Ljubav

Ponovno se okupi s bivšim da pronađe ljubav

Pin
+1
Send
Share
Send

Pauza može ostaviti gorak okus s jakim osjećajem nedovršenosti. Kad odlučimo pariti s nekom osobom, nije razmišljati o razdvajanju, već naprotiv, u potpunosti uživati ​​u zajedničkim trenucima i pružiti drugoj šansi da magija djeluje. Ali nakon nekog vremena morate se suočiti s činjenicama, veza funkcionira i postoje neki zajednički projekti, likovi su predaleko ili su prepirke prečesto te je bolje prestati svađama. neprestano.

Međutim, današnja istina nije istina sutrašnjeg dana, a ljubavna priča koja ni u jednom trenutku nije uspjela može se ispuniti nekoliko godina nakon razdvajanja. Nije rijetkost vidjeti parove koji su se razdvojili ili čak razveli, kako bi se oporavili tijekom godina. Za to naravno postoje razlozi, pa čak i ako se ovaj mehanizam ne dogodi preko noći, činilo mi se važnim spomenuti ga. Ako želite obnoviti bivšu osobu nije ćud, naprotiv, to može imati pozitivne učinke na partnere, pa čak i na njihovo druženje.

Ljubavne se potrebe razvijaju

Bitni princip koji učim ljude koje savjetujem u vezi učenja ljubavi često se odbacuje. Međutim, to je ključno i ako ga uspijete razumjeti, znat ćete kako upravljati svojim ljubavnim životom bez obzira na problematičnu. Sigurno znate da je ljubavne potrebe kako se potrebe općenito razvijaju tijekom godina.

Nikad ne smijete ne uzimajte ništa zdravo za gotovo a još više u smislu ljudskog odnosa. Suprotno bi moglo biti dramatično jer ako smatrate da je vaš partner u potpunosti stečen ili stečen, možda ćete se suočiti s vrlo lošim iznenađenjem. Možda će trebati vremena, ali zanemarivanje odnosa vodi ravno u zid. Ako ne uzmete u obzir želje svoje polovice i izgledate previše sebični ili previše opsjednuti svojom srećom, ljubavne potrebe osobe koja dijeli vaš život neizbježno će se razvijati i promijeniti igru.

Isto vrijedi i za parovi koji se susreću vrlo mladi, Nemoguće je imati iste želje u dobi od 20 godina nego u dobi od 30 ili 40 godina. Društveni kontekst ili obiteljski kontekst igra pretežitu ulogu, ali od trenutka kada čovjek uđe u svijet rada i ritam života se promijeni, postoje i drugi parametri koje treba uzeti u obzir da koju ponekad nismo poznavali tek prije nekoliko mjeseci.

Ponovno se povežite s bivšim da biste sebi pružili drugu priliku

Ali isto tako morate znati da, ako se to može dogoditi na taj način, i krenete li se u pravcu, možda ćete imati povratni put. Za mnoge je vjerojatno da se žaljenje rađa i potiče želju da žele pronaći život više u skladu s njegovim težnjama mladosti.

U ovoj se situaciji često događa da neko poželi ponovno se povezati sa svojim bivšim, Bilo da je riječ o ljubavi prema srednjoj školi, fakultetu ili čak prema poslu, da veza traje nekoliko tjedana ili godina, osjećaji ponekad ne blijede i vremenom se čak dogodi da se netko zapita " zašto smo razdvojeni? "

Želiti ponovno uspostaviti vezu s bivšim ne znači željeti živjeti u prošlosti. To samo govori da smo možda propustili neku sjajnu priču i da je nesporazum propao ili da možda nismo dali sve da živimo priču o rađa ljubav.

Postoji još jedna smjernica koja mi diktira moje ponašanje i filozofiju kao trenera zavođenja ili trener da oporavi svog bivšegNikad ne smijete imati žaljenja jer u životu nema ništa gore. Zato mislim da morate znati dati drugu priliku priči i ne oklijevajte ponovno uspostaviti vezu s bivšim čak i nekoliko godina kasnije. Imam na umu priču o paru koji se prije nekoliko godina razdvojio nakon nesporazuma i koji se uspio reformirati mojim savjetima. Pa danas ih očekuju mali dječak i želim im svu sreću svijeta sa svojim malim anđelom.

Želiti ponovno povezivanje s bivšim ne znači slabost ili nedostatak ambicija, naprotiv. Često je želja koja proizlazi iz stvarne analize i jasne izjave koja je usko povezana sa srećom.

Vaš stručnjak za odnose kako bi razumio kako ponovno uspostaviti vezu s bivšim

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: PAKAO POSLE RASKIDA S ANOM: Davidov beg iz Zadruge - samo 4 sekunde su potrebne! Evo KO je s njim (Ožujak 2020).