Ljubav

Želite sretnu novu godinu svom bivšem: dobra ili loša ideja?

Pin
+1
Send
Share
Send

Dok svi pokušavaju poslati poruku ili se ljubiti za novu godinu, imat ćete telefon u ruci i pitat ćete se je li dobra ideja ili ne kontaktirati svog bivšeg. Bez obzira jeste li usred ponovnog osvajanja ili ne, nije pitanje. Doista, unatoč pauzi, vaši osjećaji nisu potpuno nestali, ali dosad zapravo niste znali kako to učiniti i želite uživati ​​u ovom novogodišnjem dolasku kako biste „uzeli temperaturu“.

Točno, da znam što bih napisao svom bivšem, predlažem 7 dana samo vodič s 10 modela sms-ova koje ću poslati svom bivšem za novu godinu kako bih obnovio kontakt i pristup mojoj obuci radi oporavka njegovog bivšeg para sms za 19 € umjesto 48 €. Kako biste iskoristili ovu ponudu ovdje je.

Mnogo je pitanja kada želite pobuditi emociju u njegovoj bivšoj, a 31. prosinca i nećete odstupiti od ovog pravila. No može li želja za sretnom Novom godinom svom bivšem zaista promijeniti situaciju? Je li bolje pričekati dok njegov bivši ne preuzme inicijativu za vijesti? Što se mora učiniti kako bi kontakt koji će se uspostaviti pozitivan? Kako ne biste vršili pritisak na vas i znali što je za vas najbolje u ovoj situaciji, pozivam vas da pažljivo pročitate ovaj članak i pratite me na mojoj Facebook stranici jer svaki dan dostavljam nove savjete i Znam da ovaj period nije lako upravljati.

Umjesto da napravite pogrešku koja se uglavnom može izbjeći, moći ćete postaviti prave akcije za ovaj vrlo poseban dan i izbjeći da se postavljate 10 000 pitanja, čak i ako nije uvijek lako živjeti u situaciji kad vam srce nešto kaže. ali tvoj um ti govori drugo.

31. prosinca: dobro vrijeme za oporavak bivšeg?

Kad smo usred rekonstrukcije, postoje važni koraci kako bi uspio i znam da su mnogi od vas napravili korak unatrag, bili u radio-tišini nekoliko tjedana i čekate pravi trenutak da povratak. Normalno je tako razmišljati i vidjeti dan u godini kao savršen trenutak za ponovno povezivanje sa bivšomjer on / ona neće moći posumnjati da se vraćate po njega / nju. Smatra se normalnim slati poruku ljudima koje poznajete i želite da vaš bivši misli da je vaša inicijativa nesebična.

Tko kaže da nova godina kaže dobre rezolucije i ako slijedite moju filozofiju treniranja, znate da je promjena jedno od glavnih oružja za uspjeti se vratiti svom bivšem, Obično je potrebno pričekati elektrošok prije nego što ga stavite na mjesto i ta će promjena možda biti korak naprijed. Tako da želite započeti godinu na najbolji način tako što ćete biti cool sa bivšim i razgovarati s njim o tome što ćete staviti u život, da se osjećate bolje i to može imati posljedice na to kako idete vidi svog bivšeg.

Istina je da nije lako u bilo kojem trenutku otkriti svoje ambicije za promjenom i želite iskoristiti dobar trenutak koji dolazi s postizanjem. Jednostavno, moramo biti svjesni da neće biti ova poruka ili ovaj poziv sve važan. Svog bivšeg možete dobiti u bilo koje doba godine, tako da ne morate paničariti jer stižete do 1. siječnja, a on se još nije vratio. Vaše promjene moraju biti vidljive i vaše rezolucije se moraju poštivati ​​ako želite krenuti naprijed i to nije važno reakcije vašeg bivšeg!

Poželjeti sretnu novu godinu svom bivšem dobra je ideja ?!

Možemo želi sretnu novu godinu svom bivšem bez pokušaja previše. Morate ga smatrati svojim prijateljem i na taj način nećete pogriješiti niti se staviti sebi u zahtjev. Ako podnesem ovaj podsjetnik, zato što mnogi muškarci i mnoge žene imaju tendenciju da žele učiniti previše i poslati poruku dugo, punu ljubavi i, prema tome, ponašati se na pogrešan način. Ako želite reći "volim te", "Ove godine pokazat ću ti da sam muškarac, žena koja te zaslužuje", moraš brzo promijeniti način na koji to radiš, jer što više govoriš o osjećajima ili svom privlačnosti i manje, dobit ćete očekivani odgovor.

Međutim, ako je vaša poruka jednostavna, bez pretjerivanja i pokažete da ne morate nužno čekati nešto iza, onda je možete poslati bez previše stresa. To neće promijeniti ostatak vaših postupaka. Morate naučiti kako se distancirati kako ne biste pretjerali i pogriješili. Usput, možete ostaviti poruku koju mu želite poslati u komentarima ovog članka i mogao bih vam reći je li prikladno ili ne. Poželite sretnu novu godinu bivšem partneru, nemojte to pokušavati povratiti svog bivšeg sms-omnačin da se uspostavi dobar kontakt, a onima koji su u sredini SR-a nudi se mogućnost da učinkovito probiju led, a zrak ništa.

Želim li svojoj bivšoj sretnu Novu godinu da je ne želim pobijediti?

Znam da neki od vas zapravo nemaju na umu oporaviti svoju prethodnu ljubav i ne žele uspostaviti moj način ponovnog uspostavljanja. Ipak si postavljate isto pitanje o tome je li potrebno uputio novogodišnji pozdrav svom bivšem, Ako želite obnoviti dobar dijalog jer ste prehlađeni i želite poduzeti prvi korak u smanjenju napetosti, izvrsna je inicijativa, dobar način da pokažete novo lice kako biste možda postali prijatelj nakon toga i u to je vrijeme bolje poslati poruku za Božić svom bivšem.

Ali kada definitivno želite okrenuti stranicu, ne pokušavajte se sprijateljiti s bivšom jer to može oživjeti malu nostalgiju i izazvati oblik ljubavne depresije. U tim okolnostima, slanje poruke sretnoj novoj godini vašem bivšem nije tako dobra ideja jer bi vas moglo spriječiti da krenete naprijed. Svjestan sam da to nije lako prihvatiti, ali prvo morate misliti na sebe i svoju ravnotežu, pa čak i ako mu to ne prija, važno je ne obraćati pažnju. Usredotočite se na ono što je najbolje za vas i razmislite o uživanju u ovom danu s onima koji vas vole i čine da se osjećate bolje u vezi sa sobom!

iskreno

Trener će tijekom praznika komunicirati sa svojim bivšim

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Krvavi novac (Veljača 2020).