Ljepota

4 savjeta kako se osloboditi suhih, prljavih laktova ove zime

Pin
+1
Send
Share
Send

Get babysoft koljena ove zime s ovim jednostavnim savjetima.

Kao da krhka koža, prhuti i ispucani usnice nisu dovoljni, zima također donosi sa sobom zagušenje suhih laktova. Iako vas ne čine neugodno i nisu bolni, mogu biti prilično ružni gledati. Čak i dok vlaži, on ne može ponuditi zaštitu od suhoće. Evo nekoliko jednostavnih trikova i savjeta koje možete upotrijebiti kako biste mršavili papirnatu laktu.

vazelina

Ova sveprisutna mast je ključ u svakom kućanstvu. Maslinovo ulje ima široku paletu namirnica, od obrade ispucanih usana do uklanjanja šminke za oči. Također se može koristiti za omekšavanje grubih koljena. Ali nanošenje ravno može uzrokovati ljepljive, masne mrlje na odjeći. Malo je lijepo mast za laktove i nastavite ga obrisati toplom, vlažnom krpom. Neke od masti ostat će na koži i duže zadržati. Evo 50 načina za korištenje vazelina.

Glicerin

Ovlaživač nastoji apsorbirati vodu iz atmosfere i uliti ga u kožu. Koristite dobru glicerinu da biste se nanosili na ispucane koljena. Ili ispunite plitku posudu s vodom i dodajte nekoliko žličica glicerina u njemu. Sada umočite laktove u tekućinu 5-10 minuta. Koristite glicerin za vlaženje kože ove zime.

Šećer

Nakon što se dobar glicerin potopi, suho laktove osušite mekanim pamučnim ručnikom. Zatim pomiješajte čajnu žličicu razbijenog (ne prašenog) šećera s kokosovim uljem i protrljajte ga protiv laktova. Ulje će ublažiti vašu kožu dok se abrazivni šećer granulira sa slough off mrtve kože. Obrišite toplom krpom.

Ulje jojobe

Jojoba ulje je jedan od najboljih omekšivača za izravnavanje suhe kože. Koristite ga kao metodu noćnog liječenja prvo masiranjem nekog ulja na svoje laktove i držite ga pokriveno čarapu s dugim rukohvatom. Probudite se do mekih laktova ujutro!

Izvor slike: Shutterstock

Gledaj video: Part 1 - A Tale of Two Cities Audiobook by Charles Dickens (Book 01, Chs 01-06)

Pin
+1
Send
Share
Send