Ljubav

Kako jebati svog bivšeg? 23 najučinkovitija savjeta!

Pin
+1
Send
Share
Send

Kad je razdvajanje bilo bolno i u ovom smo trenutku loše doživjeli, želja za osvetom često je sveprisutna. Nekima će se stvoriti stvarna želja za ozljeđivanjem, ali drugi će samo pitati kako da se naljuti na njegovu bivšu priču kako bi se malo iznervirao, ali bez pokušaja da nanese patnju.

U prethodnom sam članku evocirao neke postove za one koji se pitaju kako se osvetiti njegovom bivšem, ali danas ću se malo manje pozabaviti analizom, ali ići ću malo dalje u savjetima kako dobro iznervirati njegov bivši! Ipak, prije nego što pokušate zaraditi bivši stav za svoj stav, morate se zapitati što ćete to dobiti. Ako uživate u tome, tada možete krenuti, ali pripazite da je često samo privremeno!

Zašto apsolutno želi trunuti život svog bivšeg?

Želja za osvetom je fenomen koji se javlja kada ste povrijeđeni i ozlijeđeni. To se, naravno, može dogoditi nakon razdvajanja ili svađe, ali to nije samo odnos s bivšim koji je umiješan. Kad smo doživjeli razočaranje u prijateljstvu ili se ne slažemo s osobom ili radom ili na nekom drugom polju, želja da truli život te osobe je često vrlo jak.

Ponekad ćemo se prepustiti iskušenju, a drugi puta ćemo se kontrolirati rekavši da to ne vrijedi i da je bolje nacrtati osobina dotične osobe i trajno prerezati mostove. Ali kad je patnja bila prejaka, želimo se pravdati i promijeniti njegovu sobu onome koji nas je povrijedio (e).

Samo slušanje ili čak zamišljanje vaših najmilijih kako kažu "on / ona psuje vašeg bivšeg!" Može vam dati osmijeh i učiniti da se osjećate bolje oko sebe. Stoga ćemo uglavnom iz tog razloga pitati kako se naljutiti njegovom bivšem. Pa čak i ako je sebično, sve dok se osjećate bolje u vezi sa sobom, to je glavna stvar.

Pogotovo jer se mora shvatiti da se ne moraju svi prekidi odvijati u mirnoj atmosferi. Tijekom razdvajanja moglo je biti uvreda, podsmijeha, prijetnji ... Na kraju sve što može narušiti odnos. Neki se međusobno mrze a kad imaš ljutnju protiv nekoga, apsolutno ga želiš natjerati da plati.

Osjećate li se bolje kad povrijedite bivšeg?

Ovo pitanje morat ćete postaviti jer je to bitno, pa se zapitajte osjećate li se bolje u vezi sebe povrijeđujući bivšeg.

Doista, ako je odgovor ne, morate odmah ukloniti tu ideju iz glave, jer tako ništa nećete donijeti. Zato okrenite stranicu i ne vraćajte se na nju.

S druge strane, ako se pitate kako se naljutiti na svog bivšeg jer osjećate da će vam se osjećati bolje i krenuti naprijed, ne oklijevajte i poduzmite mjere. Ali nemojte ionako ići predaleko, morate znati kada se zaustaviti u pravo vrijeme, kako ne biste povrijedili. Doista, rizik kada se čovjek zapita kako povrijediti svog bivšeg jest pregaziti se i više ne može kontrolirati svoje postupke i situaciju.

Štoviše, čim se osjećate bolje, savjetujem vam da zaustavite svoje postupke kako se situacija ne bi nepotrebno raspadala.

Kako jebati svog bivšeg nježno!

Nekoliko je faza kada želite pojebati njegovu bivšu i možete nesmetano početi. U svakom slučaju, to preporučujem jer morate ići postupno, Čak vam savjetujem da se zaustavite u ovom trenutku jer bi vam daljnji put mogao stvoriti puno problema!

