Kako je zavesti

Što žene žele u ljubavi!

Pin
+1
Send
Share
Send

Želite li znati što žene žele i otkriti tajne kako bi se zaljubili? Želite li razumjeti sve o ženama kako biste pronašli ljubav? Ovaj će vam članak pomoći da protumačite i odredite što žene žele!

Suprotno onome što možete pročitati kao savjete i trikove „koji potonu izvoru“, želio bih vam donijeti učinkovit odraz koji vam omogućava da uzmete u ruke svoje zavođenje.

Što žene žele: muškarac, pravi!

Jer za zavesti ženu a da bi mogao ispuniti njegova očekivanja, potrebno je biti a čovjek koji preuzima odgovornost i koji iskorištava maksimum svoje osobnosti.

Zato je prva misija jednostavno da vam pomogne definirati svoj osobni svemir i ne ustručavajte se otkriti ga svom lijepom neznancu. Velika razlika koja postoji između muškaraca je znati stavio svoju osobnost naprijed.

Što žene žele: Hvala Hollywood!

Holivudski filmovi s ružinom vodom uvelike utječu na naše stanje uma, a još više na one žene koje apsolutno traže princ šarmantan koji će također imati loš dječački duh. Što žene žele prilično je paradoksalno, ali to se objašnjava činjenicom da nije odredio kriterije glasovitog "princa šarmantan".

Vaša misija nije igrati ulogu, jer nikad nećete biti na visini tvrtke Di Caprio i tvrtke, već definirati svoju imovinu do koje ćete doći da žene sanjaju da se zanosite i da vas je prethodno gledao samo iz ugla oka!

Ukratko, ono što žene žele je muškarac koji je asertivan, ima snažnu osobnost i dovoljno karizme da ih sanjaju. Ali to nije sve; drugi je element također temeljni.

Što žene žele: saučesništvo kao nikad prije!

Ali svi savjeti za zavesti ženu, najvažnije je stvoriti poseban odnos sa svojim budućim osvajanjem. Zbog toga sam saučesništvo stavio kao cilj broj jedan, čak i prije nego što uzmem telefonski broj ili završim poljupcem.

Morate biti u stanju predstaviti sliku drugog muškarca u očima ove žene za kojom žudite i budućnost smatrate isključivo s vama zbog jedinstvene složenosti stvorene između vas.

U zaključku što žene žele "jednostavno" je da se podudaramo s njihovim očekivanjima, istovremeno jedinstveni i originalni. Morate ih moći sanjati otkrivanjem osobina koje malo muškaraca imaju i pouzdanjem u sebe.

I da stignemo tamo?

Razvijam i detaljno objašnjavam ono što sam upravo objasnio u ovom članku u svojoj posljednjoj knjizi " Kodeks ljubavi "Pozivam vas da je nabavite i otkrijete praktične vježbe kako biste što bolje asimilirali moju metodu.

Otkrićete što žene žele a posebno cjelokupni program sa svim misijama za primjenu ovih vrijednih savjeta.

Dobro zavođenje svima!

Vaš sentimentalni savjetnik od 2007

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: 12 stvari koje snažna žena želi u ljubavi (Veljača 2020).