Ljubav

Moja bivša je okrenula stranicu: kako to učiniti ?!

Pin
+1
Send
Share
Send

Teško je pronaći pravu osobu, zavesti je, stupiti u vezu, započeti vezu i održavati je. Shvaćam to svaki dan kad me kontaktira radi savjeta kako zavesti, pronaći ljubav, spasiti njegov par ili oporaviti bivšu. Kad imamo dojam da gubimo osobu koja nam je namijenjena, naš svemir se urušava.

Najviše mučno razdoblje nakon razdvajanja je kada vidite tu osobu koja je bila u blizini i da i dalje volimo uživati ​​u životu bezbrižno, kao da se ništa nije dogodilo. Ne postoji ništa teže od toga da kažete kako je moj bivši preokrenuo stranicu kako sada da mu pokažem da sam ja ta koja treba.

Doista, to je problem koji susreće Benjamina * za kojeg je prekid bio iznenadan i svoju bivšu emisiju vidi sa svojim najboljim osmijehom na društvenim mrežama. Ipak, na potpuno paradoksalan način, čini se da ga bivši ne zaboravio u potpunosti, pa postoji prilika da to iskoriste na razini ponovnog osvajanja.

Izgubljena sam od prekida, nedostaje mi!

Pozdrav Alexandre,

Izgubio sam se tjedan dana i dane provodim gunđajući i savjetujući se o raznim savjetima na vašoj web stranici (što je za mene novost, ali na kojima sam vam želio čestitati na ozbiljnosti, profesionalnosti i izuzetnom zanimanju ).

Ovo je moja situacija: Prije dvije i pol godine pridružio sam se grupi prijatelja jednog od svojih najboljih prijatelja i vrlo se brzo pridružio. U ovoj sam se skupini brzo zbližio sa djevojkom THE djevojkom, onom zbog koje ostavljam ovu poruku. Pet mjeseci kasnije, postala je moja djevojka (i to dvije godine ...). Proveli smo veličanstvene godine i pol, velike projekte, prepune atipičnih aktivnosti. Ukratko, ispunjen život, rekao bih čak i ispunjen, uvijek pun saučesništva unatoč udaljenosti. Zaista sam živio u Parizu, a ona u Bordeauxu, ali bili smo vrlo bliski jer smo vidjeli gotovo sve MI. Zatim, vratio sam se živjeti u Bordeaux prije pet mjeseci, imali smo puno komplikacija između ispita, neizvjesna profesionalna budućnost (na kraju smo dugog studija), ali posebno smo morali živjeti s roditeljima tijekom ta 4 mjeseca (nismo imali stan u Bordeauxu, kuće naših roditelja).

Ova je situacija stajala i "trula" pet dugih mjeseci, a situaciju se moralo urediti do srpnja, posebno s novim stanom, završetkom ispita, povratkom naših prijatelja u Bordeaux, praznicima itd. ...) Međutim, to nije bio slučaj. Prije tjedan dana mi kaže da više ne zna gdje je, da treba biti sama da misli, da je trenutno malo izgubljena. Ponavljam, ova situacija se nije dogodila odjednom, trunula je nakratko (od mjeseca ožujka kada mi je rekla), bili smo u rutini a da nitko od nas ne reagira. Imala je blagih trenutaka sumnje, a ja sam je pokušao uvjeriti, kako bih joj dao do znanja da će se popraviti svim lijepim izgledima koji dolaze i da je to samo loš korak.

Rekla mi je da sam u pravu, da me voli više od svega i da me nikada neće htjeti izgubiti, da sam ja ljubav njezinog života (vrlo brzo bili smo vrlo saučesnici i znam da sam mu jedina prava ljubav). Međutim, unatoč tome, željela je predahnuti. Dan prije rekla mi je da me nikad ne želi izgubiti i da me voli, već sljedeći dan želi se odmoriti i razmisli, odvoji vremena za nju, da se "upoznamo". Najgore je što je rekla "Ne znam da li mi nedostaješ" kad se nismo vidjeli 3 dana.

Trenutno, u šoku, ne kažem ništa, slušam je, kimam glavom, držim je u naručju jer se rasplakala i na kraju joj samo rekla da razumijem da joj treba vremena i 'idi (s tradicionalnim snimkom "obojica skrećemo da pogledamo barem jednom ili dvaput"). Malo sam zbunjena, ne vidim to baš dobro, pogotovo zbog ovog teškog gubitka, ali i zato što imamo zajedničku grupu prijatelja, nije lako, pa odjednom je djevojke tješi, ostani s momcima koji mi savjetuju da povučem crtu na ovoj priči i pređem na nešto drugo " jedan od izgubljenih deset pronađenih "Ukratko, ništa vrlo originalno.

Međutim, rumuniram u svom kutu govoreći da imam nedovršen osjećaj, "zašto mu nisam rekao svoje osjećaje, što sam imao na srcu?" Predlažem mu tada, tjedan dana nakon toga, da jedan "progovori", jer imam taj "osjećaj nedovršenog". Sastajemo se, opušten sam jer, duboko u sebi, sretan sam što je ponovno vidim. To se sruši odmah kad mi kaže „prije nego što razgovaramo, imam i ja nešto za reći: sigurna sam u sebe, ne želim da se ponovno okupimo, još uvijek te volim prešli smo točku povratka, više nisam siguran da imam osjećaje da ostanem s tobom ". Ogroman šamar: moj bivši okrenuo je stranicu ! Osjećam kako mi je sva energija jednom pala. Tako razgovaramo više od sat vremena, obojica plačemo, oboje se smijemo, vrlo je čudno. Bilo je i tužno i ultra saučesništvo, nagovještaj sreće u krajnjoj tuzi, bilo je čudno.

