Komunikacija

Komplikacija u paru, zašto se s vremenom pogoršava?

Pin
+1
Send
Share
Send

Jedna od najgorih situacija za upravljanje u ljubavnom životu očito su krize između dva člana para. Svi kampiraju na svojim položajima, nitko ne želi dati uncu zemlje drugome što više nervira partnera. Vremenom se ti argumenti mogu riješiti, ali to nije uvijek slučaj, još gore mogu se pogoršati.

Ali kako objasniti takav fenomen? Nije li saučesništvo totalno kad se jedan ljuti jedni na druge? Nije li ljubav dovoljno za prevladavanje krize u vezi?

Nažalost, prisiljen sam odgovoriti negativno! Ne oslanjajte se samo na osjećaje za rješavanje komplikacija u paru, No, prije nego što djelujete, važno je razumjeti koji su to elementi koji mogu učiniti da se vaša situacija pogorša ili značajno poboljša. Postupite brzo kako biste izbjegli razočaranja.

3 razloga objasniti pogoršanje problema bračnog para

Što se tiče ljubavnog života, vrijeme je dvostruko! Ili on igra u vašu korist, ali to je vrlo rijetko slučaj, ili uzrokuje pravi prekid u vezi. Da biste izbjegli dostizanje ove faze, uglavnom postoje 3 pojave protiv kojih se nužno boriti.

Pusti to

To je prvi razlog koji može objasniti a komplikacija u paru a ona je prilično "logična". Nažalost, u većini slučajeva ne činite ništa kako biste zaustavili ovaj začarani krug samo zato što toga ne shvaćate.

Da bi se postavile prave akcije, mora se znati gdje započeti i kako točno postupiti. Da biste pronašli život spokojan spokojan bez muke od jutra do večeri, razumijevanje onog drugog je neophodno. Ali ako ništa ne učinite, normalno je da se kriza nastavlja ili još gore, da će vam zauzimati sve više prostora u vašoj ljubavnoj priči.

Jedna od pogrešaka koja potiče ili radije tjera muškarce i žene da djeluju je jednostavno ta što misle da je vrijeme jedini način da se situacija smanji. Sigurno je da će nekoliko dana nakon vašeg spora napetost pasti, ali nemojte misliti da to znači da je kriza prošla i zaboravila! Ne, daleko od toga. Ogorčenost koju osjećate ili osjeća vaš partner pokopana je jer će problem ostati i rasti.

Kao rezultat, postaje sve gore kako idete. Ponekad je jednostavan izgovor izvor sukoba. Nepažnja nikad nije rješenje za život par, Ne ustručavajte se napraviti korak prema partneru za rješavanje sukoba promičući raspravu.

Loš izbor i komplikacija u paru

U prvom ste slučaju bili odgovorni za to što niste htjeli djelovati i stoga ste potpuno ili djelomično odgovorni za situaciju. Ali u ovom slučaju nitko vas ne može kriviti. Razlog je jednostavan, uložili ste napor da pokušate postaviti bračno pomirenje kako bi se situacija između vas i vašeg muškarca / žene poboljšala. Nažalost, to nije uspjeh, a vaš par je u opasnosti, jer kriza postaje sve veća.

Odabir neprimjerenog rješenja ili ne ispunjava očekivanja vašeg partnera može nadražiti osobu koja dijeli vaš život. Uzet ću još jedan konkretan i srodan primjer.

Ako vas muškarac / žena optužuje da previše vremena provodite u uredu, ali promjene mijenjate manje ljubomorno / ljubomorno, mislite li da će to u potpunosti zadovoljiti vašeg partnera? Naravno da će on / ona primijetiti promjenu, ali glavno će pitanje uvijek biti u njegovom umu, a činjenica koja nije poduzela očekivane napore nesumnjivo će biti uzrok pogoršanja vaših problema.

Odgovorite tačno na očekivanja svoje polovice i zahvaljujući radnjama koje će omogućiti značajnu evoluciju.

Prestani kriviti

Ne pokušavam uperiti prste u jednog ili drugog para, ali kako bih vam pomogao da pronađete najprikladnija rješenja kako biste što prije riješili svoj spor i tako zaustavili ove loše.

Međutim, ako se neslaganje može povezati s jednostavnim nerazumijevanjem i da je nekoliko minuta dovoljno za nastavak, problemi koji ih spajaju imaju istinska objašnjenja. Par ne prolazi kroz krizu slučajno.

To je razlog zašto, kako bi se zaustavio nesklad u paru koji poprimi nesagledive razmjere, potrebno je moći razumjeti koji su razlozi za to. Ako ste odgovorni za ovaj problem, na vama je da poduzmete inicijative kako bi vam oprostili, isto kao i za vašeg partnera. Ovo nije lov na vještice koji se mora uspostaviti, cilj nije danima kriviti onoga koji je počinio krivnju, već osigurati:

1 / Da se situacija u bračnom paru poboljšava
2 / Da se greške ne vrate, pokvare vam život na dvoje

Bez obzira na to, moguće je da neko od vas nije odgovoran za početak krize, element izvan vašeg para može biti izvor, za koji ste odgovorni jeste da ste pustili da problem preuzme. mjeri. Reagirajte bez daljnjeg odgađanja i za to vam moja knjiga "35 pravila da spasi njegov par" može vam donijeti neophodnu pomoć koju ste dosad propustili!

Vaš trener za riješiti par problema

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Mesto na tabli A Place at the Table sa prevodom (Travanj 2020).