Ljubav

3 najgore pogreške s njegovim bivšim, da se izbjegne apsolutno!

Pin
+1
Send
Share
Send

Jasno je da je poželjeti povratiti svoju bivšu - pokazati hrabrost, ali i požrtvovnost, razmišljanje i potrebno je malo staviti njegov temperament u stranu. To ne znači savijanje unatrag za osobu koju volite, jer postoje stvari koje su prihvatljive u ponovnom planu, a druge nisu.

Pa naravno, još uvijek je neophodno znati kako ublažiti napetosti jer će ovisno o ponašanju koje usvojimo naš bivši biti više ili manje skloni (e) razgovarati opet, prepustiti se, dopustiti nam da da mu se osveti i tako vrati u svoj život. Da bi se došlo do ove posljednje faze, trebat će proći čitav proces i posljedično će biti apsolutno neophodno izbjeći najgore pogreške s njegovim bivšim, koje se nazivaju i zabranama ponovnog uspostavljanja ljubavi. Kroz ovaj članak htio sam vam pomoći da usvojite idealno ponašanje kako biste vratili srodnu dušu.

3 najgore pogreške s njegovim bivšim: pogotovo nemaju takva ponašanja!

Umjesto da se bavimo ponašanjem koje imamo prema bivšem kada ga želimo pronaći i kojega smo već spominjali skroz u ovom članku, Radije sam da vas vode raskalašću, spomenuvši ono što se mora izbjegavati s njegovom bivšom. Doista, o ovom se pitanju ponavljaju pitanja i želio sam vas prosvijetliti jer znam da činjenica da su počinili zabrane može biti stresna i destabilizirajuća.

Recite sebi Želim dobiti svog bivšeg dobro je, ali djelovati u tom smjeru i uspostaviti konkretne i odgovarajuće strategije još je bolje! Ovo je ujedno i jedini način da nastavim jer jednostavan čin izgovaranja fraze koju želim vratiti s bivšom neće učiniti apsolutno ništa! Velike su šanse da će vam to psihološki pomoći kroz neku vrstu mehanizam samo-motivacijeali to nažalost nije dovoljno.

Malo gore, evocirao sam ponašanje koje treba usvojiti kako bi se smirivale napetosti ili pokazalo da je čovjek sposoban napraviti nečiju krivicu nakon rupture i tako se vratiti bivšem tako da se on / ona odmah primijetiti da je druga osoba ispred njega. Nužno je djelovati na ovaj način i slijediti određeni obrazac. Suprotno tome, postoje 3 načina djelovanja koja neće uroditi plodom i predlažem da ih otkrijete odmah do kraja ako ste se već uključili na ovaj način. Da biste prošli dalje, možete pristupiti tome poseban program kako bi se izbjegle zabrane i pogreške s njegovim bivšim ili ih nadoknaditi kad su počinjeni.

Dajte darove svom bivšem da se otkupi

Da bismo lijepom poklonili osobi koju sretnemo nužno je dobro vidjeti, bilo u našem zapadnom društvu, tako i u svim ostalim. Dakle, u kolektivnom razmišljanju prihvaćeno je da daj poklon svom bivšem može pomoći u oživljavanju plamena. Pozitivan je znak kojim se obraćamo, obilježavamo njegovu naklonost ili osjećaje, a drugi se osjeća pomalo u obvezi da nam odgovori i tada nam daje drugu priliku. Ipak, ne ide baš tako ...

Jeste li ikad pokušali pokloniti svom bivšem? Ili ste sami ranije dobili poklon od bivšeg? Sjećate se što se dogodilo nakon toga?

Reći ću ti što se dogodilo ... Ništa! Apsolutno ništa. Ili ste ga uzeli i jednostavno zahvalili bivšem, ili u nekim slučajevima to možda i jest odbija poklon od svog bivšeg jer bi to izazvalo suprotnost. Toga smo svjesni i zato kažemo da je bolje izbjegavati sebe stavljati u neugodan položaj nakon raspada, pogotovo ako drugi čini sve kako bi nas vratio ili dokazao svoju ljubav.

Dakle, ako mislite da će se bivši vratiti jer ćete mu ponuditi prekrasan zlatni prsten od 24 karata s dijamantom većim od mramora, kupit ćete mu trodijelno odijelo sjajnog talijanskog dizajnera (ili francuski je kako želite!) Ili ako dođete na sastanak s ključevima njegovog novog automobila, budite u (e), neće se dogoditi ništa.

U stvarnosti, jedina situacija u kojoj se može oporaviti svog bivšeg darom bilo je to kad nas je naš bivši kritizirao zbog našeg uboda! Na kraju može pozitivno utjecati da pokažemo da se mijenjamo i da smo spremni zapaliti ili barem prestati biti škrti i napraviti neke troškove! U svim ostalim situacijama gubi se i novac.

