Ljubav

Moja bivša mi je povjerljiva osoba, ali želim je vratiti!

Pin
+1
Send
Share
Send

Biti u stanju povjeriti se muškarcu s kojim ste jedno vrijeme imali romantičnu vezu nije trivijalno.
Doista, nakon raspada i kao što ćemo vidjeti u ovom članku, muški i ženski odnosi mogu biti posebno napeti.

Ipak, ako i dalje imate pažnju svog bivšeg, u tome nema ništa negativno. Uvijek je korisno i važno biti u stanju komunicirati sa suprotnim spolom, biti u stanju razumjeti to i za vas dame, imati u životu muškarca koji vam može pomoći u teškim vremenima. Međutim, kada vam je taj muškarac bivši partner, je li još uvijek dobra ideja reći mu svoje tajne?

Kad mi se jave tijekom treninga moj bivši je moj povjerljivi "Često smatram ovu situaciju prilično dvosmislenom, pogotovo kada je netko od vas već pronašao ljubav, a ne da ne vjerujem u prijateljstvo muškarca i žene, naprotiv, kad je iskreno, to može donijeti puno i jedno i drugo, ali s nekim koga intimno poznajete nije uvijek lako, a kad razmišljate da ga osvojite, stvari čini još težim, ali ništa nemoguće!

Povjerite se njegovom bivšem da stvori osmozu

Nakon a.s. razlaz dva partnera nisu nužno u ratu jedno s drugim. Neke se razdvojenosti odvijaju "dobro", dok se druge pretvaraju u neprestane sukobe između dvaju bivših.

Unatoč raspadu, udaljenosti koja ide i na kraju priče, ogorčenost je i dalje na vrhuncu, a odnosi se i dalje pogoršavaju sve dok se dva bivša partnera ne posvete žestokoj mržnji. Za vjerovati da je situacija gora nego prije prekida, jer je par bio propalica koja nije dopuštala izražavanje bijesa jednih i drugih.

Međutim, ako se prepoznate u naslovu ovog članka, vi ste u vrlo različitoj situaciji, ali to može imati i njegovu složenost. Doista kada netko tvrdi " moj bivši je moj povjerljivi "A ako želite to povratiti, malo je vjerojatno da će se veza pretvoriti u vječne napade ili ste barem uspjeli popraviti stvari ako je prije bilo sukoba.

Neka je bivši povjerljivto je samo brojanje dodatnog prijatelja. Jedina je razlika koja je još uvijek važna u tome što ste imali vezu nekoliko mjeseci ili čak godina i zbog toga ste dijelili intimne trenutke, što često nije slučaj. s ostatkom prijateljskih odnosa.

Možeš da mu se povjeriš nema problema, vjerojatno vas poznaje bolje od bilo koga zbog vaših dvoličnih trenutaka, on također zna kako radite i kako reagirate. Ali pogotovo, u teškim vremenima, i upravo tamo prepoznajemo iskrenost voljenih ili ne, možete računati da će on biti uz vas i prevladati iskušenje koje možete prijeći. Ali vi ste tamo i za njega kad je manje dobro i to vam omogućuje stvaranje posebnih veza. Ništa slično njemu nije neophodno za oči muškarca ... Pogotovo da se kasnije oporavi!

Želite li ga vratiti? Budite oprezni s prijateljskom zonom!

Kako bi se utvrdilo je li netko u friendzone sa svojim bivšimprvo moramo znati odakle smo. Možeš vrlo dobro razmotrite samo prijateljsku vezu i u ovom slučaju on je taj koji je u središtu zone prijatelja ako vas potajno želi natrag.

Međutim, to nije uvijek slučaj, ako i dalje imate osjećaja ljubavi prema njemu, još uvijek vas privlači vaš bivši i želite ponovo pokrenuti svoju priču s njim, u ovom slučaju morate biti sigurni da ne kako biste bili sigurni da vas smatra svojim prijateljem, a samo njegova kao takvog. Zbog toga se uvijek mora igrati dvosmislenosti i uspostaviti vrlo suptilnu igru ​​zavođenja.

Padanje u zonu prijatelja trenutak je koji mnoge žene, ali i muškarci, naravno, prelaze i ponekad je teško otići. Ovo je vjerojatno jedna od najtežih situacija za prihvaćanje kad nekoga volite. Ova osoba ne osjeća iste osjećaje, ali još gore je da vam je blizu, ali ne onako kako želite.

Ako želim spomenuti ovu prijateljsku zonu, (znajte da cjelovit i detaljan članak o ovoj koncepciji zone prijatelja možete pronaći klikom ovdje) to je zato što se često događaju ljudi koji se povjeravaju svom bivšem. Naravno, podsjetit ću vas opet ako ne želite da ga ponovo osvoje to se tebe ne tiče, savršeno možeš razgovarati sa svojim bivšim kao jednostavnim prijateljem.

Ali shvatili ste da se više obraćam ovom članku ljudima koji žele znati više o ponovnom pokušaju, tražeći rješenja prema situaciji u kojoj se nalaze.

Moj bivši je moj povjeritelj: nejasna situacija!

Na početku članka evocirao sam sukobe koji se mogu nastaviti između dva bivša, jasno vam kažem da više volim da se nalazite u zoni prijatelja i da činite ono što je potrebno da to napustite, a ne da ratujete s čovjekom s kojim ste podijelili svoj život. Nije prihvatljivo da su dvije odrasle osobe, pogotovo ako su se tek raskinule, još uvijek u sukobu. Upravo razdvajanje mora postaviti izraz za ovu situaciju.

Ako se uspijete ponašati ispravno i održati dobar odnos s bivšim, dovoljno ste sretni da imate neke prilike koje će vam se otvoriti, no je li ta situacija, iako vrlo respektabilna, ne pomalo nejasan?
Je li to zaista moguće prijatelj s jednim svojim bivšim ?

Neki će reći "da", ali u ovom je slučaju čak i više od toga da je prijatelj povjerljiv, pa to nije samo bilo kakav odnos. Možete li povjeriti tajne, sumnje, stvari koje ne kažete svima muškarcu s kojim ste raskinuli?
Ne želim dovoditi u pitanje odnos koji možeš imati s njim, daleko od njega, ali ako to učiniš, zar ne postoji dio tebe koji ga želi oporaviti i koristi tu blizinu da bi ga ostvario?

Odgovor je nužno da!

U stvarnosti, želite koristiti staru plotu poput svijeta da se približite vašem bivšem. To je još uvijek opasna igra jer ako je vaš bivši razumio, to može vrlo loše podnijeti stvari!

Postoje mnogo učinkovitije tehnike za osvojiti čovjeka ali to nećete moći zadržati na sebi tako. Ako vam je potrebna njegova prisutnost u vašem životu, tada se pretvaranje da ste povjerljivi osoba može osjećati bolje. Čak i ako to može imati negativan učinak ako prizna da ste se zaljubili u drugu djevojku!

Moj trener kad moj bivši postaje moj povjeritelj

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Ljetna kampanja Studia Marcela u Importanne resortu u Dubrovniku (Veljača 2020).