Kao što vjerojatno znate, ono što će iznervirati muškarca razlikuje se od onoga što će iz toga izbaciti ženu. Stoga sam radije podijelio ovaj dio tako da vaši postupci imaju najveći mogući utjecaj.

Štoviše, mala preciznost, bit će vam korisno da zadržite ključeve svog doma kako biste mu pristupili jer će vam stvari olakšati!

Kako jebati bivšu suprugu u 6 akcija!

Žene brinu o svom imidžu i jako su u kontaktu s određenim aspektima istog. Stoga kad se neko zapita kako se naljutiti na bivšu djevojkumorate se fokusirati na ovu osovinu!

Evo popisa nekih radnji koje će zasigurno iznervirati bivšeg:

- Dodirnite odjeću kako biste je učinili kraćom ili je stavili u sušilicu
- Pomiješajte šampon sa suncokretovim uljem ili bojom
- Tijekom rublja stavite svoje bijelo rublje s bojom
- Sakrij joj stvari kako ih ne bi mogla pronaći
- nazovite ga cijeli dan ili noć na svom mobitelu u maskiranom broju i spustite slušalicu
- Uklonite filmove s njegova računala i stavite porno filmove (ne zaboravite urediti naslove!)

Pet koraka kako znati razljutiti bivšeg muža

Muškarci su posebno fokusirani na svoj automobil ili na svoju karizmatičnu sliku, kao i na seks. Stoga je potrebno naglasiti svoje djelovanje na ovoj razini.

- Dodavanje začina vašoj hrani, pogotovo ako jedete na poslu!
- Možete ga upaliti tako da ga natjerate da želi spavati s vama i napokon zastane u najtoplijem trenutku! Prevara ne dolazi u iskušenje, u suprotnom će se dogoditi suprotan učinak. Umjesto da povrijediti svog bivšeg dobro ćeš mu učiniti i ne zaboravi to spava s bivšom ne preporučuje se ...
- Koristite status da biste iznervirali svog bivšeg na društvenim mrežama sugerirajući da ti seksualni nastupi nisu na vrhu! Do kontra ne navode ga izravno. Uvijek ostavite malo sumnje.
- Očistite svoj telefonski imenik sugerirajući da je ažuriranje
- Stavite malo ogrebotine u krevet ili u odjeću!

Ali također možete ići puno dalje, ostajući unutar određenih granica (posebno onih zakona!) Da biste izbjegli da vaš bivši kaže sebi ili maltretira me

Kako trunuti život svog bivšeg ... Top 10!

Ovdje je beskorisno praviti razliku između muškaraca i žena, jer su akcije gurnute i naštetile bi bilo kome!

Za to možete uključiti:
- Vi odaberete njegov automobil, njegov bicikl ili bilo koje drugo vozilo (dopuštam vam da zamislite kako to učiniti)
- Očistite posudu četkicom za zube
- Stavite laksativ u njegovu kavu da on / ona bude loš u javnom prijevozu ili u svom automobilu dok ide na posao. Ili stavite laksativ u svoj Tupperware kako bi se ismijavao na poslu
- Koristite rečenicu da razljutite bivšeg govoreći mu stvari koje ga mogu dodirnuti
- Uzmi dragulje koje si mu dao i prodaj ih
- Ako možete, ispraznite parfem i sadržaj zamijenite kolonjskim ili tekućinom s a loš miris
- Šaljite poruke s više telefona i pozive tijekom cijelog dana.
- Nazovite njegov fiksni telefon usred noći (pažnja, međutim, na pravne posljedice)
- Pokažite se na obiteljskim okupljanjima jer ćete imati dobre odnose s njima! To je ideal kada se zapitate kako iznervirati svog bivšeg
- Pošalji sranja svog bivšeg kad se vrati

2 savjeta o bonusu: natopite svoju omiljenu odjeću izbjeljivačem ili obrišite podatke na računalu (ili profesionalni powerpoint zamijenite bojenjem ili dječjim crtežima)

Trener Vladimir,

Član trenerskog tima Alexandre Cormont

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Ciganka kako trasi bivseg musa (Ožujak 2020).