Riječi milosti

4 Ključevi za uspjeh u obnovi vašeg braka

Pin
+1
Send
Share
Send

Subotnje publikacije uglavnom su posvećene temi obnova para i daohrabrenje, Primam već neko vrijeme puno e-mailova od muškaraca čiji je brak pogođen nevjerom i prijetnjom razvoda. Zamolio sam brata čiji je brak obnovljen (kliknite OVDJE da biste pročitali njegovo svjedočenje) da podijeli nekoliko ključeva koji su mu bili korisni za spas njegova bračnog para. Dijelim tekst koji sam dobio od njega.

Sretno čitanje!

Aisha

Želim da ovaj članak pozove sve one koji prolaze kroz ovu situaciju. Nevjera postoji i kad je počini žena, nema ništa strašnije.

Udata kao što jesam, vidjela sam "crva u plodu". Moja žena je bila nevjerna. Održavala je veze, ne s jednim muškarcem, nego s nekoliko muškaraca. Znao sam to i polako me uništavao. Ali kako sam ga volio, počeo sam molitimoliti se, duhovno se povlačiti, povjeriti nečiju dušu Bogu. U molitvi mi je Gospodin otkrio da joj treba pomoć, izbavljenje. Ponovno sam udvostručio svoje molitve uz pomoć braće i sestara, kao i strategije molitve koje sam ovdje pročitao Blog s kršćanskim parom.

U ovoj borbi za spašavanje i ponovno uspostavljanje svoje žene, morao sam uzeti u obzir nekoliko stvari i pozivam vas da učinite isto:

  • Prvo što smo uzeli u obzir bilo je: interesi Gospodnji, Koji je interes Gospodin u ovoj borbi koju vodite? Činite li to jer želite da vam supruga bude vjerna? ili to radiš za njegovu dušu kako bi je osvojio Krist?
  • Druga stvar: to morate učiniti uljubav, Morate imati samilost za njegovu dušu i odlučan izbor moliti za neka poniženja i izdaje.
  • Treća stvar: The odlučnost
  • Četvrta stvar: The praštanje, Istina je da je teško oprostiti, ali kad postoji ljubav, moguće je.

To bih želio reći bez molitve ništa nije moguće a ovome se mora dodati ljubav kako bi život Božji pobijedio i vaš brak bio spašen.

Budite ojačani u ovoj borbi koju vodite i nikada ne zaboravite da Bog obnavlja brakove u poteškoćama! Da vas potaknemo, kliknite ovu vezu da biste je pročitali restauratorski iskazi.

Aisha

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: 4. regionalni Forum obiteljskog smještaja Šibensko-kninske županije - Županijska panorama . (Travanj 2020).