Ljubav

Probudite osjećaje svog bivšeg u 2 koraka

Pin
+1
Send
Share
Send

Svatko tko prođe razdvajanje i gleda kako bi povratio svoju bivšu želi samo jedno, njegov stari / bivši partner se zaljubljuje. Vjerojatno se svako jutro probudite u nadi da ćete vidjeti SMS koji je poslan preko noći i u kojem bi vaš bivši tražio da se vratite. Za neke je to samo još jedan slatki san, ali oni koji mi vjeruju i uzmu svoju sudbinu u ruke znaju da je to stvarnost.

Vaš bivši ne planira samo okrenuti stranicu i ako to učinite kako treba, možete se vratiti prvom poglavlju svoje ljubavne priče. Ako ste pesimistični, to je zato što ne znate različite tehnike koje će oživjeti osjećaje osobe koju volite i dobre radnje koje treba uspostaviti.

Probuditi osjećaje svog bivšeg moguće je

Često razmišljamo o logičnim radnjama kako bismo osigurali da se bivši vrati. U stvarnosti, dva su glavna koraka koja slijede i oni će u potpunosti promijeniti vašu ponovnu pohranu. Za nekoliko tjedana moći ćete ponovno upaliti plamen u vašoj ljubavnoj priči.

Nije dovoljno da buket cvijeća ili jednostavno pismo oproštenja uspijevaju ponovni susret. Pravi odmor je puno dublji i tehnike koje se koriste tako su previše. Želite pronaći sreću prvih dana? Okrenite stranicu o pauzi? Da bi to bilo moguće, neophodno je probuditi osjećaje svog bivšeg, U ovom članku objašnjavam važnost ovog pojma, dok vam dajem savjete kako ga ostvariti.

Oživite osjećaje svog bivšeg, odakle započeti?

Probudite osjećaje svog bivšeg to nije samo ponovno osvajanje ljubavi kako je razumijete. Ovdje se ne radi samo o reformi para, već da biste bili sigurni da će se vaš bivši zaljubiti u vas i da će mu se oči ponovo iskriviti samo pri spomenu vašeg imena. I potpuno je moguće, tako da ne sumnjate.

Obnavljanje vašeg bivšeg automatski zahtijeva promjenu stava, ponekad izgleda, kad su u pitanju ljubavne stvari drugačije. Ako želite oživjeti osjećaje znači gurati, onaj koji želite pobijediti, na vas tako da on / ona želi dati drugu priliku vašoj priči.

Vaš bivši neće vas vratiti ako to nije njegova želja, moramo djelovati na pravi način. Stoga je ključno da dodirnete svoje srce, svoje emocije, svoje osjećaje, tako da vaš ponovni okret uspije i reformirate par svojih snova.

Da biste bolje razumjeli odakle dolazim, zaboravite na trenutak ponovno uspostavljanje ljubavi, pomislite na zavođenje. Niste živjeli odmora, samohrani ste i imate na umu samo jednu ideju, zavođenje osobe koja vam se sviđa. Kako biste postupili? Upravo u odgovoru na ovo pitanje moći ćete napredovati u svojoj želji da pronađete svoju srodnu dušu.

Tijekom prvog sastanka, uz cilj, obučete svoju najbolju odjeću i vodite brigu o svakom detalju, u koju svrhu? I ne samo da bi vam ugodio, nego posebno da biste stvorili atrakciju i vaš "sastanak" će vam se činiti lijepim. Kako bi probudio osjećaje svog bivšeg postupak je strogo isti. Samo što ovaj put igrate na emocijama, a ne samo na fizičkom. Tako da ćete morati toliko uznemiriti osobu do koje vam je toliko stalo.

Oživite osjećaje svog bivšeg ujedno je način da se uvjerimo. Želite gurnuti svog bivšeg da napravi prvi korak jer vas strah od neuspjeha sprječava da preuzmete vodeću ulogu. Iako sam uvjeren da to možete učiniti, potpuno razumijem da ste zastrašeni idejom da ponovno zavedete svog bivšeg. Morate znati da je privlačnost uvijek uzajamna prije nego što se zapravo zbliži. Doista, ako uspijete ponovno osvojiti srce, a samim tim i osjećaje svog bivšeg, ponovno će se najaviti pod najboljim pokroviteljstvom.

Kako oživjeti ljubav?

Promjena je koju očekujete tada na poslu!

U prvom dijelu članka mislio sam na dva vrlo popularna načina da dokažem njegovu promjenu bivšem, preobrazbi i radikalnoj promjeni stava. Obje su tehnike učinkovite, ali s njima se treba postupati pažljivo. S jedne strane pokazat ćete drugu sliku, drugu fizičku, koja će vas poboljšati više nego prije. S druge strane, dokazat ćete bivšem da njegovi prigovori nisu padali na gluha uši, jer ćete primijeniti promjene koje on / ona čeka već nekoliko mjeseci i koje su mogle prouzrokovati raskid.

Međutim učiniti oživjeti osjećaje svog bivšeg moramo ići puno dalje od toga. Želite da padne pod čaroliju, novi izgled nažalost nije dovoljan, čak i ako je to izvrstan početak plijeni pažnju svog bivšeg, Čini se da je licem u lice najbolji način da se to postigne. Riječima, riječi su jače, gledati ravno u oči i koristiti govor tijela je posljedica prednosti u fazi ponovnog zavođenja.

Htio bih uzeti jednostavan primjer, ali to mi se čini najboljim da ilustriram svoje stajalište. Ako ispričate smiješnu anegdotu, priču koju ste u prošlosti dijelili sa svojim bivšim i koja uvijek stvara smijeh, je li bolje to učiniti SMS-om ili ispred njega / nje? Vidimo se osmijeh, podijelite trenutke s dvojicom i potrebno, čak i ako ste još uvijek u volim rekonkviste, Ne želite virtualni par, trebate ga ponovo vidjeti kako biste primijetili napredak koji postižete i primijenili pristupe koje ste pripremili.

Međutim, ako razgovor o prošlosti može biti pozitivan, ne sjećajte se negativne strane. Zlostavljanje može biti opasno. Morate to obaviti mudro, važno je da ne pogriješite. Sjetite se samo podsjetiti svog bivšeg na dobra vremena. Da ne spominjemo da želite graditi budućnost. Ne smijemo djelovati samo na temelju onoga što se prije moglo dogoditi, već naprotiv, početi graditi budućnost za dvoje. Ako želite dobiti savjete za savršen sastanak s njegovim bivšim, pozivam vas da preuzmete moj audio seminar klikom ovdje: savršen sastanak sa svojom bivšom

Probudite osjećaje svog bivšeg zato je ključno shvatiti da ste osoba svog života. Izgradnjom čvrste temelje ne samo primjenom tehnika rekonstrukcije, nego i daljnjim korakom, korištenjem emocija. Vaš cilj nije samo zagrliti svog starog ili bivšeg partnera, iako morate djelovati korak po korak, to je dugoročno što predviđate.

vaš trener da vrati svog bivšeg

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: How to Unlock the Full Potential of Your Mind. Dr. Joe Dispenza on Impact Theory (Veljača 2020).