Ljubav

Moja polovica više ne nosi njegov vjenčani prsten, što to znači ?!

Pin
+1
Send
Share
Send

U vrijeme kad pročitate ove retke, točnije u vrijeme pisanja ovog članka, brak će se loše završiti. Jasno je da u posljednjim desetljećima broj razvoda stalno raste. Ne moram gledati statistiku koju daju televizija ili INSEE da bih je znao, samo moram pročitati vaše komentare ili vaše priče da vidim kako se sve više sindikata raspada, uključujući nakon samo nekoliko mjeseci. Nedavno sam čak dobio i prilično poučnu poruku jer je brak trajao samo 3 mjeseca. Ali kao što znate, po naravi nisam pesimist i naprotiv, nadam se duboko u sebi da je situacija uređena za svakog mog čitatelja i čitatelja. Zato se svakodnevno borim i pratim vas kako biste ponudili rješenja za sentimentalne probleme s kojima se susrećete.

Dame, danas vam direktno govorim u ovom članku. Nekoliko mjeseci ili čak godina za neke, strast je ustupila mjesto navikama i malo po malo vi i vaš muškarac se malo izgubite. Sa supružnikom više ne živiš savršenu ljubav i ponekad čak vlada monotonija. Još gore, raskid je sve bliži i bliži. Međutim, zadržite ljubav prema njemu, a potajno se nadate da će se stvari uspjeti. Bez obzira na to, u posljednje vrijeme postoji promjena koja vas brine, snažan i uznemirujući znak: on više ne nosi svoj svadbeni pojas!

To je doista poslani signal i takva promjena može biti prilično uznemirujuća pogotovo kada se naša polovica nije pobrinula da nas upozori i da opažamo slučajno. Dakle, postoji mnogo pitanja koja proganjaju vaš um i želite odgovore. Nažalost, on šuti kao grob i ne želi vam ništa reći o svojim namjerama. Pa što ta gesta zapravo znači? Znači li to da je vaš par potpuno slomljen? Donosim vam neke odgovore u ovom članku.

Savez simbol simbola para

Prije pisanja ovog članka trebao sam napraviti anketu pitajući vas što predstavlja najviše brak, Naravno da mi trenutno možete odgovoriti u odjeljku za komentare, ali bez odgovora mislim da će mnogi od vas dijeliti moje mišljenje da je savez jedan od glavnih simbola unije dvoje ljudi , Na prvi pogled možete odmah vidjeti da ste u braku i da već dijelite nečiji život.

Ludo je znati da tako mali predmet može reći toliko o pojedincu i da je ovaj simbol toliko moćan. Stoga je normalno da ste prilično uznemireni činjenicom da vaš suprug više ne nosi svoj vjenčani prsten, To je nedostatak. Fizički se ništa ne mijenja, uvijek je isto, ali navikli ste se mali nakit koji podsjeća na vašu ljubav na njegovom prstusada više nema

Nije toliko činjenica da više ne nosi svoj prsten što je uznemirujuće, iako u početku tako mislite. Ali, posebno je simbolična strana ove geste koja vas zaokuplja. Doista, dragulj vas ne nervira već vaš brak. Ako vaš supružnik izgubi savezništvo, on ga zamjenjuje i to ne znači da je vaša veza okončana, ali kada odluči ukloniti to je namjerni izbor što otkriva da vaša ljubavna priča više nije tako spokojna kao što je bila ili kako ste mislili.

Zašto ona / on više ne nosi svoj vjenčani prsten?

Prva ideja koja pada na pamet ženama kada vide svoje čovjek bez vjenčanog prstena oko prsta je da je pronašao nekoga ili se barem želi ponovno sastati. Istina je i moram biti iskren da, ako poznajete bračne probleme nekoliko mjeseci, vaš bi muškarac mogao imati dovoljno i odlučio je ljubav potražiti negdje drugdje. Teško za napraviti kada imate prsten koji simbolizira vašu privrženost drugoj ženi. Ipak, kad se čovjek zapita zašto više ne nosi svoj vjenčani prsten "Ne paničarite, jer ako postupite ispravno, vrlo brzo će ga vratiti na prst!

Stoga ne mislite da vaš muškarac stoji iza svega što se kreće da bi objasnio svoju gestu. Možda je odlučio povući crtu na svoju priču i zbog toga, kao što govorim od početka ovog članka, želi zaboraviti simbole prošlosti, počevši od svog saveza. On se, dakle, nalazi u psihološkoj fazi odbijanja vaše veze, ali još nije bio do kraja. Dakle, ima vremena za nadoknaditi.

Nemoj mislite da vas više ne voli, Vjenčali ste se, imate zajedničku prošlost, možda ste imali vremena imati djecu, živite pod istim krovom, ne može se preko noći okrenuti stranica. Ipak, nedavni događaji koji su ga spriječili u procvatu tjeraju ga na donošenje radikalnih odluka, možda zbog čega ćete reagirati. Nemojte misliti da mu je drago što to radi jer nitko ne ide u gradsku vijećnicu da završi u kući suca i bori se za skrbništvo nad djecom.

Imate svako pravo da ga krivite, ali isto tako ga morate razumjeti i prihvatiti činjenicu da on to ne čini nije se mogao pretvarati, pretvarajte se da je sve dobro i da je vaše vjenčanje bilo bajka.

Kako spasiti svoj brak?

Više, naravno, ne nosi svoj vjenčani prsten, ali nije najvažnije, daleko od toga! Znam da vam je trenutno teško prihvatiti to, ali to ne bi trebalo da vas najviše brine. Prije svega je problem bračnog para. Ne radi se o savezništvu što problem morate vidjeti na globalniji način, stoga se nemojte zaustavljati na ovoj situaciji.

Vaš cilj nije da vrati svoj prsten, već da ste sretni za dvoje! Svoj brak ne smijete zaustaviti jednostavno na svoja dva prstena, već na vašu sreću. Zato morate staviti plan djelovanja kako bi se njegovi osjećaji preporodili i posebno omogućili da ponovno napredujete u dva.

Savjetujem vam da pročitate moju knjigu kako biste znali i svladati sva pravila kako bi spasio svoj par, da pružite drugu priliku svojoj ljubavi. Posebno imajte na umu da ne biste trebali biti u sukobu i krivite ga za to jer ima svoje razloge, nego vam pokaži razumijevanje i pokušajte razjasniti prave probleme. Za to možete pokušati komunicirati s njim, jer to je jedan od načina koji će vam omogućiti da ga vratite k sebi. Ako je dijalog nemoguć, tada a trenirajući kako bi sačuvao svoj par dokazuje se neophodnim.

Trener kad moj muž više ne nosi svoj vjenčani prsten

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Hardcore Henry First-person Action Movie. Ilya Naishuller. 2015 HD. VOSE (Ožujak 2020).