Ljubav

Kako uvjeriti posesivnu ženu

Pin
+1
Send
Share
Send

Mnogi se parovi rastaju zbog ponašanja jednog od partnera, točnije zbog jednog od njegovih osjećaja: ljubomore ili bolje rečeno zbog njegove posesivne strane. Doista, primam mnoge priče priča koje se prekidaju zbog ponavljajućih kriza. Ipak, također primjećujem fenomen koji potvrđuje ideju da ljubav nije mrtva suprotno onome što mnogi tvrde, već da uvijek postoje muškarci i žene koji traže rješenja i ne prekidaju se najmanje razočaranje ili nakon prvog pljuvanja.

Valjda se pitate na što mislim?

Znajte da postoje ljudi koji, umjesto da krive partnera, žele ga razumjeti i pomognu mu da se riješi ove šibice bolesne ljubomore. Želite glumiti jer smatrate da je vaša supruga previše posesivna? Otkrijte moje savjete za treniranje kako biste napokon pronašli život punopravnog para.

Zašto uvjeravati ljubomornu ženu?

Ne brojim stotine muškaraca koji su koristili moj savjet kao bračni par da znaju kako reagirati kad žena učini kriza ljubomore, Kad joj predlažem da je uvjerim i pokušam shvatiti odakle dolazi taj osjećaj zbog kojeg povrijedite većinu muškaraca, samo žele vratiti gornju ruku bez pokušaja da se trudite na njihovoj strani. Istina je da vas kriza posesivnosti smeta i ne želite poduzeti prvi korak, ali nije li to jednostavan način?

Jutros sam odgovarao na personalizirani izvještaj, a muškarac koji je postavio njegovo pitanje nije shvatio zašto se njegova supruga raskinula jednostavno zato što je i dalje odlazio na web mjesta za druženja ... Ponekad je ponašanje partnera, pa čovjek nije izuzet od svake zamjerke.

Kažem "ovaj osjećaj koji te boli", ali i pati. Iskreno mislite da joj je zadovoljstvo biti ljubomorna, posesivna, da ne želi imati više samopouzdanja i biti ispunjenija? za uvjeriti posesivnu ženuOvo je prvi korak, shvatiti da joj se ne sviđa biti u ovoj situaciji i da želi, baš kao i vi, to napustiti.

Mogla bih započeti svoje objašnjenje govoreći vam da ljubav prema njoj mora vas voditi! Jer da, mnogi muškarci zaboravljaju da su par s ovom ženom, ponekad su gradili dom, obitelj, ali ne žele uložiti nikakav napor za svoju polovicu. To mi je nerazumljivo, kako jednostavno mogu odustati od toga, a ne htjeti poboljšati nečiji par kad postoji mogućnost?

U današnje vrijeme to je bič kad razgovaramo ljubavni život, Činjenica da muškarci (ali i žene) odabiru pauzu umjesto da nameću akcije kako bi se složili. To je dijelom ono što me tjera da vas svakodnevno savjetujem kroz treniranje ili članke. Znajte da postoje rješenja i ne mislite na najgore, jer, vjerujte u moje iskustvo, požalit ćete se.

Savjeti za uvjerenje njegove posesivne supruge!

Nikad to neću prestati govoriti ključ za sretan par dobar je dogovor dva partnera i zato boravi u razmjeni. Komunikacija u bračnom paru omogućit će vam bolje rješavanje sukoba i brže. Pažnja, još uvijek želim podsjetiti da dobra komunikacija ne sprječava sporove, već štiti od najštetnijih posljedica.

Dakle, održavanjem redovitog dijaloga sa svojim partnerom idete uvjeriti je u svoj posesivni instinkt.

Iz kojih razloga?

Koja je veza između komunikacije i činjenice da će vam supruga vjerovati više?

Jednostavno zato što će vas ona bolje poznavati! Doista, ako razmijenite, ako raspravljate češće o njenim brigama, shvatit će da stvaranje ljubomore nije potrebno.

Zatim, ako želite izbjeći sukob sa svojom djevojkom i pokazati joj da nema razloga biti tako posesivan, možete se odlučiti izaći s njom i pokazati joj da ne radite ništa što bi je moglo stvoriti u panici. Ipak, provoditi trenutke sam sa svojim prijateljima je i dalje neophodno, kao što i ona mora organizirati aktivnosti sa svojim prijateljima sa svoje strane.

Rekao sam vam, ranije u članku, da joj se ova situacija ne sviđa baš poput vas. Da bi se uvjeriti ženu previše posesivnu također je važno shvatiti da je njezina ljubavna veza možda traumatična i da ljubomoru koristi kao sredstvo "zaštite" kako ne bi proživjela trenutke kroz koje je prolazila s drugim muškarcima koji su smetali prevariti ili natjerati je da pati. Vrlo često se događa da je ponašanje jednog njenog bivšeg izvor takvog stava i ona na taj način vrši neku vrstu prijenosa odnosa. Zato ona pokušava nadvladati i uvijek imati prednost. Žena koja je patila sklonija će se tako ponašati i biti beskompromisna sa sadašnjim suputnikom. Ali zar ne bi bilo isto za vas?

Stavite se na njegovo mjesto, kako biste reagirali da žena koju volite nije u redu s drugim muškarcem? Najvjerojatnije biste bili više "uplašeni", imali biste problema s vraćanjem povjerenja nakon izdaje. Možda je to što tvoja suputnica trenutno prolazi, ali nije htjela s vama razgovarati. Uvijek se vraćam važnosti komunikacije!

Međutim, ako je to slučaj, čini pogrešku, jer neko ne smije kopirati svoje prošlosti na vijesti. Kako ga razumjeti? uspostavljanjem pravog dijaloga moći ćete joj to objasniti i ona će ga razumjeti. U početku možda nije jasno i evolucija će biti spora, ali nakon nekoliko tjedana razgovora, vidjet ćete, ona može pobijediti svoju posesivnu stranu.

Da biste joj definitivno učinili da se osjeća bolje i pogotovo manje krivom za svoje postupke, što može naštetiti vašoj vezi i vašim osjećajima, ako oni ustraju, provedite vrijeme s njom. Dijeleći aktivnosti dokazivat ćete joj da je i dalje volite i da želite zaboraviti da je ona ponekad previše posesivna s vama. Ali to nije sve, da bi se prevladala ova osobina karaktera, često je potrebno učiniti neki osobni razvojni rad kako bi radio na povjerenju. Posesivna žena je često žena koja je izgubila samopouzdanje i zato je neophodno odabrati neke principe koje razvijem u kategoriji samopouzdanje, Stavi joj nos u moje članke i vidjet ćete da će se odmah osjećati bolje!

Vaš trener za uvjeriti posesivnu ženu

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: DNK EMISIJA. Saznao kasno da mozda ima dete OFFICIAL VIDEO (Ožujak 2020).