionirali svoje starješine i hobotnice i usvojili njihove metode kuhanja. Tijelo reagira na ovo mijenjanjem probavnog uzorka. A ako je riječ o međukulturnom braku, možda ćete morati promijeniti svoje prehrambene navike. Punjabska žena udana za bengalskog čovjeka odjednom bi trebala početi jesti rižu i ribu nakon braka. Sve ove promjene uzrokuju debljanje. Evo 10 indijskih namirnica koje će vam pomoći da izgubite težinu.

Češće jedete

Oznaka "nedavno u braku" znači da imate slobodu odlaska i veselja svaki vikend, ponekad i radnim danom! Ne samo to, imate nekoliko večernjih zabava da biste upoznali proširenu obitelj, prijatelje, rođake, obiteljske prijatelje itd. Tako je češće nego barem jedan od vaših obroka izvan hrane koja je često bogata kalorijama i niska u prehrani. I ne govoreći o ovim pozivima obično nije opcija. Sve to uskoro će se odraziti na vašu struk.

Vaši se prioriteti mijenjaju

Priznajemo, kad ste bili sami, lako biste mogli dobiti svoj put, ali nakon vjenčanja, često ćete morati odstupiti i pustiti svoje izbore. Vaši se prioriteti mijenjaju i često ste na svojem popisu. Zato kuhate omiljeno jelo svoje hubice ili jedete ostatke jer ne želite gubiti hranu. Upravljanje posla, kućanski poslovi, djeca, itd., Zajedno s uzorkom zamagljenog jela, mogu ostaviti osjećaj iscrpljenosti. Vjerojatno ćete se upuštati u cravings zbog nedostatka zadovoljstva od svoje obroke i staviti na težini.

Manje vam je stalo

Prije vjenčanja, to je sve o iznenadnom izgledu što znači satima u teretani, kontroli dijela i tako dalje. Ali nakon što je vjenčanje završeno i odgovornost počinje, vaše zdravlje uzima backseat. Žene često pustiti i ne gnjaviti puno o svojim tijelima ili fitness. Tjelesni sat se zamjenjuje satom kuhanja i prehranom, kao što smo spomenuli, ide za bacanje. Sve ove promjene omogućuju vam da stavite na težinu nakon braka. Ovdje su 10 jednostavnih savjeta za gubitak težine za žene.

Gledaj video: Nash 2016 Carp Fishing DVD + Eurobanx 2 Alan Blair Full Movie

Pin
+1
Send
Share
Send