Ljubav

Vježba za uspjeh u vašoj radio-tišini!

Pin
+1
Send
Share
Send

Ako ste pročitali moj specijalni broj u emisiji Umjetnost radijske tišine (SR), vjerojatno se pitate u čemu je tajna što možete prestati komunicirati sa svojim bivšim. Kako sam svjestan da je teško započeti, želio sam vam pružiti zaista korisnu pomoć.U ovom videu mog programa o SR-u, pozivam vas da otkrijete potpuno besplatno vježbanje kako biste uspjeli njegovu radio-tišinu koju izvodim za vrijeme svog treniranja i koju još detaljnije objasnim u svojoj knjizi "70 savjeta pro da se oporavi njegova bivša ". Ovo je vježba tri lista!

Zašto je ova vježba uspjeti u svojoj radijskoj tišini tako snažna?

Vježbanje 3 lista mora se imperativno staviti tijekom SR, jer je potrebno zanemariti ono što osjećate nakon što ste čuli riječi svog bivšeg. Doista, te riječi mogu biti teške, što će nauditi vama ili vašem bivšem, može imati meke riječi zbog kojih ćete biti optimistični.

za uspjeti njegovu radio šutnju zahvaljujući vježbi 3 lista, morate biti potpuno neutralan u vašem ponašanju kako bi bili što objektivniji. Ova vježba je zaista moćna jer će vam to omogućiti razumjeti svog bivšeg, da se možete postaviti na njegovo mjesto i znati što se događa u njegovoj glavi.

Anticipacija je jedna od odlika koje zahtijevaju iznova. Štoviše, često je u detaljima sve odigrano, a kad čovjek dobro pripremi svoje postupke, to je često slučaj što nas sprečava da puknemo tijekom radio-tišine.

Zašto moramo pretpostaviti da ćemo uspjeti u njezinoj radio-tišini i njenom ponovnom uspostavljanju?

Morate biti jedan korak ispred svog bivšeg iz jednostavnog i dobrog razloga. Predviđajući njegove postupke moći ćete udovoljiti njegovim potrebama bez previše potrebe. A za to je obavezno izvedite vježbu kako biste uspjeli u svojoj radio tišini jer je baza!

Pretpostavljam da ste se već iznenadili kad ste znali što je vaš bivši želio bez da on ili ona trebaju razgovarati, tako da možete u potpunosti razumjeti očekivanja bivšeg partnera, čak i ako više nemate kontakt od nekoliko dana. Iz tog razloga je vježbanje 3 lista bitno za postizanje njegove radio-tišine i njezinog ponovnog osvajanja.

Kažem vam vrlo brzo za još jedan video o SR-u.

S poštovanjem.

Vaš trener će uspjeti u svojoj radio-tišini
Alexandre CORMONT

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Ho'oponopono- što je i kako ga primijeniti (Ožujak 2020).