Pokušavam mu reći kako se osjećam, zašto sam i dalje vjerovala kad je postalo stvarno rutinsko i „više nalik“ među nama. Ali ništa ne radi. Sigurna je u to (ili me pokušava natjerati u to). Očito bi to bio problem zbog naše veze, ali i moje osobnosti. Misli da sam najljepša i najslađa osoba koju je ikad srela, ali ima toplu krv i snažan temperament i osjeća se kao da se srušim, postaje mi sve više i više zloban. Ne slažem se s tim pitanjem, znam kako je staviti na svoje mjesto, ali često je radije umirim nego što me glupo nervira s njom (osim ako me ne gurne do kraja), ali to nema nikakve veze s tim "drobljenje". Ovaj razlog poremećaja očajava me jer ne znam bih li se mogao jednog dana oporaviti zbog toga ...

Ona je ljubav mog života (oprosti zbog nedostatka skromnosti, ali stvarno mislim da i igra). Toliko smo bili saučesnici čak i u raskidu, vrlo je teško upravljati. Pogotovo od tada, radi informacija prošla su 4 dana da je pauza formalizirana, ona izlazi cijelo vrijeme i dobrovoljno objavljuje na Facebooku nekoliko fotografija sa svojim djevojkama na kojima se sve smiješi (kažem dobrovoljno jer to nije učinila stvarno prije). Pored toga, dan nakon odmora, napisala mi je 5 ili 6 poruka, pitajući me kako idem, da je stvarno zabrinuta, moleći me da mu odgovorim. Nisam odgovorio. RADIO SILENCE. Ovo je naša situacija, tu sam i ja.

Zbunio me iznenadnost razdvajanjaŽelim ga vratiti i treba mi savjet stručnjaka: ti! Unaprijed hvala i oprosti zbog romana.

Moja bivša je okrenula stranicu, što da radim Aleksandra?

Viđenje vašeg bivšeg iscrpljenog života u najvećoj mjeri ipak čini mali štipak u srcu jer se pitamo kako on / ona može tako brzo zaboraviti našu priču. Kad kažemo moj bivši okrenuo je stranicunegdje je osoba koju volimo potpuno zatvorila ono što smo doživjeli i prešla na nešto drugo. S njegovim izlascima i osmijesima objavljenim na Facebooku možemo pomisliti da se to događa s bivšim Benjaminom.

Na razini odvajanja postavljen je dvostruki problem. Prije svega, to je bila rutina koja se postepeno nastanila u posljednja 4 ili 5 jer par živi s njegovim roditeljima. Zapravo imam osjećaj da su, kada su se odnosi činili zajednički napori na daljinu, ali nakon što se ponovno ostvarilo ponovno spajanje na Bordeauxu, došlo je do svojevrsne opuštenosti. Međutim, ne mogu to reći dovoljno, ljubav nikada ne smijete uzimati zdravo za gotovo. To je vječna borba ...

Drugi je postavljeni problem onaj koji se odnosi na razlike u temperamentima. Benjamin to sam objašnjava, " moja bivša djevojka ima snažan karakter dok me ona zamjera što je moja ličnost više izbrisana. "Međutim, ovaj je aspekt manje ili više uskraćen jer ne dopušta da se sruši. Ovdje zapravo nije važan Benjaminov osjećaj. Ako ste u ovoj situaciji, to je obavijest o vašem bivšem koji će brojati i moramo pokušati promijeniti tu sliku "lijepog".

Unatoč ta dva aspekta, osjećamo da postoji stvarna privrženost od strane bivšeg. Doista, postoje znakovi koji ne zavode. Primjerice, suze u vrijeme sastanka, ali isto tako i posebno činjenica da ona pokušava kontaktirati više od 5 puta u jednoj večeri kako bi znala kako je i ako nije previše uznemirena ovom viješću. Možda postoje dva objašnjenja za to, ili se brine za njega ili već ima žaljenja i ima problema s osjećajem dobrog. Ponekad osmijesi FB fotografija skrivaju mnoga zla.

Po mom mišljenju, povratak činjenici prekida kontakta strogom radio-tišinom ne čini se najboljim rješenjem. Trebalo bi se ponašati poput CFP-a s daljinom, ali vraća se sms-om ili porukama na društvenim mrežama. Želi dati sliku djevojke koja kruni život maksimalno svojim djevojkama, tako da i mi moramo učiniti isto. Mora se pokazati da u konačnici to nije toliko važno i da je moguće napredovati bez njega.

Naravno da morate biti suptilni i ne raditi stvari kao da vas nije briga, nego za reagirati na bivšeg koji ne djeluje pogođenoponekad se morate odvojiti zauzvrat. Stoga je danas neophodno ukloniti neke njegove sigurnosti. Nagodila se u određenom utjehu u vezi i morate mu pokazati da niste vi ona koja misli ...

iskreno

Treneru, ako je moj bivši okrenuo stranicu

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Bračni par Buljat - Kako iz pakla ovisnosti? (Ožujak 2020).