Ljubav

Seksualni život samca

Pin
+1
Send
Share
Send

Naša bi vjera trebala utjecati na odluke koje donosimo u našem seksualnom životu, o tome s kime ćemo imati seks i kada treba imati seks. Što mislite? Biblija ima puno toga za reći o tome, ali očito je da mnogi kršćani djeluju kao ateisti s obzirom na svoj seksualni život.

Dijelim danas odlomak članka pastora Kennyja Lucka o ovoj temi. To bi moglo nekome pomoći. Sretno čitanje!

Seksualni život samca

Online upoznavanje raste u kršćanskom svijetu. Pejzaž grada seks, ljubav i druženje prije nego što se brak postupno kreće u prilično "liberalnom" smjeru među kršćanima. Muškarci poput žena danas, u bilo kojoj dobi i kršćanske demografije, imaju tendenciju da odvoje vjeru od svojeseksualni život.

Dok većinasamohrani kršćani na kršćanskim web mjestima za pronalaženje ljudi koji redovito mole i prisustvuju kršćanskom saboru, postavlja se zabrinjavajuća i zbunjujuća dihotomija kada se postavi pitanjeseks prije brakapredstavlja se. Naime, samohrani kršćani ulaze u svojevrsnu seksualnu maglu.

Ta magla stvara oblak koji maskira stvarnost da se identitet ukorijenjen u Kristu trebao očitovati u inteligentnom i nadičnom seksualnom životu temeljenom na Božjim obećanjima. Ovu stvarnost zamjenjuju strah i ponosni izbori na temelju drugih obećanja u koja više vjeruju.

U nedavnoj studiji ChristianMingle.com, američke stranice za pronalazak kršćana, postavljeno je sljedeće pitanje samohranih kršćana u dobi od 18 do 59 godina: "Biste li imali seks prije braka? "Odgovor? Šestdeset i tri posto anketiranih kršćana odgovorilo je "da".

9 od 10 samca koji sebe nazivaju kršćanima ateisti su

Sasvim je iskreno reći da gotovo devet od deset prvostupnika koji sebe nazivaju kršćanima u praksi Seks ateisti. Drugim riječima, Bog im nema što reći o posljedicama ili barem nešto dovoljno značajno da ih odvrati od toga da slijede svoje postupke. To je vrhunski oksimoron! Osoba koja vjeruje u mudrog, suverenog i voljenog Boga koji je sve stvorio i stvorio, a istovremeno vjeruje i da taj isti Bog ne smije, ne može ili ne želi posvijetliti svoju misao ili njihov seksualni život. Podsjeća me na ona čuvena crvena slova iz Lukinog evanđelja gdje Isus kaže: "Zašto me zovete Gospodom, Gospodine, a ne radite ono što kažem? "(Luka 6:46, NIV)Postoji prekid između identiteta i aktivnosti.

Naš život u Bogu i za Boga odražava naš stvarna vizija od Boga.

Istina je da ako je onaj s kojim se družiteseksualno nepristojan prije brak i spreman je kompromitirati Kršćanska uvjerenja prije vjenčanje, vjenčani prsten neće ga učiniti discipliniranijimnakon brak.

Ovaj članak je odlomak iz posta pastora Kennyja Lucka. S engleskog preveo Aisha. Pastor Kenny Luck utemeljitelj je Every Man Ministarstva, glavnog muškog ministarstva u Sjedinjenim Državama. Autor je nekoliko knjiga.

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Samozadovoljavanje u islamu Masturbiranje. Svjetlo Dunjaluka (Ožujak 2020).