Razvod

Razvod ili borba: napravite pravi izbor

Pin
+1
Send
Share
Send

Bog liječi domove u nevolji. Isus Krist obnavlja parove, razbijene obitelji. Bog koji je Autor braka i Otac svih obitelji na svijetu, zna bolje od bilo koga kako vratiti život, okus, sreću uništenoj obitelji.

Da mi je jednog dana rečeno da ću živjeti događaje koji su se dogodili u mom životu kao bračni par 2006. godine, nikad ne bih vjerovao! I još ...

Znala sam svog muža u srednjoj školi. Bili smo prvi prijatelji prije nego što smo bili zaljubljeni! U početku me se dojmio jer sam u srednjoj školi čitao svoju Bibliju, a njegov žar u vjeri me je uvjeravao. Činilo se da ima dubok odnos s Bogom i da je dobro usidren u njemu. Sa svoje strane volio sam i Boga i imao sam odnos s njim. Molila sam se, redovito čitala Bibliju. Osim toga, trebalo nam je i vremena da to učinimo zajedno ...

Vjenčali smo se i naš bračni život bio je prilično svjetovan. Izvana su nam mnogi zavidjeli, ostavili smo dojam da se volimo puno i da znamo raspravljati ... Ali iznutra je bilo drugačije, vodili smo život odvojeno živeći zajedno i manje ili više uključujujući drugo u onome što smo radili. Te su nam navike odgovarale jer su izbjegavale sukobe (iako dovođenjem drugih!) I omogućile nam da održimo određenu slobodu djelovanja! Oboje smo jako uključeni u našu crkvu.

Jednog dana sam otkrio da moj muž pokušava upoznati ljude na internetu. Razgovarali smo o tome i tada sam pomislio da je to "klizač" koji će tamo ostati ... U isto vrijeme rodili smo svoje drugo dijete. I priznajem da sam imao problema s upravljanjem njihovim bliskim rođenjima, vezanošću za svoju djecu. Dakle, malo sam stavila svog supruga, između ostalog i u pogledu seksualnosti, nisam se trudila uložiti velike napore ... Dakle, dok sam mislila da je sve u redu, moj muž je vodio dvostruku život. Prevario me, posjećivao bordele ...

Nakon 7 godina braka, čini se da je lik "sudbonosan", otkrio sam što radi! Život mi se srušio, a s tim i moje iluzije o "Princu šarmantan" i sretan život! Osjećala sam se uništenom, prevarenom, šokiranom, uzrujanom, odvratnom ... Tada sam se ubrzo našla suočena s užasnim izborom! Odabrati najlakše i radikalnije rješenje, ali to bi se završilo što je za mene bila lijepa priča do sada, a u ovom slučaju bi se veliki skandal izbio u našoj obitelji, našim prijateljima, crkvi ... L Druga alternativa je bio odabir oprosta, najtežeg izbora, ali koji je bolje odgovarao mojoj viziji Ljubavi! Stoga sam odlučio, želeći da budem uz njega da se izvuče iz ove opreme ovisnosti o seksu, pomogne mu da se vrati u život u skladu s Bogom i jednostavno ga volim.

Očito je bilo teško pretpostaviti svaki dan, posebno na početku, često sam se pitao je li moj izbor pravi! Ali znao sam gdje da pronađem snagu, jer sam često pio svoju Bibliju čvrsto uz srce, moleći Boga da mi pomogne! Učinio je to naravno! Unatoč mojoj patnji, bilo mi je vrlo teško izraziti ljutnju prema svom mužu, jer sam prije svega želio ostati ugodan u očima Božjim. Ali Bog prihvaća da se ljutimo! Jedno mi je bilo bitno: naći nekoga s kim bih razgovarao! Ali moj muž uopće nije dijelio ovo mišljenje!

Po uvjerenju, mogli smo nas pratiti bračni savjetnik. Potonji nam nisu dali gotova rješenja, već su nas usmjerili prema obnovi, postavljajući nam odgovarajuća pitanja na koja bismo mogli odgovoriti samo raspravom. Bio je posrednik i prava pomoć, jer čak i ako mu pitanja naizgled nisu bila vrlo teška, sami ih nismo mogli izraziti! Uspjeli smo naučiti kako zajednički graditi svoj život, uz ovu epizodu koja je dio toga. Ali sada o tome možemo razgovarati bez oživljavanja bijesa ili patnje.

Moj suprug odlučio se prekinuti s problemima ovisnosti. Ovaj izbor nije uvijek bio lak za pretpostaviti; U početku su bila iskušenja velika, danas kaže da osjeća odvratnost razmišljajući o tome ... Ali svjesni smo da to ostaje "slaba točka" i budni budni!

Sa svoje strane, morao sam se naučiti kako vjerovati, i polako, poput ptice koja napušta njegovo gnijezdo, uspio sam! Također sam poduzela korak samopoštovanja prihvativši da me je suprug prevario jer je imao problem, a ne zato što sam previše drhtala! Naš savjetnik me ohrabrio rekavši mi da izgledam kao žena iz Izreke 31.10! Nakon gotovo godinu dana pratnje rekao nam je da je sada na nama da nastavimo ovaj put sami, bez njegove pomoći!

Srećom imamo zajedničke projekte koji nas spajaju. Dakle, možemo gledati što pobjeđujemo da volimo sebe, a ne ono što gubimo i perje ostavljeno u ovoj bitci! Čak se i kršćanski parovi moraju dirnuti iskušenjima našeg svijeta! Ali snagom koju nam je Bog dao, mi smo blagoslovljeni kroz ove teškoće i patnja koja je stvorena omogućila nam je da krenemo naprijed!

Imamo mnogo zanimljiviji život bračnog para, jaču vezu, male napetosti izgledaju uzaludno u svjetlu prošlih događaja i dobro smo motivirani da uložimo sve napore kako bismo pomogli našem paru da napreduje. Ali najljepše od svega je to što je svatko od nas uspio približiti se Bogu i iskusiti svu Ljubav koju On može dati svojoj djeci! Danas mu mogu reći: Hvala ti Gospodine što si dopustio ovu priču, jer si mi otvorio oči na toliko mnogo stvari koje nisam vidio, a pogotovo sam stvarno mogao doživjeti ono je VJERA!

Sve to ne znači da morate proći kroz poteškoće da biste imali jak i zanimljiv život u paru, nego da biste rekli da mi možemo pomicati planine uz Božju pomoć! Sretno svima vama!

Sviđa li vam se naša publikacija?pretplatiti na naš popis za slanje da ne propustim nijedan članak. Da biste se pretplatili, kliknite na "slijedi" i unesite svoju adresu e-pošte ili poput naše Facebook stranice.

Autor anoniman

Izvor: www.topchretien.com.

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Witness To The Mob -Svedok Mafije (Travanj 2020).