Ljubav

Kako se moj bivši može bojati gubitka?

Pin
+1
Send
Share
Send

Pitanje kako da se moj bivši plaši gubitka može se činiti paradoksalnim jer danas ste se vi plašili da više ne biste imali kontakt. Ali kroz ovaj članak otkrit ćete tehniku ​​kako biste bolje kontrolirali ravnotežu snage sa svojim bivšim, pa čak i otišli toliko daleko da je preokrenete!

Strah od gubitka osobe koja nam je draga mora apsolutno biti kontroliran, jer upravo nas potonji vodi prema neprimjerenom ponašanju i zbog toga nas sprječava u povratku bivšeg ili u bilo kojem slučaju koji nas blokira u ovome objektivan. Bitno je, dakle, boriti se protiv toga i to učiniti, postoji nekoliko načina na koje vas ovdje predstavljam, ali i u posljednjem programu koji je naslovljen Kako kontrolirati ravnotežu snaga sa svojim bivšim i osvojiti njegovu ponovnu pobjedu?

Da biste dobili ovu obuku samo kliknite ovdje: Želim da se moj bivši plaši da me sada ne izgubi !

Zašto je potrebno preokrenuti ravnotežu snaga s bivšim?

Kao što objašnjavam u drugom članku da vas pozivam da pročitate što je prije moguće, uvijek postoji vrsta ravnoteža snage u paru, Naravno, ovisno o vašoj povijesti i odnosnim likovima, potonji je manje ili više izražen, ali ostaje činjenica da je ravnoteža snaga doista prisutna.

Dakle, nakon razdvajanja, ovaj je fenomen još važniji jer osoba koja je otišla ima osjećaj inferiornosti i da će onaj koji je donio odluku o prekidu imati dojam da kontrolira stvari. Stoga će ono što će se dogoditi i dogoditi u 8 slučajeva od 10 prekida to da će osoba koja je ostala izgubiti samopouzdanje i samopoštovanje do točke kad ponekad padne u ekstremnu emocionalnu ovisnost ili idealiziranje svog bivšeg.

Kad pratim ljude koji su se tek rastali i žele se vratiti sa svojim bivšim, nije neuobičajeno da čujem da ih u bazi pauza nije uplašila jer par više ne radi. No kako se to dogodilo brže od očekivanog ili zato što je drugi odlučio prekinuti, ti ljudi nisu pristali biti samci i žele se vratiti sa svojim bivšim.

Njihov odabir nije, dakle, potraga za srećom strah da ne ostane sam, Ako se prepoznate u ovom opisu, morate djelovati što je prije moguće, jer ova situacija vas može vrlo brzo dovesti do ljubavnu depresiju teško će se izvući iz toga, jer kada se govori da je to prava osoba, ali da nas taj više ne smatra svojom srodnom dušom, mi patimo od toga da budemo odbačeni. Dakle, prvi strah protiv kojeg se morate boriti nakon raspada jeste da zauvijek izgubite bivšeg.

Bojim se izgubiti bivšeg: kako se boriti protiv tog straha?

Dobro sam svjestan, to apsolutno nije očito borite se protiv straha od gubitka bivšeg, Ipak, to ćete morati uspostaviti što je prije moguće! Doista, ako se želite osjećati dobro u sebi i pravilno se ponašati, ne smijete dopustiti da vas obuzme strah ili druge negativne emocije.

Važno je zauzeti prednost jer ako vas povuče negativna spirala, više nećete imati psiholoških resursa za napredovanje. Ali prije svega riskirate da se destabilizira (e) najmanje uznemiri ili najmanje neočekivano.

Upravljanje stresom i kontrola osjetljivih trenutaka sastavni je dio ponovnog osvajanja. Važno je biti toga svjesni kako se ne bi destabiliziralo kada se stvari ne odvijaju onako kako ste planirali i vaš bivši neće biti osjetljiv na vaše postupke ili riječi.

Za ljudsko biće nema goreg osjećaja od gubitka nečega što mu pripada. Nisam ja taj koji to tvrdi, ili bolje rečeno, nisam jedini koji se pretvara. Mnogi drugi stručnjaci za ljudske odnose objašnjavaju da je gubitak imovine izuzetno bolan jer se mijenja navika i samim tim uznemiruje naš svakodnevni život. Moramo se prilagoditi i promijeniti naš način poimanja svog života kad je to naš ljubavni život kakav jest.

Stoga za borite se protiv straha od gubitka bivšeg ideja je pokušati obrnuti trend osiguravajući da se vaš bivši plaši gubitka! Za to će vam biti potrebno da uzmete gornju ruku kako bi vam rekli da je ne gubite, već da je to samo način da krenete iznova jer ćete se morati ponovno potruditi i pokažite svoje najbolje lice.

Kako se moj bivši može bojati gubitka?

Točno, ako se pitate kako da se moj bivši plaši gubitkaključno je ostati na ovom pojmu prikazivanja najboljeg sebe, jer će to stvarno odražavati. Doista, nitko ne želi krenuti dalje dok je osoba pred nama apsolutno sjajna i da u svakoj točki ili gotovo odgovara našem idealu.

Stoga, čak i ako je vaš bivši donio odluku o raskidu, imate priliku da mu pokažete da ste uvijek prava osoba, pokazujući mu da njegov izbor nije bio dobar, jer vi ste netko tko može donose sreću.

Od trenutka kada vaš bivši shvati da je njegova odluka bila malo žurna ili da nije bila ispravna jer se mijenjate i da će netko drugi profitirati od vaše evolucije Eh, u ovom trenutku vaš bivši će vas početi hraniti sa žaljenjem i vraćati vam se nježno. Na vama će bitigurati nokat u neupadljiv stav.

To ne znači da morate igrati ulogu samo da biste osvojili natrag tu osobu koju volite, jer bi se ona potom vraćala dolje da biste bolje skočili. Ideja mu je stvarno pokazati da mu možete uskladiti konkretne akcije i usredotočene stavove.

Ako niste sigurni što bi trebali učiniti, morat ćete razmišljati o tome kako mislite da on / ona želi da se ponašate. Ako još uvijek sumnjate ili želite bolje razumjeti i njegova očekivanja, ali i ispravne stavove kako biste imali pristanka i bolje upravljali ravnotežom moći s kojom se možete suočiti, onda stvarno preporučujem da pratim moj posljednji trening koji ćete dobiti izravno u vašem poštanskom sandučiću i odmah nakon vaše narudžbe.

Ne troši sekundu i djeluj sada da pronađeš sreću sa svojim. Za to, ništa jednostavnije, samo kliknite ovdje i prepustite se vođenju, Imajte na umu da još uvijek imate 24 godine za uživanje po povlaštenim cijenama, jer će biti prekasno.

iskreno

Trener zbog kojeg se moj bivši plašio gubitka sebe

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Kako preboljeti? (Veljača 2020).