Kako vjerovati sebi

Nedostaje mi samopouzdanja u svojim vezama ...

Pin
+1
Send
Share
Send

Osjećate li se kao da nikad niste dorasli osobi koju sretnete? Želite li izgraditi stabilan i trajan odnos, ali stalno se amortizirate? Došli ste do pesimistične izjave, ali još uvijek tražite rješenja? Ne brinite, ovi postoje!

Odnosi su u Francuskoj još uvijek tabu tema, a ipak, gotovo svaka druga osoba u velikoj je muci s obzirom na svoje emocije. Patnja zbog velikog nedostatka samopouzdanja u nečiji ljubavni život relativno je česta i željeli biste biti u mogućnosti pobijediti ovaj fenomen koji uznemiruje vaš svakodnevni život, kako biste živjeli ispunjeniji odnos. Znajte da niste sami u ovoj situaciji i da postoje rješenja koja će vam pomoći da stvorite sentimentalni život "svojih snova".

U ovom članku dat ću vam svoj savjet koji će vam pomoći da krenete naprijed kada kažete da mi nedostaje samopouzdanje u svojim vezama, ali i da poboljšate vaš odnos s voljenom osobom. Od 2007. godine pratio sam više od 12 000 ljudi, muškaraca i žena svih profila. I mogu vas uvjeriti da je nedostatak samopoštovanja u romantičnim vezama čest problem koji mnogi prevladavaju po cijenu prilično pristupačnog rada na osobnom razvoju uz određeni napor. Zato se nemojte prepustiti porazu i odlučite danas poduzeti akciju. Pozivam vas da mi u komentarima kažete o vašoj osobnoj situaciji i rado ću vam odgovoriti.

Želite znati kako se ponašati kada vam u romantičnim vezama nedostaje samopouzdanje? Čitava svrha mog posla je da vam pomognem da napredujete prema ciljevima koji su specifični za vas, ali koji vam iznad svega omogućuju da se ispunite u svom svakodnevnom životu.

Manjak samopouzdanja u ljubavi se rješava bez pritiska!

Naslov ovog odlomka vrlo je izravan jer se jednostavno odnosi na grešku broj 1 koju možete učiniti kada djelujete u svojim romantičnim vezama. Postavljajući cilj prije akcije ili rezultata sadašnjem trenutku, nesvjesno ćete biti unutra potpuna devalvacija osobe koja dijeli vaš svakodnevni život, do točke da popravite svoje greške koje su u stvarnosti mnogo manje prisutne od vaših kvaliteta.

Osjećate se kao da niste dorasli ljudima koje sretnete ili svojoj polovici, a ipak je to lažno uvjerenje da se neko vrijeme hranite, u stvari predugo. Sada je vrijeme da se izbacimo iz ovog negativnog stanja uma krenuti prema pozitivnoj dinamici u ljubavi i općenito u njegovom osobnom životu.

Prvo što treba uzeti u obzir je pojam idealnog odnosa. Znajte da savršen stav ne postoji i možete dati najbolje od sebe, ne možete dobiti par život identičan onome koji možete vidjeti u filmovima.

Stvarnost svakodnevnog života hvata sve odnose kroz rutinu, ljubomoru, emocionalnu ovisnost i mnoge druge loše učinke. Kako vas ne bi izneverili situacija i vaše negativne emocije, pozivam vas da više nikada ne stavljate ovaj pritisak savršenog rezultata, apsolutno želeći biti idealan partner!

Naprotiv, najbolji posao koji biste mogli učiniti je izbjegavanje straha i naprotiv, pokazivanje vrlo lagane odvojenosti postizanjem visine i minimiziranjem vaših nesavršenosti (bilo vaših ili onih vaših partnera drugdje) ).

Ideal je izgraditi odnos na zajedničkom projektu bez previše razmišljanja o blokadama elemenata ili ometajućim čimbenicima. Malo prepuštanja nikada nije naštetilo i ponekad je potrebno usvojiti kad neko poželi napredovati u ljubavnoj priči ili još općenitije u njegovom životu.

Stvaranje prepreka bitno je za samopoštovanje kod parova!

