Ljubav

Koliko često bismo trebali imati trenutke seksualne intimnosti u našem odnosu?

Pin
+1
Send
Share
Send

Pitanja čitatelja : Frustrirana sam seksualnom intimnošću u braku. Moja supruga bila bi zadovoljna jednom mjesečno, ako ne i manje, što je vrlo daleko od toga da me zadovoljava. Je li nenormalno? Jesam li negdje perverzan? Kako riješiti ove sukobe na frekvenciji naših trenutaka intimnosti? Koliko često bismo u braku trebali imati trenutke seksualne intimnosti?

Odlučio sam dijeliti svoje odgovore na ta pitanja na blogu kako bih izgradio najveći broj. Ovaj se problem tiče doista puno parova: jedan supružnik je vrlo zahtjevan, a drugi bi sretno proveo nekoliko mjeseci, a da se nikada ne želi povezati na intimnoj razini.

Mnogi su, zbog razlike u svojim željama i očekivanjima, nezadovoljni, vrlo ozbiljno postavljaju sebi pitanje koliko često bi "trebali" imati intimne odnose i često se svađati oko toga, a svaka ima svoju definiciju što je "normalno"

Prije svega, u ovom području ne postoji „normalnost“. Svaki pojedinac i svaki par jedinstven je u odnosu na želje i očekivanja i ne možemo reći da je jedna frekvencija "normalna" u usporedbi s drugom. Nikada ne uspoređujte ono što se događa u vašoj vezi s onim što se događa u drugim parovima. Oboje ste jedinstveni.

Evo nekoliko razloga koji bi mogli objasniti taj nedostatak želja (neiscrpan popis):

1) Postojanje izvanbračnih odnosa.Pad učestalosti intimnih odnosa u ovom je slučaju klasičan. Ali to je još jedna tema o kojoj će se vjerojatno govoriti u nekom drugom članku.

2) Mnogi faktori mogu objasniti nedostatak libida kod žena: može biti povezan sa životnim pritiscima i poteškoćama, problemima sa slikom tijela, seksualnom traumom, zlostavljanjem, bolešću itd.

Postoje i drugi čimbenici poput razdoblja menstruacije, trudnoće, porođaja, dojenja koji žene mogu iscrpiti fizički i emocionalno i zbog toga igrati na učestalosti intimnih odnosa. Neki se muškarci suoče s ovom situacijom su grubi, svađaju se sa suprugom cijelu noć, brutalno se suprotstavljaju, uzimaju je silom ili odlaze negdje drugdje; ali sve to samo pogoršava problem.

Ključ u ovom slučajustvarno je strpljenje i puno samokonrola, Ne rugajte joj se. Umjesto toga, budite pažljivi prema svojoj ženi. Pokažite se puni obzirnosti, naklonosti i pažnje, što će vam pomoći da se lakše i češće predate vama.

3) Drugi razlog bi mogao biti taj što imate puno pretrpanih rasporeda s puno stvari koje treba raditi na poslu, u crkvi i s djecom; tako da je jedan od vas (ili oboje) uvijek umoran. Jedno bi rješenje moglo biti malo više namjerno.

Namjerno planirajte ove trenutke intimnosti i dogovorite se da prilagodite svoj raspored tako da možete naći vremena za biti zajedno. Da ovo spriječite da postane rutina, zaista možete učiniti trenutak posvećen zajedničkom provodu vremena: držite djecu zajedno i izlazite zajedno. Znam da u nekim dijelovima svijeta financijski nije uvijek jednostavno. Ali nema potrebe raditi nešto što je skupo! Pronađite aktivnost koja vam se sviđa, opustite se i omogućite vam da se zbližite i radite to često!

4) Ova niska frekvencija bi također mogla biti rezultat kvalitete. Nedavno sam razvio neke ideje koje bi vam mogle pomoći.

Još jedna stvar oko ovog problema je moliti! Mnogi ljudi ne pozivaju Boga u svojoj seksualnosti. Njihova seksualnost je loša, nezadovoljavajuća je za njih, oboje su frustrirani, ali ne mole za to.

U sljedećem videu objašnjavam zašto je važno pozvati Gospodina u svoju prisnost i podijeliti s Njim svoje frustracije na ovom području. LISTENING zaista ...

A kad počnete iskreno moliti za svoju seksualnu intimnost, Bog će vam dati ključeve, upute (o tome govorim u videu iznad). Izazivam vas ovaj tjedan! Otvorite ovo područje svog života Bogu i budite iskreni, On će vas iznenaditi! Ne zanemarujte što će vam On reći! Amen?

Konačno, koliko često bismo trebali imati intimne odnose? Onoliko često koliko to treba jednom od vas. Ne oduzimajte se jedni drugima. Nezdrav je i nepotrebno otvara vrata sotoni u vašem životu. Ne pripadate sebi. Slavi Boga u svom tijelu ne zadržavajući ono što s pravom pripada supružniku. (1. Korinćanima 7: 2-5) Amen?

Aisha

Copyright © 2016, moj par.

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: The Horrors of Children (Travanj 2020).