Ljubav

Zašto ljubav nije jednostavna? Stručnjak vam odgovara!

Pin
+1
Send
Share
Send

Kada dijelimo život muškarca ili žene, ponekad ne možemo uvijek biti sretni i potrebna nam je pomoć da pronađemo plamen jer vjerujete u ovu priču. Doživjeli ste nevjerojatne trenutke i jednostavno ih želite ponovo proživjeti, a čak i ako ljubav nije jednostavna, duboko u sebi znate da je to uvijek moguće.

Vaši problemi u vezi uništavaju vam život i smatrate da vam ljubav predstavlja teret. Ne razumijete svog partnera i tražite samo da živite jednostavnu vezu. Kako pronaći ljubav i osmijeh u svom ljubavnom životu prevladavajući probleme braka?

Skloni smo tome zajednički život prilično je jednostavno jer se napori moraju uložiti prirodno kada volimo osobu, Međutim, svjesni smo da loše organizirane akcije ne dopuštaju da budemo sretne i čak nas sprječavaju u procvatu.

Život para učimo ako želimo uspjeti, zatrpan je neuspjesima i uspjesima koji nam omogućuju da naučimo lekcije kako bismo primijenili učinkovitu strategiju koja omogućava da zaista imamo par koji traje s vremenom. Ali ne znamo uvijek kako postupiti. Imamo volju, osjećaje, ali ne nužno i akcijski plan.

e ljubav treniranju je pravi odgovor za razumijevanje svog partnera i upravljanje njime problemi vašeg para, Svatko od vas ima svoja uvjerenja i svoju kulturu, važno je impregnirati brige svakodnevice i stavi ljubav u prvom planu !

Ljubav nije dovoljna za održavanje veze!

iako ljubav bilo u središtu vaš odnos, ljudska priroda obično vas tjera da osjetite strah od gubitka partnera. Kao rezultat, ne možete više mijenjati svoju priču i par problema pojavljuju.

Njegov smo život izgradili u skladu s njim i jedan ili drugi dan kažemo da bismo, ako ikad dođe do prekida, izgubili sve. Dakle, vršimo ogroman pritisak na ramena da sve napravimo dobro, ali ponekad i previše radimo, ne primjenjujemo prave radnje čak i ako mislimo da će im se svidjeti.

Ljubav nije jednostavna i on ne može biti jedini temelj vaš pariako je izuzetno važno boriti se protiv suđenja svakodnevnog života.

Ne morate živjeti samo za svog partnera, to nije definicija ljubavi. Razumijete na taj način i riskirate da nikada nećete pustiti suputnika da diše, što je očito negativno jer je to često jedan od uzroka prekida.

Dakle, ne smijete zaboraviti redovno razgovarati i raditi na svojoj osobi kako bi kontrolirao svoje strahove, slobodno govorio, tj. Ne zaboravljajući svoju osobnost, onu koja vas karakterizira i koja ima zaveden vaš partner.

Vaša polovica nema razloga otići i napustiti vas ako napravite prave radnje kao što preporučujem na svom blogu kroz stotine članaka, ali i knjige u formatu e-knjige, obuku kao i trenerske sjednice.

Za promjenu je potrebno vrijeme: borite se sa svojim negativnim emocijama!

ljubav koje nosite svom partneru ne izuzima vaš odnos da se mora razvijati. Svakodnevni zajednički život u stanu, djetinjasta želja ili brak najvažniji su stadijiodnos i morate naučiti dati više od toga ljubav na bol od viđenja par problema rasti.

Da biste bili sretni morate imati projekte, raditi stvari zajedno, a ne samo čekati da prođe vrijeme. Rutina je glavni neprijatelj para i znam da su mnogi od vas zbog ovog posljednjeg.

Uvjeravam vas, postoje prilagođena rješenja, ali ne smijemo više gubiti vrijeme. Dok detaljno objašnjavam u svom audio programu kako bih prevladao rutinu kod para koje možete pronaći ovdje. Ali isto tako moramo biti strpljivi (e) promjeni odnosa treba vremena i da povratimo stabilnost ne žurimo. Ako se godinama ne brinete, nećete izuzeti ruku i "volim vas" sve vaše pogreške;

Danas je složeno nastaviti sanjati život par kao u američkim filmovima koji nam prečesto prikazuju samo dobre strane. Velika snaga veze, ali točnije čovjeka, muškarca ili žene, bori se u kompliciranim vremenima.

ljubavni život nikad nije lako, ali kad dođe oluja često zaboravljamo sunčeve zrake. Nisam pesimistična, ali realna, znat ćete teške trenutke u vašoj ljubavnoj priči, nema ničeg normalnijeg, ali ono što je važno i što će zaista dokazati vašu ljubav jest činjenica ne dopustite da vam potonji preuzmu preveliku važnost, naprotiv. Ako prihvatite da stvari neće uvijek biti ružičaste, nećete paničariti svaki put kad nešto pođe po zlu.

Uložite jer ljubav nije laka!

Vaša priča zaslužuje ulaganje i za održavanje ćete se morati boriti ljubav koja postoji između vas. Suprotno onome što smo vam mogli reći ili naučiti, upravljajte svakodnevni sukobi može naučiti. Nije lako izraziti svoje osjećaje, a ipak je osnova zdrave i spokojne veze.

Svatko od nas ima posve osobne načine izražavanja sebe o svojim osjećajima i otvaranja srca. treniranje u ljubavi omogućava vam da uzmete u obzir te razlike da biste postavili pratnju i radnje koje vam omogućavaju da pronađete osmijeh i uzmi svoj ljubavni život u ruke!

Ne smijete misliti da će problemi biti riješeni do trenutka kada će se problemi riješiti, već sada poduzimate inicijative kada ćete se izvući iz toga, zato ne gubite vrijeme. Sada moramo krenuti naprijed i pronaći rješenja pouzdajući se u iskustvo svog sentimentalnog savjetnika.

Vidimo se uskoro.
Tvoj trener za rješavanje problema para, Alexander.

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Простые вещи - Једноставне ствари 2007 Руски филм са преводом (Ožujak 2020).