Biti roditelj

Ispovijed i molitve za našu djecu

Pin
+1
Send
Share
Send

Gospode, priznajem tvoju Riječ o životu moje djece:

Molim krv Isusovu na svojoj djeci, mojim unucima i svima onima koje si mi dao na zemlji živih.

Jer vjerujem u Isusa, spašen sam. I moja će djeca biti spašena. (Djela 16:31)

Ja ću svojoj djeci pohvaliti pohvale Jehove, njegovu snagu i čudesa koja je učinio da se mogu pouzdati u Njega, a ne zaboraviti sve što je učinio i ostati vjeran Bogu. (Psalam 78: 4-8)

Svoju djecu obrazujem prema načinu koji moraju slijediti! Čak i kad ostare, neće odstupiti. (Mudre izreke 22: 6)

Izjavljujem da se moja djeca uče na Božje načine. Svi će biti Gospodini učenici i veliki će im biti prosperitet, velik će biti njihov mir. (Izaija 54:13)

Priznajem da moja djeca odrastaju i napreduju u mudrosti i naklonosti pred Bogom i ljudima. (Luka 2:52)

Priznajem da moja djeca čine Gospodina oduševljenjem. Bog će im dati ono što njihova srca žele. (Psalam 37: 4)

Priznajem da, zahvaljujući Bogu, moja djeca trče poput gazela. Da, njihova stopala su poput stražnjih nogu i stoje na visinama. (Psalam 18:34)

Izjavljujem da su u Kristu moja djeca snažno utvrđena i da će tko protiv njih biti protiv njih pasti. (Izaija 54:15)

Izjavljujem da Božji anđeli čuvaju moju djecu na sve načine. (Psalam 91:11)

Moja djeca su blagoslovljena od Boga. On ih okružuje svojom milošću kao štit. (Psalam 5:13)

Da, sreća i milost slijedit će ih svaki dan svog života, i živjet će u Gospodinovoj kući do kraja svojih dana. (Psalam 23: 6)

Dobro je ispovijedati sljedeće riječi, osobno se sjetiti i neprijatelja naših duša da mi i naša kuća sada pripadamo Bogu i da će Njegovo Kraljevstvo vladati u našim obiteljima.

Kološanima 1:13 - Izbacio nas je od sile tame i prenio nas u kraljevstvo svoga ljubljenog Sina.

Ja sam dijete svjetla. (1. Solunjanima 5: 5) Danas hodam u Tvoje kraljevstvo Svjetlosti, jer je Isus Krist uništio moć kraljevstva Sotone nad mojim životom. Smatram se mrtvim u svijetu tame, više ne pripadam ovom kraljevstvu i to kraljevstvo više ne može vladati nad mnom ili mojim potomcima.

Moć tame je uništena, uništena! Kraljevstvo Božje očituje se u našem životu. Slobodni smo! Svi agenti tame koji su djelovali u sjeni kako bi nas držali u zatočeništvu i uništavali naše živote su vezani. Nijedno oružje krivotvoreno protiv nas ne može napredovati! I zapovijedam uništenjem svih oružja koja je napravio neprijatelj kako bi ograničila, stisnula, tlačila, vezala, uništavala svoju djecu u ime Isusovo!

Hvala vam što ste nas prenijeli Gospodinu Vašeg Kraljevstva. Mi pripadamo Kraljevstvu svjetlosti. Mi smo prosvijetljeni. Naš je put poput sjajnog svjetla čija se svjetlina povećava sve dok se ne utvrdi dan (Mudre izreke 4:18). Sami smo svjetla svijeta. (Matej 5:14) Obilni Kristov život se povećava i nastavlja da se povećava u nama, sve dok rijeke žive vode ne teku iz svakog od nas! (Ivan 7:38) Bog neka je blagoslovljen i slavljen kroz svaki naš život! U ime Isusovo! amen

Budi blagoslovljen!

Aisha B.

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: vlč Zlatko Sudac - Ispovijed,Kajanje i Oprost (Travanj 2020).