Sposobnost

5 uobičajenih isprika koje majke daju kako bi izbjegle vježbanje i boravak

Pin
+1
Send
Share
Send

Kakav je tvoj izgovor da ne vježbate, mame?

Čuo sam mnoge majke kako su trudnoća zauvijek promijenila svoje tijelo, a bilo je gotovo ništa što bi mogli učiniti. Zatim tu su i one savršeno savršene mame koje smo svuda vidjeli na platformama društvenih medija - Facebook, Instagram itd. koji nam daju fitness ciljeve. To me tjeralo da želim znati što su one mame drugačije. Jedna od razlika koja se istaknula bila je da su oni bili različiti od nas - društvenici, modeli, glumice - s velikim tijelom i fitness rutinskom prije trudnoće koja im je vjerojatno pomogla da se lako odbijaju. Dakle, ako se počnemo prosuđivati ​​promatrajući poput Mallika Arore, Mandira Bedi ili čak Kareena Kapoor, izgubili smo rat protiv masti samo tamo. Samosažaljenje i frustracija dovode do demotiviranja. Ovo je kada naš um počinje otkrivati ​​isprike dok naša tijela vrište za pomoć. Evo 15 yoga asanas za post-trudnoću da izgube težinu.

Nedavno sam počeo vježbati. Pa, još sam balon na 80 + kg. Ali shvatila sam da sam jednom prestala kupovati te isprike koje mi je um pokušao nametnuti, stvari su postale vrlo jednostavne. Tada sam shvatio da postoje neki hromi izgovori i krajnje bezvrijedni one koje pada za koje nam spriječiti vježbanje. Razgovarao sam s puno majki i iz vlastitog iskustva mogu reći da su to neki od njih:

Nemam vremena: Ovo je vječna isprika, a majke tvrde da je to autorsko pravo. Mislimo samo da smo vrsta pasmine koja mora upravljati svime u 24 sata. Pa, žene (vruće mame) kojima ih zavidimo imaju toliko vremena da ga zovu dan. Siguran sam da nitko od nas ne može potrošiti 4 sata u teretani kao što je Kareena Kapoor kako bi izbacila masnoće u trudnoći, ali možemo učiniti mnogo ako možemo uzeti samo 30 minuta za sebe. Postoje majke koje su tamo radile sve oko nas. Dođite na majke, dobro razmislite. Ako možete kuhati hranu i poslužiti ga na vrijeme svakodnevno, pakirati kutije za ručak za djecu i vašeg supružnika svaki dan na vrijeme, voditi brigu o računima, namirnicama i osigurati glatko funkcioniranje kućanstva, nije teško upravljati time za sebe , Dovoljno je učiniti još jedan prioritet. Evo pet vježbi koje možete učiniti s bebom kad pokušavate izgubiti težinu.

Moram se brinuti o obitelji: Naravno, mi svi radimo i ako ne znamo da to nitko neće učiniti za nas. Sad vam neću reći da je klišej koji stane majke može bolje paziti na njihovu obitelj, jer znam da žene koje pate od dijabetesa rade puno više od drugih, isključivo iz izbora. No briga o obitelji nikada ne smije biti na račun ignoriranja sebe. Ako želite opravdati sebe da nećete biti u neznanju o obitelji na svoj trošak, smanjite vrijeme koje provodite gledajući Netflix i lijeni. Možete koristiti to vrijeme za vježbanje.

Radije bih provodio vrijeme spavajući: Nakon dvije trudnoće, shvatio sam da ne možemo puno učiniti za spavanje. Prihvatite da su vam miran odmorni dani. To vam pomaže da se preusmjerite iz napasti da uzmete drijemež kad imate neko vrijeme i da vjerojatno provodite neku jogu ako niste u mogućnosti otići na trčanje, trčanje ili teretanu.

Nemam energije nakon svega što radim: Moj trik je jednostavan: ako želite izgubiti težinu, napravite rutinu, 30 minuta bilo ujutro, poslijepodne ili navečer. Rutina uvijek pomaže, barem kad počnete.

Trebam dati svojoj djeci više vremena: Pitajte se iskreno, koliko vremena djeca troše s tobom, a ne s mobilnim uređajem ili tabletom? Ako mi pokušavate reći da samo sjedi u praznom hodu i gledate kako se vaša djeca igraju s tim telefonom, majka, žena u kojoj ste u krivu. Umjesto toga, odvesti ih u hobi i dok vaša djeca nisu doma pokušavaju iskoristiti to vrijeme trčanje, jogging, odlazak u teretanu ili yoga.

Gledaj video: Part 5 - Pride and Prejudice Audiobook by Jane Austen (Chs 51-61)

Pin
+1
Send
Share
Send