Što se događa kada je djetetu dopušteno da diktira svoj zakon? Postaje nekontroliran. Čak i osoba koja je puna dobrog razuma i dobre volje ne može se kontrolirati kada mu je dozvoljena previše slobode i misli se da će je staviti na pijedestal.
Sva ljudska bića stoga trebaju živjeti s određenim okvirom i imati prepreke za potpunu uključenost u neku situaciju. Stoga, kada je sve previše jednostavno, odnos gubi okus i zato je ključno da održite ravnotežu.

U ljubavi ćete morati definirati vlastiti okvir bez pokušaja nametanja sebe ili ostavljanja negativnog dojma na svoju polovicu. Cilj nije postavljati preveliku potražnju izbjeći emocionalnu ovisnost i tako izgraditi progresivan i trajan odnos.

Da biste spriječili da reproducirate obrazac s ponavljajućim prekidima ili neprestanim argumentima, pozivam vas da definirate okvir koji poštuje vaše vrijednosti i koji će vam omogućiti da se više ne osjećate ožalošćeno u svom životu kao para, tj. reći onaj koji ulaže svaki napor i drugi koji mudro čeka da se to dogodi i koji je zato instaliran u određenoj udobnosti. Cilj nije " reci amen svemu "ono što vaš partner želi ili što od vas traži, nego graditi bračni život na zajedničkim i zdravim osnovama.

Što se više možete tvrditi u svojoj vezi, ali bez rušenja drugog, to je veća vjerojatnost da ćete moći živjeti s većom vedrom i bez pitanja zašto vas partner nepoštiva ili kako spriječiti da preuzme vrh na tebi.

Nažalost, ovaj izraz mi se uopće ne sviđa, ali dužan sam ga koristiti, proučavam mnoge odnose na temelju "nesvjesna borba za vlast"Tamo gdje jedna osoba preuzima drugu, često je neugodno ili čak nepoštivanje, a da to uopće ne shvatite.

Dakle, obojica ste odgovorni za probleme svog odnosa i vaša je uloga definirati obrise i prepreke za bolju kontrolu događaja. Nemojte se ustručavati reći "stanite" ako situacija koja vas ometa ili pola prelazi granice. To je delikatan proces kojeg sam svjestan jer kad mi nedostatak povjerenja u ljubav neizbježno će se teško suprotstaviti osobi koju volimo. Ipak je neophodno ... Da biste znali koji je najbolji način da nastavite, kako izraziti svoje nezadovoljstvo ili jednostavno naučite reći ne svom muškarcu ili ženi.

Nedostaje mi povjerenje u moje odnose: kako postupiti?

Većina poruka koje primam često započinje ovim pitanjem: "Pozdrav Alexandre, Nedostaje mi samopouzdanje u svojim vezama i želio sam znati mogu li stići? "

Po mom mišljenju, koristimo pravu metodu u kojoj se svi mogu razvijati!

Sve što trebate učiniti je staviti svoju volju u to i koristiti plan djelovanja prilagođen vašim željama, vašim problemima kao i vašoj osobnosti. Zahvaljujući tim elementima ali i drugima alate otkrivene u treningu treniranja moći ćete pomaknuti neke montaže, poboljšati samopouzdanje koje vam nedostaje i napokon dobiti ljubavni život svojih snova!
Bit ćete glumac i glumica koja će okončati osrednje odnose u kojima napokon ništa ne odlučite iz straha od želje koje ne budu zajedničke.

Napravio sam moćan audio seminar kako bih vam pomogao da konačno prevladate svoj nedostatak samopouzdanja. Naslov je "Kako izgraditi samopouzdanje i izgraditi dobre romantične i društvene odnose?" Kliknite ovdje za svoj pristup.

Sada vas pozivam da donesete ispravne odluke za stvaranje buduće ljubavi koju zaslužujete! Što kažete na početak s akcijskim planom koji je usredotočen isključivo na vas i vašu razinu povjerenja? Predlažem da si postavite ciljeve i pridržavate ih se.

Pozivam vas da mi u komentarima kažete koje su prve radnje koje ćete poduzeti?

Želim vam najbolje u ljubavi!

Alexandre CORMONT, vaš ljubavni trener kako biste izbjegli nedostatak samopouzdanja u svojim vezama.

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Da li veza sa bivšim partnerom može da uspe (Veljača 2020).