Ljubav

Bivša me smatra prijateljem!

Pin
+1
Send
Share
Send

U određenim situacijama izvidanje se pokazuje složenim iz iznenađujućih razloga. Dapače, vaš odnos s bivšim daleko je napet, bio bi upravo suprotan i on će vam ipak poslužiti. Većinu vremena vas i vaš bivši ne čuju, možda uopće nema kontakta, udaljenosti, čak ni beskrajne radio-tišine s obje strane. Ali ponekad je vaš bivši uvijek blizu, vrlo blizu, preblizu vama!

Na prvi pogled reći ćete mi da u tome nema ništa ozbiljno i da je naprotiv za vas izvrsna stvar da žena od koje želite oporaviti i dalje razgovara s vama i svakodnevno se razmjenjuje. Da, ali ovdje, ta blizina ne znači da vas planira povesti natrag kao suputnika, ne može probiti most i želi ostati u kontaktu, ali traži prije svega iskreno prijateljstvo. Ovo je veliko razočaranje za vas jer to uopće nemate na umu. Ne želite biti dobar prijatelj kojemu s vremena na vrijeme šaljemo SMS. Ne, želite biti čovjek koji dijeli život! Dakle, situacija je za vas još bolnija.

"Bivša me smatra prijateljem". Često čujem ovu rečenicu i redovito me pitaju kako objasniti ovu situaciju, ali posebno kako izaći. Kako to da vam daje drugu priliku u ljubavi i vaši odnosi postaju oni o kojima stvarno razmišljate? Odgovor je odmah ispod.

Zašto me bivši smatra prijateljem?

Prebacite se iz ljubavi na prijateljstvo nije slučajnost, postoje objašnjenja za odluku vašeg bivšeg. Nažalost, nije ih lako prihvatiti, ali razumijevanjem njih moći ćete pronaći rješenje za oživljavanje obrasca zavođenja između nje i vas.

Rutina je otrov

Niste izlazili, seks vam je bio sve rjeđi, više ne trgujete sa bivšom djevojkom, niste imali zajedničke projekte. Stoga je razumljivo da žena koju volite ne vidi kao svog partnera, već kao prijatelja jer ste postali nekako cimerice. Važno je nikad nemojte smatrati ženska osjećanja stečenim jer bi ti pao.

Manjak dokaza ljubavi i ta dosada u paru stvorili su osjećaj frustracije kod vaše bivše. Mjesecima se niste ponašali poput zaljubljenog muškarca, a posljedice su katastrofalne. Igra zavođenja ne prestaje kad se odlučite staviti u vezu.

Sigurno postoje slučajevi kada mu nećete moći pružiti punu pažnju, ali kada to postane navika, na raspolaganju su vam dva rješenja. Prvo, ono koga živiš, tvoj bivši smatra prijateljem jer osjećaji nestaju ili drugo, ona ostaje s tobom i tvoj se par ne razvija, ali i ovdje pauza vreba, U tim uvjetima se ne biste trebali pitati zašto me bivši smatra prijateljem nego kako osigurati da me bivša bivša opet vidi kao privlačnog muškarca i da planira povratak.

Vaš bivši ne želi vas povrijediti

" Ti si zlatni momak i ne želim biti zaboravljen "Mnogi od vas gospode čuli su te riječi tijekom pauze, ne razumijete ove riječi, jer ako ste dobar momak, nema razloga da vas napusti ili onovidi te kao prijatelja, Ali ovoj rečenici možemo dati i drugo objašnjenje.

Vaša bivša jednostavno želi izbjeći da vas povrijedi i izgleda previše brutalno kad ona nema što ozbiljno kriviti za vas. Ostavljate nadu, ali i biti ljubazan put je pružiti sebi dobru savjest u trenutku prekida.

Ne mora nužno misliti ono što kaže pa pronalazi izgovor da vam ne slomi srce ili da umanji vaše rečenice. U početku to neće nužno prekinuti kontakt s vama, ali ako ne reagirate, shvatit ćete da njegova želja da bude prijatelj nije bila iskrena.

Postanite novi čovjek da biste privukli njegovu pažnju

Spreman sam se kladiti da zona prijatelja apsolutno nije vaš cilj i u pravu ste!

Ako volite ovu ženu, ne smijete odustati jer je moguće nadoknaditi situaciju i zavesti zavesti u središte svoje trgovine. Ako kažete sebi " Bivša me vidi kao prijatelja, nema nade "Morate promijeniti svoje mišljenje i biti svjesni da je sasvim moguće izaći iz zone prijateljstva u prepustite se ljubavi opet, Već sam obrađivao tu temu pomoću cjelovitog članka o ovoj temi koji vas pozivam da otkrijete ovdje.

Ali to je poseban slučaj koji nas danas zanima. Nisi joj prijatelj iz djetinjstva koji je godinama potajno zaljubljen u nju, budući da si s njom već vodio ljubavnu vezu. Shema će se morati prilagoditi prema vašoj povijesti. Naravno savjet koji preporučujem u članci o friendzone treba uzeti u obzir, ali moraju biti dopunjene tehnikama kojima će se osvojiti njegov bivši.

Prvo, želi li vaš bivši da mu budete prijatelj ili ne, prvi je korak uvijek isti, prihvatite razdvajanje i shvatite ga. Tako ćete moći definirati prve radnje koje ćete uspostaviti kako biste identificirali njegova očekivanja i samim tim odrediti ispravne radnje kako biste probudili njegove osjećaje.

Radijska tišina, rukopisno pismo, metode resedukcije ne smiju se ostavljati po strani. Vrlo često, kada vam bivši kaže da je bolje ostati prijateljima, refleks je da ne poduzmete potrebne udaljenosti i nastavite svakodnevno slati poruke kao da se ništa nije dogodilo nedavno i osim toga sms koji zagovaram u ovom programu u ovom vodiču.

Sjetite se da je došlo do prekida i da ne želite njegovo prijateljstvo, želite više. Morat ćemo prihvatiti činjenicu da se radi o ponovnom pokušaju i treba odrediti najbolju strategiju za to vrati mu bivšu djevojku !

Vaš trener kad njegov bivši želi ostati prijatelji

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Zadruga 2 - Opšta svađa u Beloj kući zbog prijatelja Ane Korać - . (Ožujak 2020).