Ljubav

Moj bivši treba disati, kako mu ostaviti prostora?

Pin
+1
Send
Share
Send

Kad netko doživi raskid, posebno kad je neočekivan, ima tendenciju da ima loše reflekse, posebno kad su osjećaji još uvijek vrlo snažni. Teško je prihvatiti pauzu, apsolutno želimo njegov bivši vratiti što je brže moguće i to može izazvati loše reakcije. Doista, odabrani postupak nije uvijek najprikladniji, jer ne postiže se darovima, novim obećanjima ili sveprisutnim postignućima. Da biste napravili revanš, nemojte biti previše nametljivi. Znam da to ide protiv svega što čujete od svojih najmilijih koji vas guraju da otkrijete svoje osjećaje, ali nije treniranje ponovnog osvajanja koje želi jer zapravo postoje pravila koja treba poštivati skrupulozno kako ne bi pogoršavali stvari.

Ovo nije vrijeme da se izjasnite o ljubavi i pozovete svog bivšeg u najbolje restorane u gradu. Naprotiv, razdvajanje znači da morate uzeti udaljenost. Ako razumijete moju filozofiju, dobro znate da postoje zabrane ponovnog pronalaska, za novake ili ljude koji otkriju moju metodu, radi se o tome da se radnje ne poduzmu kako bi se zadržala prilika da se oporavi. osoba koju volimo. Nažalost, mnogi od onih koji čitaju ovaj članak teško se pridržavaju ovih pravila i upravo je to ono što pokreće vašu bivšu da želi smanjiti kontakte.

Kada se kaže: "Moj bivši mora disati", to znači da nešto nije u redu s kontaktima koje i dalje imate s njim / njom. Doista, ako želite pronaći njegovu ljubav, bit će potrebno promijeniti ponašanje. Da biste znali kako da se njegov bivši približi, koji su savjeti za probijanje ove udaljenosti i zašto vaš bivši djeluje na ovaj način, nema pedesetak rješenja ... Nužno je pročitati ovaj članak, komentar na dnu stranice Ako imate pitanja i posebno primijenite savjete koje ćete u nastavku naći na pismu!

Zašto moj bivši treba disati?

Čak i ako je prilično rijetka, postoje određene razdvojenosti koje se ne pretvaraju u sukobe, dva bivša partnera uspijevaju održati dobre kontakte i razmjene su uvijek vrlo uljudne, prijateljstvo sa svojim bivšim može se roditi u tim uvjetima, čak i ako to nije uvijek volja jednog od njih dvojice.
Međutim, čini se da niste u ovoj situaciji samo zato što je onaj koji je dijelio vaš život odlučio napraviti korak unatrag.

Općenito, kad se bivši pored pauze odluči još više udaljiti to je jednostavno zato što ste u posljednje vrijeme previše prisutni. Uvijek šaljete poruke, zovete vrlo često, predlažete sastanke. Jednom riječju, ne prihvaćate ono što se događa i ponekad ste skloni poricati očito.

To vas navodi da ne poštujete njegovu želju za odvajanjem i stoga ide u suprotnost s onim što očekuje od raspada. Rješenje za rješavanje ovog problema je jednostavno, koristite udaljenost. Kad mi uznemiravati svoju bivšu, normalno je da ovaj potonji ili želi definitivno okrenuti stranicu, jer ne ispunjava njegova očekivanja i još više otežava situaciju, posebno kad imamo na umu oporaviti njegovu bivšu.

Ali potrebu za udaljenošću od svog bivšeg, s kojim ste ponekad bili još prije nekoliko dana, ne može se objasniti samo vašim stavom nakon raskida. Neki od vas, ne rade ništa loše, ali ipak moraju trpjeti gnjev svog bivšeg. Ova se situacija uvelike objašnjava činjenicom da pauza nije prošla dobro. Nakon nevjere, višestrukih sporova ili otvorene krize, često nailazimo na takvu reakciju, ne želimo vidjeti njegovu bivšu jednostavno zato što su razočaranje i bijes na vrhuncu. Čak i ako je malo neprirodno, ponekad je potrebno odmaknite se da se bolje vratite.

Prihvatite pauzu kako ne biste bili previše opresivni

"Kako ne mogu biti toliko prisutan kad moj bivši mora disati?"

To je pitanje koje se mora postaviti, a ne drugo ako želimo da djeluje! Za sada se nemojte fokusirati na ponovnu ljubav u ljubavi kao takvu, jer ako ne promijenite svoj stav, možete se pozdraviti. Dok ako pokažete potpuno novu sliku sebe, moći ćete krenuti naprijed. Prvi korak koji slijedi je stoga prihvatiti odvojenost i posebno razumjeti je. Kad ustrajemo u ponašanju kao da smo još u vezi kada je on / ona odlučila prekinuti to je jednostavno zato što uopće nismo prihvatili razdvajanje i nalazimo se u poricanje. Ovo je razumljiv stav, uvjeravam vas jer bi se itko ponašao na takav način, ali to se mora promijeniti kako bi se nadao da će uspjeti njegovo ponovno uspostavljanje.

Važno je razumjeti da prihvaćanje ne znači odustati od povijesti s bivšim. Prema kontrama, veza koju ste imali je gotova, mora se reći vrlo jasno, ali to ne sprječava da obnovite novu s onom koja vam se sviđa i započinjete na mnogo zdravijoj osnovi i pokaži mu da konačno razumiješ njegova očekivanja. Polazeći od ovog principa moći ćete ne biti uvijek iza svojih leđa.

Radio tišina kako bi izbjegla pogreške sa svojim bivšim

Nemojte reći "ne radim ništa i čekam" da ne maltretiram svog bivšeg ne znači čekati i nadati se da će se jednog ili drugog dana odlučiti vratiti k vama, postoji metoda učinkovita koja kombinira udaljenost i ponovno uspostavljanje. Očito govorim radio tišina, Istovremeno ćete moći uvažiti njegovu potrebu za daljinom dok pripremate svoj povratak. Osobna rekonstrukcija, psihološka i fizička evolucija sportskim aktivnostima, sve ove bitne radnje pomoći će vam da se osjećate bolje, a posebno da pošaljete dobre poruke svom bivšem. Više neće vidjeti muškarca ili ženu koja moli, plače, koja je depresivna, već kao novu osobu koja bi mu se mogla ponovno svidjeti ako vaša promjena traje.

Svjestan sam da ovo nije jednostavna metoda za postavljanje, zato vas pratim ultra učinkovitom metodom! U svom programu više od dva sata otkrivam sve tajne za pomirenje udaljenosti puštajući da vaš bivši dah diše i radnjama pokazuju svoju evoluciju. Pozivam vas da mu odmah pristupite kliknite ovdje !

Trener kad moj bivši mora disati

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Kada nas voljena osoba ostavi - Sonja Simonovska (Ožujak 2020).