Ljubav

Moja bivša je previše ponosna da bi se vratila: što učiniti?

Pin
+1
Send
Share
Send

Kao što znate, može biti puno i mnogo prepreka za ponovni izvid. Već ste isprobali nekoliko tehnika, mislite da ste napravili pravi izbor, ali nažalost ona koja se želite oporaviti ne vraća vam se. Ima snažan karakter, to nije ništa za reći, jer on to čak i nadilazi, ponos vrlo loš, što vam sprečava da ponovno stvorite privlačnost među vama. Vaš bivši je ono što nazivamo "velikim tvrdoglavim!"

Svi muškarci imaju puno ega, ali onaj koji želite oporaviti ima puno toga i predstavlja probleme u vašoj situaciji. Želite pronaći pravu ravnotežu kako biste ponovno pokrenuli svoje osjećaje, a da ne učinite previše da ne budete traženi, a to ćemo vidjeti u ovom članku. Kada se suočite s muškarcem koji je prilično težak u pogledu ponašanja, istina je da čovjek mora biti u stanju izmijeniti određene strategije ili ih barem prilagoditi na način da ih učini puno učinkovitijima.

"Moj bivši je previše ponosan da se vrati" fraza je koja se izgovara prilično često i ako je to slučaj i za vas, zamišljam da počinjete odustajati i nije to što on Pozitivnije je, pa će trebati biti svjestan određenih stvari o svom muškarcu kako biste imali jasnije ideje i prevladali svoje sumnje. Stoga ću vas naučiti da u ovom članku postanete uvjerljiviji!

Zašto se moj bivši ne želi vratiti k meni?

Jedno od glavnih pitanja s kojima se žene susreću nakon raskida jest suočavanje s osobom čovjek koji je zidan u svojoj tišini ! Ona koja želite pomiriti možda nije u ljubavnom pomirenju, za njega je gotovo, rekao vam je da nema osjećaja i da morate okrenuti stranicu. Trebali biste znati da muškarac ima puno ponosa, pa čak i da to nije pokazao kad ste bili u vezi, u ovakvoj situaciji, iznenađujuće emocije, ponašanja ili stavove za koje niste sumnjali da dolaze od njega. pojavljuju.

Upravo je donio čvrstu odluku, da će te napustiti i vratiti se samo zato što ga pitaš, jer mu izjaviš svoj plamen značilo bi da je "previše" pod tvojim utjecajem i da ne može nametnuti. Ali postoji i drugo objašnjenje. Možda ste vi odlučili prekinuti vezu. Niste bili sretni, imali ste osobne probleme ili vam priča nije odgovarala i pauza je bila rješenje koje ste odabrali. U ovom slučaju će vas možda i poželjeti da plati za patnju koju je doživio.

Očito su sve situacije različite, ali kroz moje iskustvo treniranja postoje neke zajedničke točke nekih od njih. Ako kažete sebi " moj bivši je previše ponosan "To je i zato što ste ga, u nekim slučajevima, gurnuli do kraja i povrijedili ste, mislim posebno na nevjeru. Ako ste ga prevarili, ne smijete vidjeti njegovo odbijanje da se vrati. kao pogrešan ponos, međutim, moguće je promijeniti igru ​​i ne biti prisiljen okretati stranicu kako vas pita.

"Moja bivša je previše ponosna", ali želim probati sve!

Neki imaju tendenciju da svog bivšeg, tj. Muškarca kojeg vole, netko doživljava kao ponosnog i zbog toga ponovno uspostavljanje ljubavi kao nečeg potpuno neizvedivog s obzirom na njegov karakter. Međutim, ponekad ste skloni pretjerivati ​​bez da to shvatite i uzmete to za nepristupačan čovjek, Mislite da vas ljuti ili mu zamjera samo zato što vam se ne vraća, ne pokazuje ili ne čini prvi korak. Morate to razumjetinakon odvajanja osjećaji nisu dovoljni i ponos nije jedino objašnjenje s kojim se vaš par prije nije pomirio. Postoji puno objašnjenja.

Udaljenost koju postavlja, potreba za prostorom njegova bivšeg ne znači da je stroga i zatvorena za sve rasprave, ali ipak morate dobro djelovati i poštivati ​​određena osnovna pravila. Ako ga svaki drugi dan molite da se vrati, ako ga pitate kakav je njegov osjećaj svaki put kad razgovarate s njim, ili ako želite znati je li on u vezi opet, nećete krenuti naprijed i vi čak radije gurajte ga da vam se ne vrati. Nikad ne zaboravite da je baza za oporavak s bivšim je da se osjeća dobro pored tebe, pa ako kreneš na teške dužnosti, skloni će pobjeći od tebe ...

Problem ne dolazi uvijek ego njegova bivšeg ali neki postupci koje ste izveli i u najboljem slučaju nemaju učinka, jer nisu prilagođeni ili u najgorem slučaju sličniji zabranjenom ponovnom uspostavljanju ljubavi nego stvarnoj takvoj metodi možemo postaviti prigodom treniranja. Razumijem da kada ste u situaciji, što je bolnija situacija, teško je imati informirani pogled na radnje koje treba poduzeti i upravo zato Važnost stručnjaka za romantične veze također je važna. Ne samo da imate koristi od moje profesionalnosti, već se možete usredotočiti i na predvidljivi i evolucijski akcijski plan. Ne ustručavajte se otići u odjeljak u gornjem desnom kutu ove stranice kako biste saznali više o konkretnoj podršci.

Kako reagirati na čovjeka s previše ponosa nakon prekida

Ne morate nemojte čekati da vam pukne pred nogama nakon razdvajanja ! Važno je to pojasniti prije nego što požalite i razočarate se njegovom reakcijom. Ne samo da je vrlo ponosan, malo je vjerojatno da će vam se javiti tražeći oprost, ali i posebno zato što nije ono što želite u dubini vas. Doista, ne obnavljamo par na ovaj način i zato znate da ako se emocionalna ovisnost dovede do povratka, vaš budući par, čak i ako se okupite, možda neće održati.

Ako vam komunikacija ne dopušta da idete naprijed, ako neprestano kritizirate, morate kružiti natrag dok se smiri i kad shvati da to nije ponašanje prihvatljiv. Najbolje je ne žuriti se natrag bivši iznerviran, hladan ili mučen nego djelovati u pravo vrijeme.

U ovom slučaju ste skloni previše raditi, zahtijevati vas tako da bude prijemčiv za vašu promjenu, ali nemojte se prevariti za muškarca, čak i ako vam se sviđa, inače nećete biti sretni i nakon nekog vremena nesvjesno okriviti njega. Sigurno se možete potruditi, ali ne uzimajte cijeli odnos na svoja ramena. Da biste ga natjerali da reagira, morate poštivati ​​činjenicu da će mu možda trebati disati dok se obnavlja. Ne smijete čekati da on učini prvi korak nego se boriti protiv depresije koja se može stvoriti. U ovom članku, Točno objasnjavam kako prevladati krizu u paru.

Trener kad se moj bivši previše ponosan vratiti

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Seranovi 118 epizoda Kandelarijina senka je dugačka (Ožujak 2020).