Ljubav

Vratite svog bivšeg na Božić: vrhunski dar!

Pin
+1
Send
Share
Send

Nekoliko smo dana Božića i javljaju mi ​​se mnogi svjedočanstva o tome kako se ponašati u ovo doba godine sa svojim bivšim. Dok se obitelji okupljaju, dobro se provedite, prolazite kroz bolni trenutak, koji je posebno teško prevladati u ovom vremenu. Daleko ste od jedine osobe koja poznaje ili će znati taj osjećaj.

Istina je da biti samac nije baš ugodno, jer biste željeli imati nekoga pored sebe kad idete svojoj obitelji, željeli biste primiti dar muškarca ili žene koji vas voli, ali ovo ne računate previše i na kraju bi najljepši poklon koji biste željeli dobiti bila druga prilika. Više od celibata je prekid koji vas uranja u ovo stanje.

Proći revanš tijekom blagdana nije tako jednostavno kao što se čini, jer vaš um nije okrenut zabavi, nego ovoj osobi koja vam je draga. Ipak, ovaj period možete pretvoriti u prednost da biste uspjeli oživjeti plamen i krenuti naprijed. željeti vrati mu bivšeg na Božić Dakle, to možda i nije tako loša ideja, ali moramo se ponašati. Da biste znali kako postupiti, sljedeće vam može biti korisno.

Praznike je teško provesti kad ste sami

Božić je postao puno više od vjerskog događaja, u cijelom se svijetu pripremamo da večer provedemo s obitelji i darove otvorimo navečer 24. ili 25. u podnožju stabla. Djeca danas razgovaraju samo o Halloweenu i samo uključe televizor kako bi razumjeli što ova zabava simbolizira. Nažalost, vi, koji ste sami, radije ne biste raspravljali o ovoj temi. Točno je da ove slike sretnih ljudi, parova koji u punoj sreći provode Badnjak umiješaju još malo noža u ranu.

Razdvajanje je uvijek težak događaj koji treba prihvatiti i prevladati, ali sklon sam pomisli da je u tom razdoblju prolazak kroz ljubavnu depresiju možda i gori. Naravno, da se baci Ožujak ili rujan boli podjednako, ali govorim o situaciji "poslije rušenja", moralu, načinu obnove.

Kažemo da će godina loše završiti, da nećemo moći uživati ​​u ovim trenucima, koji moraju biti predivni, jer osmijeha neće biti na okupljanju. Ne brinite o niskom moralu kad vidite da se svi lijepo zabavljaju. Iako je vaš um i dalje fokusiran na bivšeg i na sredstva da ga oporavite kako biste što prije okončali ovu situaciju, ali vaši prijatelji ili obitelj pronaći će riječi koje će vam pružiti utjehu. To je ujedno i idealan trenutak jer ćete se nalaziti u drugačijem okviru svakodnevice i tako ćete lakše mijenjati ideje.

Možete izbjeći pitanja!

Problem zelje vrati mu bivšeg na Božić je li taj moral često u niskom trenutku u ovo doba godine, kao što sam objasnio ranije. Hladno vrijeme, jadno vrijeme, vidjeti sreću na licima ljudi oko sebe ... Zato morate udvostručiti napore kad ne želite osjetiti nedostatak tijekom ovog razdoblja.

Ne morate misliti da ako ne večerate s njim / njom, ako kraj godine ne provedete zajedno, sve će biti gotovo. Naprotiv, možete upotrijebiti ovo razdoblje kako biste ponovno pokrenuli osjećaje, vratit ću se na to još malo.

Kao i u svakom ponovnom pokušaju oporavka, prije svega morate se oporaviti. Celibat, usamljenost, najava razdvajanja nužno je ostavila tragove čak i ako kažete suprotno i to pod željom da ostanete snažni u očima onih koji vas okružuju.

Ipak, važno je prihvatiti raspad i njegove posljedice kako bismo krenuli naprijed i više ne bi osjećali te probleme.

Postoji vrsta pritiska kad ste sami u vrijeme kada se svi pridruže svojoj obitelji. Može doći do nelagode kod rodbine koja će neminovno postavljati pitanja o razlozima raskida. Tako da je najbolje da stvari budu jasne na početku svečanosti.

Doista, nisu rijetkost da vam roditelji ili druga rodbina kažu da je vrijeme da pronađete nekoga, vaše braće i sestre koji su roditelji da razgovaraju s vama o tome, zašto ste sama dok ste prije nekoliko mjeseci još uvijek bili s bivšim i još uvijek niste probavili odluku koju je donijela vaša bivša polovica.

Sva ova pitanja, sva ta razmišljanja nisu jednostavna za čuti. Stoga je važno da se ne iznevjerite pogotovo jer Božić ili Novu godinu možete iskoristiti kako biste se približili bivšoj.

Vratite svog bivšeg na Božić: savršen trenutak!

stranke i dalje mogu biti način da se približe njegovom bivšem jer možete uspostaviti komunikaciju bez traženja muškarca ili žene u potražnji. Ako, primjerice, živite pod istim krovom ili imate djecu, neizbježno ćete se truditi jedno za drugo i opustiti atmosferu, čak i ako Evu ne provedete zajedno, ništa vas ne sprječava da uživate u atmosferi praznika, praznika, da napravite zalihe i suptilno se vratite njemu / njoj.

Često se pitamo moramo li ponuditi poklon svom bivšem Za Božić sam jedan od onih koji misle da pokrivanje svog bivšeg / sadašnjeg partnera radi pobjede nije dobra ideja, ali za to vrijeme možete napraviti iznimku. Nije u pitanju propast, ali primjerice ponuditi čokolade uvijek će se dobro vidjeti. Naravno sve će ovisiti i o vašim izvješćima, ako ste prije 3 dana imali tendenciju / maltretirati poruke, izbjegavajte povratak kao cvijet!

Ako ste unutra radio tišina tijekom praznika i želite slomiti sr, ovo je stvarno savršeno vrijeme da to učinite. Možete poslati SMS poruku za Božić, nazvati svog bivšeg za novu godinu. Ovo razdoblje, koje može biti žalosno, nije sasvim tako ako namjestite prave radnje. Možete ga koristiti u svoju korist da potaknete vaš oporavak prije kraja godine.

iskreno

Tvoj trener da vrati svog bivšeg na Božić

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Šešelj: Hrvatska neće stati sa svojim zahtevima! (Ožujak 2020).