Ljubav

Oporavi bivšu djevojku: Svi koraci do znati!

Pin
+1
Send
Share
Send

Kad želimo oporaviti njegovu bivšu djevojku, moramo znati koje su snage potrebne za to kako bi se poželio vratiti, ali i koje su naše slabosti na tome da radimo, jer to će stvoriti sve razlike ,

Kada krenete u ponovno uspostavljanje ljubavi, ključno je usredotočiti se na četiri osobine koje će vam omogućiti nastavak dijaloga, pokazati da ste sazreli u svom razmišljanju i razumijevanju njegovih očekivanja. i da se još uvijek možete promijeniti da biste mu donijeli sreću.

Zbog toga je ključno pokazati svoju najbolju stranu i predlažem vam da kroz ovaj članak uzmete u obzir ove 4 kvalitete oporaviti svoju bivšu djevojka pokazujući mu svoju promjenu i posebno svoje najbolje lice. Ali prije toga, nakratko ću se vratiti osnovama kako bih apsolutno znao kada želimo vratiti njegovu bivšu djevojku.

Kako oporaviti bivšu djevojku? Osnove koje treba znati!

Prije nego što detaljnije objasnim kakve će se kvalitete pokazati kad želite osvojiti bivšu djevojku, čini mi se važno da se vratim na opće ponašanje koje usvajam.

Ako ste oboje stigli u ovu fazu, pa ste se rastali, to je bilo zato što više nije bilo cvjetanja ili se u određenom trenutku stvorila blokada i poprimila proporcije takav da je situacija postala nepodnošljiva. Stoga je ključno razumjeti razloge za prekid da bi se usvojilo ispravno ponašanje prema njoj. Ukratko, morat ćete se postaviti na njegovo mjesto da znate koje su njegove želje, snovi, potrebe ili samo njegove želje. Ako se pitate kako oporaviti bivšu djevojkuje obrazloženje da. Moći ćete mu pokazati da ga sada stvarno razumijete, ali posebno da će sav negativan u vašoj priči ostati u sjećanju na daljinu.

Naravno da će trebati vremena i zato je jedna od bitnih kvaliteta za oporavak bivše djevojke strpljenje. Također ćete se morati suočiti sa svojim emocijama jer mogu preuzeti kontrolu nad vašim stavovima. Ponekad nećete prepoznati sebe pa morate kanalizirati ono što ćete osjećati. To zahtijeva neizbježan i težak posao na sebi, ali onaj koji će sigurno donijeti plod.

Prva kvaliteta za oporavak njegove bivše djevojke: strpljenje

Morate znati da je rekonstrukcija koja se realizira u razmaku od nekoliko dana izuzetno rijetka, obično traje nekoliko mjeseci, jer treba napomenuti da je jedna od prvih tehnika koja se primjenjuje kada želite vrati se s bivšim i to se zove radio Tišina već traje između 3 tjedna i dva mjeseca. Dakle, potrebno je strpljenje ...

Međutim, korist od savjeta a trener da oporavi bivšu djevojkuovaj put vrlo lako možete skratiti. Uvijek je pozitivno voditi se u njegovim postupcima, jer izbjegava upadati u određene zamke. Vrlo često ćete se morati boriti protiv negativa nekoliko tjedana ili čak i za najsloženije slučajeve nekoliko mjeseci, a psihološki to nikada nije lako. Imati profesionalca uz sebe je neosporno bogatstvo, jer se u najmanju ruku možete pouzdati u njegove riječi, njegovu pedagogiju i naravno na njegove preporuke da se vratite na pravi put.

Pa vas molim da budete strpljivi prema svom volim rekonkviste, Na trenutak se morate kretati polako, ali sigurno kako ne biste požurili svog bivšeg. Cilj joj je reći da unosite trajnu promjenu i da ćete moći održati svoja obećanja, inače će se odbiti vratiti, pogotovo ako to nije prvo razdvajanje.