Nemoguće je otkupiti vožnju jednostavno nudeći nekoliko poklona i bez obzira na njihovu cijenu! Učestalo me pitaju tijekom treninga u ljubavnom osvajanju: "Aleksandar I razbio je knjigu A kako bih kupio fantastičan poklon (ili ponudio putovanje njegovih snova) svom bivšem jer mislim da to može ublažiti napetosti" ,

Takav je stav apsolutno smiješan iz jednostavnog razloga što vaš bivši ne očekuje poklon od vas, već nešto drugo: stvarna svijest i trajna promjena. Savjet, zadržite svoje novce malo kasnije. Doista, tijekom faze zavođenja možete izvaditi svoju čekovnu knjižicu i igrati je "grand seigneur"!
Ako želite ponuditi nešto svom bivšem, to se može smatrati zabranom ponovnog poništavanja, znajte da je to neznatno jer postoji mnogo gore!

Pritiskajte svog bivšeg za brzi povratak

Pozivi, poruke, mailovi, prijetnje, neblagovremene posjete djelu svog bivšeg i još gore, špijuniranje svog bivšeg ili ga čekanje kod kuće! Sve to treba izbjegavati. Razlog je jednostavan, djelujući na taj način, učinit ćete ga da pobjegne ili vas zbližiti. To sam već objasnio u članku " zašto biste trebali izbjegavati maltretiranje svog bivšeg ", koji vam preporučujem da pročitate sada.

Sve će ove akcije imati učinak na veliki pritisak na pleća vašeg bivšeg, što će uskoro postati nepodnošljivo. Dakle, vi ćete ići na problematičara ili heckler par excellence. I stvarno mislite da želimo razgovarati s nekim tko nas dosaduje ili se tako ponaša? Zapravo nije! Stoga morate biti svjesni da to uopće nije preferirano rješenje.

Naprotiv, pa čak i ako ste posebno pod utjecajem razdvajanjamorate biti opušteni i ne vraćati se uvijek onome što se dogodilo kad vidite svog bivšeg. Podrazumijeva se da ne morate forsirati sudbinu slučajnim odlaskom na posao u točno određeno vrijeme kad on / ona napusti posao, pogotovo ako to do sada nikad niste radili, jer biste se mogli ismijavati ... Zamišljate ga kako kaže: "Pozdrav. Upravo sam prolazio pored vašeg posla divio se arhitekturi zgrade haussmanskog stila ... bla bla bla".

Ostanite u jednostavnosti i držite se malo udaljenosti, jer kad želite vidjeti svog bivšeg, lakše će se vratiti. uglavnom nikad se ne omalovažavaj jer je bitno sačuvati nečije dostojanstvo.

Spustiti se za povrat svog bivšeg: greška br. 1

Recite amenu uopće oporaviti svog bivšeg radi li? Odgovor je NE! Imajte to na umu jer je glavna pogreška u osvajanju njegove bivše.

Svjestan sam da kad je netko otišao, pa čak i kad je netko donio odluku o odlasku, to nije lako vrati se svojoj bivšoj, Može se stvoriti dojam da mu nedostaje karakter da bi mogao zatražiti drugu priliku. Ali to ne znači da se vraćamo njegovom bivšem. Po mom mišljenju, svi (ili gotovo) zaslužuju drugu priliku u ljubavi, ali svejedno je potrebno to iskoristiti. Sudbina mora biti izazvana, a to ne znači da se netko vraća nazad.

S druge strane, moli njenog bivšeg da se vrati, moli svaki put kad se vrati ili pošalje mu na desetke ljubavnih pisama, može se usporediti sa sindromom gubitka samopouzdanja. Budite svjesni da se nikada ne smijete činiti oslabljenim ispred svog bivšeg. Naprotiv, morate biti jaki. Tko bi želio stupiti u vezu s osobom koja svakodnevno demantira? Ne tražite odgovor, prepuštam ga ... Nitko!

Ne možemo sami sebi reći Želim dobiti svog bivšeg a paralelno imati stav koji će drugog staviti na pijedestal. Kako ga inače želite ponovno iskoristiti? Kako želite da šarm opet djeluje? To je jednostavno nemoguće. Da bi se osoba mogla zaljubiti, moraš biti na istoj razini kao i ona. Morate mu pokazati da ste u mogućnosti da mu nešto donesete, morate biti saučesnici, a posebno morate pokazati da ste spremni za borbu.

To ne znači da morate imati pretjerani ego ili da morate postati arogantni da biste vratili bivšeg, već morate biti ravnopravni. Inače će se drugi, naravno, pitati zašto se vratiti sa svojim bivšim ako je to za njega / nju potpuno pokoran. Imajte na umu da nitko ne voli biti u vezi s pokornom osobom, Moramo pokazati lik u ponovnom zaljubljivanju u ljubavi kao u bračnom paru i biti u stanju tvrditi se, udovoljavajući očekivanjima svog bivšeg. Ali to ne znači da se u skladu s vašim željama ... Ako se nađete u nedoumici u vezi s akcijskim planom koji treba usvojiti ili ako sve što vam pokušam objasniti i dalje izgleda nejasno, personalizirani savjeti će imati trenutni utjecaj. Zbog toga vas upućujem na stranicu za treniranje web mjesta.

Vaš trener da izbjegne pogreške sa svojim bivšim

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Povijesni slučaj za Pavla: Kritika muslimanskih argumenata (Ožujak 2020).