Nuggets mudrosti

To što više nema osjećaja nije dobar razlog za razvod

Pin
+1
Send
Share
Send

Među čitateljima čujem nekoga tko u svom srcu kaže ili misli: " Više nemam osjećaja za svog supružnika. JViše ne volim svog supružnika, nego što trpim cijeli život, da budem nesretan cijeli život, radije se razvodim. "

Mnogi opravdavaju želju za razvodom rekavši: "Nemam osjećaj za njega / nju, " Ne volim ga više ili opetviše se ne volimo ".

Ali većinu vremena, kada netko kaže, "Više ne volim svog supružnika", on zapravo kaže:"Više me ne privlači ono što me privlačilo i prije su izazivali senzacije u meni", " Više me ne privlači njegovo tijelo " " Više ne osjećam emocije kad ga vidim / nju"itd. To je ljubav kako je definirano od strane čovjeka, to je ljubav zasnovana na osjetilima, većina brakova započinje tom ljubavlju, ali takva ljubav ne može održati brak dugoročno!

Kad se ta ljudska ljubav zaustavi, neki donose odluku o razvodu. I drugi, čak i "kršćani", formalno se ne razvode, već ostavljaju supružnika u svom srcu i priklonit će se nekom drugom u izvanbračnoj vezi, tražeći "ljubav".

Nema više osjećaja, nije dobar razlog za razvod.

Ovo nije dobar razlog za odlazak na drugo mjesto! Osobito rođeni kršćanin nema izgovora. Ne može reći: "Nemam više ljubavi u svom srcu prema supružniku "jer ljubav živi u njemu, Mnogi kršćani su nesvjesni, nisu svjesni ove stvarnosti i oslanjaju se na svoju snagu ljubavi. Ovo je vrlo velika pogreška!

Komplet alata možete imati kod kuće. Ako ih ne znate kako koristiti, dobro vam ovi alati, čak i ako su veoma moćni, neće biti od koristi. I na kraju ćete ih razdvojiti, ne zato što ne djeluju, već zato što ih ne znate koristiti!

Mnogi su kršćani takvi. Ulaze u brak i odlučuju se voziti na baterije, raditi sami, ne uključujući Boga u sve aspekte svog braka. A kad prestanu djelovati njihove vlastite snage, njihove vlastite ideje ili pristupi, oni odustaju govoreći " ne radi."Ali nije da to ne radi, samo da oni ne znaju kako to učiniti!

"Dođi k meni. Pokazat ću vam što trebate učiniti i dat ću vam sve što je potrebno za vaše vjenčanje."

Ljubav koju Bog od nas traži da iskažemo ljubav je koju nam pruža!

Ljubiti Boga, ljubiti sebe i ljubiti bližnjega, sažeti cjelokupan zakon i proroke, čitave Božje zapovijedi (Matej 22: 34-40). Budući da nismo mogli ispuniti te zakone, Isus Krist je došao na zemlju da ih ispuni umjesto nas. A sada, mi koji smo Božja djeca, iznova rođeni, koristimo za ono što je Isus Krist već učinio. Znači ljubav koju Bog od nas traži da iskažemo je ljubav koju nam pruža!

Doista, u vrijeme našeg novog rođenja, u nama je živjela nova priroda. To je sama Božja priroda. Zato je apostol Ivan rekao: "Kakav je On, mi smo na ovom svijetu, (1. Ivanova 4:17) Kao što je Bog, tako sam i ja. Kao što je Bog, tako ste i vi! Budući da ste primili Isusa kao svog Gospodara i Spasitelja, postali ste Božje dijete. Božja priroda živi u vama! Posebno je Božja ljubav u tebi!

Pa mi recite: "Ok, ljubav mi je u srcu ... Ali ja to ne osjećam. A ako je ta ljubav zaista u meni, kako je izraziti svom supružniku? "

Odlukama koje svakodnevno donosite. Ne umaram se kad kažem da prava ljubav nema osjećaj. Prava ljubav ne počinje od osjećaja. Ne ... Ova ljubav je način života, to je izbor života, to je niz svakodnevnih odluka: odluka da pričekate, budete strpljivi s obzirom na drugi, odluka da se služi, da bude korisno drugima, odluka da se traži interes drugog, odluka da mu oprosti, odluka da ga podrži ... (1. Korinćanima 13).

Dugoročni plodovi ove ljubavi jednostavno su izvanredni!

Ako u svom srcu osjetite ovu prazninu, osjećaj da više ne volite supružnika, rješenje nije razvod. Rješenje nije ni izvanbračni odnos. Tražite da vas napuni Onaj koji je Ljubav. Uvucite ovu ljubav u Boga. Ta božanska ljubav će vas potaknuti da donesete brojne odluke, da svakodnevno donosite brojne odluke. Ova božanska ljubav potaknut će vas da poduzmete niz akcija koje će oživjeti plamen za koji ste mislili da je u vašoj vezi izumro.

Neka nam Bog pomogne!

Aisha

Copyright © 2015, moj par Moji odnosi.

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Abraham-Hicks Pokušajte ovo svakodnevno i osjećati ćete se sretno - bezuvjetno (Travanj 2020).