Druga kvaliteta da se vrati njegovoj bivšoj djevojci: ispitivanje i promjena!

Rad na vama koji ćete poduzeti je također vrlo važan. To je prvenstveno sposobnost ispitivanja koja morate imati.

Da biste vratili njegovu djevojku, morat ćete mu dokazati da ste u stanju dobrog ponašanja i da će ova potrajati na vrijeme. Morat ćete joj dokazati da ste naučili na svojim greškama i da ste je opet u stanju zadovoljiti i usrećiti! Sada ste čovjek kojeg je poznavala na početku i vaša priča može početi iznova kao i prije.

Ako učinite dobro analiza lomabrzo ćete shvatiti da je vaš bivši želio vidjeti radikalnu promjenu u svom stavu kako bi vam dao novo samopouzdanje. Razdvajanje se događalo, vrlo često, jer niste uspjeli razumjeti neke vrlo važne detalje.

Započnite ispitivanje odmah i zapamtite da precizno utvrdite izvor svojih grešaka kako biste ih ispravili. Ako ste se do sada već borili da napravite zalihe, ja vas usmjeravam na vježbe iz moje knjige 70 savjeta kako vratiti ženu, Uz to ćete pronaći svu metodologiju za povratak i oživljavanje vaše priče.

Povratite ex uz dedramatizaciju ili humor

Tijekom faze zavođenja dobro je poznato da je glavna kvaliteta koju žene cijene humor. Kada je riječ o ponovnom zavođenju trenutak da se oporavi bivša djevojkane mijenja se!

Humor ne treba zanemariti jer opušta atmosferu i vraća ugodnu komunikaciju. S druge strane, ako su vaši izvještaji i dalje vrlo napeti, izbjegavajte praviti šale svakih 5 minuta ili se šaliti o osjetljivim temama, možda neće proći! Morate apsolutno ostati prirodni i pokazati malo širenja.

Kad je u pitanju dedramatizacija, budite oprezni da ne upadnete u klasičnu zamku govoreći kako "pauza nije bila ozbiljna". Dedramatizacija se ne sastoji u poricanju očiglednosti, već u pokazivanju njegove evolucije nakon posljednjeg, a posebno u sklonosti ka odbacivanju i preispitivanju sebe. Ideja nije pretpostaviti sve pogreške, već se na to ne vratiti. Bolje je projicirati sebe, nego se vraćati u prošlost. Stoga moramo ostati pozitivni da ispuca svoju bivšu djevojku ponovo. To je dobro, četvrta je kvaliteta da vrati svoju bivšu djevojku!

Četvrta kvaliteta za oporavak bivše djevojke: ostanite pozitivni!

Oporavi bivšu djevojku traži mnogo svojstava, ali prije svega morate se nositi s tugom i kajanje koje će se postupno nastaniti u vašem umu.

Morate biti u mogućnosti izazvati sebe i promijeniti svoju viziju rastanaka. Moramo sustavno biti u pozitivi, a ne u prigovorima. Pokažite kako možete pokazati svom joie de vivre i dopustite mu da ponovno otkrije da ste pažljiv čovjek i uvijek u dobrom raspoloženju.

Nikad ne zaboravite da se žena ne oporavi tako što je pesimistična, tužna ili još gore agresivna ili potpuno ovisna o emocijama. Ako to apsolutno želite vratimo se s vamamorat ćete mu pokazati sve svoje kvalitete i da ga nitko ne može razumjeti kao i vi. Jednom kada se to utvrdi i usidri u njenom umu, shvatit će da ste jedinstven čovjek i da ste stvoreni jedno za drugo. Koliko vam mogu reći da će, kad ona tako misli, igra biti gotovo pobijeđena!

iskreno

vaš ljubavni trener da oporavi bivšu djevojku

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Oldtimeri iz BiH na meti svjetskih bogataša (Travanj 2020).