Ljubav

Metoda da se povrati bivši i prevlada prošlost

Pin
+1
Send
Share
Send

U holivudskim filmovima koje smo svi vidjeli u filmovima i TV serijama ljubav je uvijek pobjednica. Junak dolazi u crkvu i suze onoga koga voli zlobnom milijarderu koji nije iskreno zaljubljen u lijepo i koji će ga povrijediti. Heroj i njegova dulcinea ostave dvojicu za volanom lijepog kabrioleta za život Dolce vita. Realnost je očito drugačija, a priče koje se loše završavaju nisu iznimke, upravo suprotno. Ipak, povratiti bivšeg moguće je čak i kada je u pitanju vaš slučaj.

Upravo ste doživjeli raskid ili ste prošli srčanost tjednima ili mjesecima i tražite odgovore na sva svoja pitanja. Prvi od njih "Jesam li u stanju dohvatiti to". Otkrijte u ovom članku kako staviti sve šanse na njegovu stranu za oporavak bivšeg i bitan savjet kako ga postići.

Želite započeti novu priču, je li to dobra ideja?

Prošlo je gotovo 7 godina otkako treniram muškarce i žene kojima je najdraža želja povratiti svoju polovicu. Donosim prilagođene i učinkovite savjete prema svakoj situaciji i dajem vam najbolje metode oporaviti bivšu ili pronaći bivšeg.

Tako da sam savršeno svjestan boli koja može dovesti do puknuća i ponekad dramatičnih posljedica koje mogu nastati. Ako ste nedavno doživjeli pauzu i vaš je cilj povratiti bivšeg, vjerojatno ste na dnu ponora. Ipak ste živjeli nezaboravne trenutke s njim i to nije zanemarivo, dijeliti život muškarca ili žene nije trivijalno, zato pokušajte sve da ga vratite ili je oporaviti bitno. Prekrasne priče danas su rijetkost i morate učiniti sve kako biste ponovo doživjeli ove divne trenutke pored nekoga do koga vam je stalo.

Već imate prošlost s bivšim i želim da imate budućnost s njim, to je ono što me motivira za obavljanje ovog posla. Kad vidim iskričavi izgled ovih muškarci koji su uspjeli oporaviti bivšeg ili od onih žena koje su zavele svog muškarca, moja je radost jednako velika kao i njihova.

Ne smijete imati žaljenja kako biste napredovali u životu, a posebno u svom ljubavnom životu. Obnova svog bivšeg pružite drugu priliku svom partneru i živite svoju vezu. Jedna od situacija u kojoj se najčešće susrećem sa svojim suradnicima jest ta da oni odluče dobiti svog bivšeg kad on / ona nađu nekoga. Ova najava šokira i budi njihove osjećaje, izbjegavajte doživjeti ovu situaciju i preuzmite vodstvo da biste što prije pokušali ponovo birati svog bivšu osobu, ali ne zaboravite pokazati promjenu kako bi drugi daju ovu drugu priliku.

3 savjeta za oporavak bivšeg

Sada kada ste shvatili da je upravo vaš bivši potreban za izgradnju vaše budućnosti, morate poduzeti učinkovite i dobro istražene akcije. Oporavi bivšeg ne smije se obaviti brzo i svaka radnja mora biti temeljito promišljena. Zato puno ljudi koristi moje usluge jer će vam savjet stručnjaka pomoći puno više od mišljenja prijatelja ili obitelji. Dajem vam odmah nakon najčešćih pogrešaka koje savjetujem da izbjegavate ako to namjeravate brzo oporaviti bivšeg.

"Ne moli"

za oporaviti bivšu postoje djela koja treba izbjegavati i radnje kako bi ih formalno protjerali! Zatražite od bivšeg da se vrati, prosjačenje je očito zabranjivanje. Ako očajnički djelujete ne pomaže vam da zavedete svog bivšeg, morate zadržati svoje dostojanstvo, čak i kad prolazite kroz bolna iskušenja.

"Ne idealizirajte svog bivšeg"

Tvoj život ide unatoč raspadu. za oporaviti svoju bivšu Ne treba ga postavljati na pijedestal, već treba uzeti najviše udaljenosti kako bi ga bolje razumio. Vaš bivši ima krivice, tako da ne morate oprostiti od svega.

"Prikaži promjene"

Vaš bivši gospodin okrivio vas je kad vas je napustio, morate ih razumjeti i primijeniti promjene u potrebnim područjima. za oporaviti bivšu ne smijete obećavati stvari koje nećete poštovati, jer će se šanse da situacija u kojoj danas živite ponoviti čak i ako dođete zavesti svoju bivšu.

Vaš trener za oporaviti bivšu

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Zeitgeist Addendum Full Movie (Ožujak 2020).