Ljubav

Želi me gurnuti da slomim

Pin
+1
Send
Share
Send

To je tema koju još nisam detaljno obrađivao, ali koja pogađa mnoge ljude. Vidim to u vašim komentarima, tijekom mojih treninga i na mojim radionicama. Mnoge žene imaju određeni problem s parom jer se muškarac ponaša loše, čini sve da ga se mrzi, s jednom svrhom, da bude odbačen. Da, muškarci nisu uvijek jednostavni za razumijevanje i njihovo ponašanje u sentimentalnom životu može biti besmisleno jer mu je cilj oduzeti, ali on ne želi sam donijeti odluku o raskidu!

Čovjek bi pomislio da je dovoljno za njega da te napusti umjesto da se tako ponaša, ali čini se da je odlučio to ne učiniti i nemoguće je znati razlog svog stava. Za njega je njegova djevojka da se rastane ako nije sretna, pa vam on dopušta da donesete tu bolnu odluku. U takvom je slučaju teško znati koji stav usvojiti. Ne znate kako reagirati jer njegovo ponašanje zaslužuje da odete, ali sviđa vam se i želite spasiti svoj par. Kad žena kaže za sebe "da me želi gurnuti do kraja da se razbijem", nema joj na raspolaganju 50 000 rješenja. Ali čak i da donesete izbor, prvo morate pokušati razumjeti njegovog partnera radi poboljšanja komunikacije (ako je moguće, uvjeravam vas!).

Napokon, prilično je čest slučaj da muškarac ne želi hrabrost uzimati s obje ruke i da preferira da inicijativa potiče od žene koja dijeli njegov život. Činjenica da se tako ponaša može biti zbunjujuća, pa je vrijeme da se o tome zna više kako bi se izbjeglo razdvajanje, jer čak i u ovom trenutku stvari se još uvijek mogu razvijati u pravom smjeru, a sve to znajući kako postupiti.

Da li moj muškarac zaista želi da me napusti?

Prije svega, važno je ne pogriješiti i izbjeći bilo koji nesporazum i zato zamisliti najgore. Ako ste dva dana razmišljali o svađi ili nekom drugom razlogu, nemojte paničariti i recite " on će se slomiti, samo je pitanje vremena "Uostalom, život bračnih para ima svoje uspone i padove. Imati napetosti i nije uvijek biti na vrhu sasvim je normalno, bilo bi sasvim zdravo kad ne nadiđe određenu fazu. Podsjetnik je dobar jer mnoge žene čine pogrešku zbunjujući argument i želju za prekidom.

Ako vam tog dana nije poslao poruku, to ne znači da vas želi natjerati da patite. Važno je ne pogriješiti i odmah razmotriti ono najgore. Parovi o kojima govorim u ovom članku doživljavaju napetosti već tjednima, ponekad čak i mjesecima, a i muškarcima i ženama ide na živce. Ne treba samo nekoliko dana ignorirati jedno drugo ili otići u šetnju što je dovoljno da vjerujete da njegov čovjek želi otići i da kaže sebi da čini sve da vas razljuti i da se odlučite rastati.

Znam da vas većina treba uvjeriti jer se panika događa prebrzo i zamišljate najgore odmah. Sasvim je normalno, kad držite muškarca, da ga stvarno volite iz dna srca, a ne da ga želite pustiti. Međutim, argument ili neslaganje ne dovode sve u pitanje. S druge strane, ako se već mjesecima ponaša i da zauzima negativan stav ili da je s vama izvršljiv, onda postoji da, potrebno je zazvoniti zvono alarma.

Zašto čovjek nema hrabrosti da se slomi

Kad shvatimo da čovjek razmišlja o razdvajanju i da kažemo za sebe " želi me gurnuti da slomim Postoji nekoliko objašnjenja, ali dva se ističu.

Vanjski pogledi sprječavaju ga da se slomi

Kada dijelite ženski život, posebno za najduže veze, dijelite i svoj obiteljski život, svoje prijatelje, imate djecu, odvajanje nije lako. Ne samo na osobni način, reći ženi da se udala, s kojom živi, ​​s kojom je osnovao obitelj koju želi razbiti, nije jednostavno, već uz to kad se zna da drugi će nam suditi tako da je još osjetljivije. Moramo pronaći hrabrost za to, čak i ako je njegova odluka već donesena već duže vrijeme, a mi također imamo blokadu u odnosu na druge.

Ako se ponaša na ovaj način i on čekajući da njegova žena donese odluku da ga napusti to je izbjegavanje prolaska za čovjeka koji napušta svoju obitelj bez imalo kajanja i koji ne preuzima svoje odgovornosti. Doista, navijestiti roditeljima, rodbini, prijateljima i posebno svojoj djeci ove vijesti nisu jednostavne i u većini slučajeva njegov cilj nije imati lošu ulogu. Čak i ako kažete svojim voljenima "da me više nije poštovao, više nije razmišljao o meni, bio je odsutan", ipak ćete biti taj koji je okončao vezu. Ovo je očito mjesto koje želimo izbjeći.

Vjerojatno se pokušava pretvarati kao ono što nije tako što se stavlja u položaj "žrtve". Kada koristim svoje usluge i primijetim takvo ponašanje, brzo dolazimo do zaključka da je njegova svrha imati pravu ulogu u odnosu na prosudbu drugih, ali i u odnosu na sudove, jer prilikom razvoda situacija će zauzeti drugi omjer, Cilj je, dakle, izbjeći dolazak u ovoj fazi.

Želi me potisnuti do kraja da razbijem bilo koji razlog?

Međutim, nije uvijek potrebno uzeti u obzir da je čovjek taj koji ima sve zavoje. Loše se ponaša želeći vas gurnuti i ne tretirati vas onako kako zaslužujete, ali vjerovatno je da nije besplatno. Ne želimo pretvoriti njegovu ženu u zatvor jednostavno za zadovoljstvo mjesecima. Ako su njegove namjere razbijanja provjerene, to je da s vašim parom nešto nije bilo u redu i da se njegovo ponašanje objašnjava na ovaj način.

Njegov stav može biti i a alarmni poziv da spasi svoj par, tvoj par. Omogućujem vam da ovo nije najbolji način da postignete suprotno, to djelujući tako da pogoršava situaciju. Ali muškarci nisu baš dobri komunikatori i nemaju tu osjetljivost. Kako bi se izbjeglo razdvajanje i posebno oživio plamen u vašem domaćinstvu, važno je koristiti učinkovite radnje koje će imati utjecaja na njega. Točno ako i vi želite mir u svom kućanstvu, dajem vam 35 u svojoj e-knjizi u neposrednom pristupu!

iskreno

Trener kad me gura da ga napustim

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Soy Luna: Ambar gura Lunu u bazen i Matteo ju spašava hrvatski HD (Ožujak 2020).