Ljubav

3 zlatna pravila za povratak njegova bivšeg!

Pin
+1
Send
Share
Send

Pauza ne znači da morate okrenuti stranicu i odbaciti svoje osjećaje! Naprotiv, ponekad je trenutak da preuzmete kontrolu nad sobom i krenemo iznova u nečiji ljubavni život. Ipak, to se mora učiniti na pravi način, bilo da se želite oživjeti s drugom osobom ili kada namjeravate vratiti zadnju ljubav.

Tijekom ovog članka usredotočit ću se uglavnom na drugi slučaj, odnosno na ovu želju da vas moraju dovesti u vezu s bivšim, ali i osigurati puno više povijesti krutina. Pogreška koju mnogi čine nije uzimanje vremena za razmišljanje o pravilnom toku akcije već za veliko uzimanje ljubavi kako bi se nadali da će se stvari promijeniti preko noći. Ako ste još uvijek na tom mjestu, recite sebi da razdvajanje nema nikakve veze s argumentom i stoga će akcije morati biti puno jače.

Čak i ako su namjere dobre, morate shvatiti da to nije način na koji ćete uspjeti ponovo pokrenuti svoju priču. Nažalost, lakoća nije prikladna kada ste raskinuli i potrebna vam je mnogo radikalnija metoda ako zaista želite da vam bivši partner pruži još jednu priliku. Da bi znala koja su 3 zlatna pravila kako bi se vratio njegov bivši, mora stoga slijediti određene korake i izbjeći pogreške koje bi se mogle pokazati dramatičnim. To je upravo ono što ćemo vidjeti u dnevnoj temi, što će vam pomoći da podignete glavu i bolje shvatite strategiju koja vam se mora postaviti kako biste pronašli sreću. Predlažem vam da otkrijete 3 zlatna pravila za oporavak bivšeg.

Shvatite odvojenost kako biste uspostavili idealan tijek akcije

Dajte poklone, nova prekršena obećanja, laži svog bivšeg ili bilo što drugo neće vam pomoći da ga vratite. Treba znati da vaš bivši nije donio odluku da se prekine jednostavnim zadovoljstvom ili da vas besplatno trpi, postoje razlozi za odlazak i oni izravno ovise o vašem odnosu i pruženoj sreći. Za neke je rutina uzrok razdvajanja, za druge je to udaljenost ili nevjera. Dakle, ne postoji strog i unaprijed određen uzorak za povratiti svoju bivšu.

Stoga je važno prilagoditi moj savjet prema onome što prolazite i zato je personalizirani trening izrazito učinkovit, naprosto zato što je to najizravniji način postavljanja personalizirane usluge. izrađena strategija ponovnog osvajanja, Možete zamisliti da ono što će nevjerni muškarac učiniti da vrati svoju ženu neće biti isto što i ljubomorna žena koja se guši od svog partnera. Dakle, prije nego što išta učinite, stvarno morate razmišljati o analizi situacije s malo osvrta i postizanjem visoke razine. Činjenica čudo kako se vratiti sa svojim bivšim i / ili koja su 3 zlatna pravila kako vratiti svog bivšegneizbježno je važno, ali u prvom redu zapravo se mora postaviti pitanje koje bi bilo sljedeće: što bi mogao učiniti mog bivšeg ?

Dakle, postoje elementi koji se moraju uzeti u obzir prije pokretanja winback-a, bez obzira na situaciju. Razumijevanje prekida potrebno je kako se ne bi razišlo. Prije nego što napravite analizu, imat ćete jasnije ideje, a posebno ćete shvatiti za što vas bivši zapravo može kriviti. Morate ukloniti najviše sumnje iz glave kako biste se mirno kretali naprijed i ne ostavljali prostora negativnosti jer to želimo po svaku cijenu izbjeći!

Razgovarajte o prošlosti: zašto to ne uspije ?!

Neki pogrešno misle da to možemo zahvaljujući prošlosti uspjeti oporaviti svog bivšeg, a posebno igrajući se na krivnju ili sjećajući se dobrih vremena provedenih s dvoje. I istina je da može imati utjecaja, imate zajednička snažna sjećanja, dijelili ste izvanredne stvari i ne tražim od vas da ih zaboravite ni u kojem slučaju, ali nije potrebno temeljiti sve svoje postupke o onome što se dogodilo prije. Ne samo zato što je prošlost prošlost, već i posebno zato što ono što je pozitivno u vašim očima nije nužno u očima vaše bivše.

Iako vam je teško čuti, za sada vaš bivši vidi samo negativnu ili barem ogromnu većinu. Da je on / ona stavio pozitivnu prednost da ne bi došlo do prekida, u većini biste bili hladni. Slika koju on / ona ima od bračnog para nije ona koju imate. Da bi znao vratiti svog bivšeg, ne bi se trebao sjećati svih dobrih sjećanja, čak i ako su izvor motivacije. Važno se usredotočiti na promjene kako bi se nova slika iznenadila.

Umjesto da o tome govorite, morate se osloniti na to dijelio sa svojim bivšim ali bez popravljanja. Objašnjavam sebi ...

Živjeli ste nekoliko mjeseci ili čak godina zajedno znate kako on / ona može reagirati, znate kakav je njegov ukus, pa ne idete ispočetka. Ali nemojte slati fotografije vas oboje na prvom odmoru u nadi da će vam ona / ona dati drugu priliku upravo za to. Imati prošlost ne znači da je došlo do ozbiljne krize braka koja je dovela do raspada i na posljednje se morate usredotočiti ako želite ići naprijed. Za to postoji način koji će vam omogućiti da reagirate na svog bivšeg.

Promijenite jedno od 3 zlatna pravila kako biste vratili svog bivšeg!

To je nova suradnja koja se mora stvoriti jer ono što ste radili do sada nije bilo dovoljno. Pažnja Ne kažem vam da se transformirate i mijenjate svoju osobnost, ne smijete se odreći sebe jer čak i ako nekim čudom može uspjeti, ustanovit ćete da niste sretni i to je vaš odnos koji će patiti. Prije ili kasnije shvatit ćete da vam priča ne ide naprijed jer ne ulažete dovoljno truda.

To je mješavina onoga što je bilo pozitivno u vašoj "staroj" vezi, a koje trebate nastaviti ispravljati probleme koje možda imate. Naravno da vas ne molim da imate savršen par jer doći će noći kada će umor prevladati osjećaji i biti ćete na rubu, postoje slučajevi kad vas neće razumjeti ali morate znati riješiti probleme bez da se sistematski raspadate. Važno je ući u svijet svog bivšeg kako bi ga bolje razumio.
S promjenom i fizičke i psihološke, to jest, u stavovima koje ćete imati, osmijeh koji ćete podijeliti jasno će se razlikovati od onog s kojim ste bili u prošlosti. Ako želite povratiti osobu koju volite, morat ćete se temeljito promijeniti.

Morat ćete biti poboljšana verzija sebe pružanjem odgovora na očekivanja vašeg bivšeg! Da bih znao kako detaljno postupiti, napisao sam a knjiga dostupna ovdje.

iskreno

Trener koji zna kako vratiti bivšeg

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: The Weight of Chains 2. Težina lanaca 2 (Ožujak 2020).