Ljubav

Prijetio da će napustiti svoju ženu ili muškarca, je li to dobra ideja?

Pin
+1
Send
Share
Send

Problemi s parovima truju živote mnogih parova unatoč ljubavi. Nažalost, svaka ljubavna priča prije ili kasnije naiđe na sukobljene trenutke, pa čak i ako su ponekad dobri za par, ne smiju prijeći određenu fazu.

Obrazovanje djece, financije bračnog para, odnosi sa zakonima, predmeti koji mogu biti izvor neslaganja osobito su brojni. Ipak, postoji i niz rješenja kojima se osigurava da se ovi sukobi ne nastave i da ljubavna priča ne bude previše oslabljena opetovanim krizama.

S druge strane, moramo biti posebno oprezni kako riješiti sukobe. Postavljanje ultimatuma nije najbolja opcija, kao što možda mnogi moji čitatelji misle. Bitno je staviti obrasce u sporove kako bi se izbjeglo da se ti degenerirani i transformiraju pokvari.

Nedavno me trenirao muškarac koji je, kako bi riješio sukob sa svojom suprugom, postavio stroge uvjete da ne kažem nerazmjerne. Srećom po njega, slijedio je moj savjet i njegova je tehnika radila jer je uspio malo omekšati kutove. Ali to ne djeluje sustavno, pogotovo ako nemate koristi od savjeta stručnjaka za sentimentalne odnose. U stvari, prijeti da će napustiti svoju ženu nije uvijek učinkovit i zapravo može pogoršati situaciju. Otkrijte u ovom članku koje je najbolje rješenje za poboljšanje vašeg života kao para.

Prijetio da će napustiti svoju ženu, put za pobjedu ...

Zašto želite koristiti takvu metodu da se vaš glas čuje? zašto prijeti da će napustiti svoju ženu kad u bračnom paru izbije sukob? Jednostavno zato što se stavite u poziciju snage. Nema sumnje da vam je supruga bliska i da vas ne želi izgubiti, obrnuto bi bilo problematično, zato ćete upotrijebiti osjećaje da reagirate. Ovo je tehnika koju koriste manipulatori, ali ako ste novi u predmetu, savjetujem vam da dvaput razmislite o postavljanju ove vrste emocionalna ucjena.

Sama pomisao na ljubavno razdvajanje neizbježno će je natjerati na razmišljanje. Nitko, a posebno zaljubljena žena ne želi prolaziti kroz srce, ali uranjanjem ove ideje u njegov um, poduzimate prvi korak da je bolje izbjegavati činjenje. Pojedinačni život nije ni za koga, navikla je na vas, ona želi izgraditi budućnost s vama, a vi ste to vjerojatno već počeli graditi, useliti zajedno, osnovati obitelj ili se čak vjenčati s vama ako je. Prijetio da će je napustiti znači natjerati ga da preuzme rizik da će sve to izgubiti, ali i tebi.

Koja bi žena željela izgubiti oca svoje djece zbog jednostavnog spora ili neslaganja? Čovjek svog života? Onaj koji mu kuca srce? Zbog toga dati ultimatum svojoj ženi djelotvoran je jer su ti elementi njegove "slabosti". Pažnja, obraćam se ovom članku za muškarce, ali također je vrlo dobro da i žene djeluju na ovaj način.

Svađate se s vašom lijepom, mislite da je rješenje koje predložite najbolje za vaš par, ali nažalost vaš suputnik ne dijeli isto mišljenje i vi ga pokušavate natjerati? Moramo stoga poduzeti snažne inicijative da bismo čuli vaš glas i osigurali zadržavanje vaših ideja. Ali situacija se ne smije okrenuti protiv vas. Život para je ravnoteža snaga, ali ne biste trebali upotrijebiti nuklearno oružje protiv vlastitog suputnika, jer to bi bilo pogoditi lijepog u stopalo. Žena vam je saveznik, a ne neprijatelj. To sam detaljnije objasnio u svojoj e-knjizi "35 pravila za spas vašeg para".

Želite li izaći pred suprugu, nije sjajan način da procvate u vezi i vaša druga polovica vjerojatno će vas kriviti za upotrebu obrasca ucjenjivanja za zaustavljanje spora koji možda je imao ali život dvoje nije uvijek ružičasta.

Pritisak na njegov strah od razdvajanja, od gubitka svega može biti učinkovit, čak i ako ga ne preporučim, kao što sam vam rekao u prvom dijelu, neki muškarci izađu "pobjednici", ali lagao bih vam rekavši da je to slučaj svaki put i da je to rješenje koje u svakom trenutku morate usvojiti.

Rizici emocionalne ucjene za par

Na početku članka uzeo sam primjer coacheeja koji je prošao njegov ultimatum, ali ne računam broj muškaraca koji koriste moj savjet neposredno nakon pokušaja korištenja ovog postupka sa svojim partnerom i što je rezultiralo potpunim neuspjehom, a time i ozbiljnom krizom para ili čak prekidom. Nakon što koriste ovakav postupak da sagnu svoju ženu, kažu svom suprugu " više me ne voliš inače ne biste reagirali na taj način ", što je pogubno za odnos.

Prijeti da će ostaviti svoju ženu ne garantirajte uvijek da mu namećete svoje ideje. Pokušavaš se igrati sa njegovom emocionalnom ovisnošću, pokazujući mu odlazak od kuće, ali ako si bio samo ovisnik? Ako ne biste bili u mogućnosti biti sretni bez njega, mislite li da bi takva metoda uspjela? Naravno da je odgovor ne. Ne smijete misliti da ste nadmoćni i vjerovati da će ona sve prihvatiti zbog ljubavi.

Većina muškaraca koji se koriste ovom metodom to čine zato što su očajni i nemaju drugi način da ih njihov partner čuje. A kad potonji i dalje odbija da im dokažu da su u pravu, nađu se potpuno lišeni sredstava da ustanu i vrate se natrag. Jer da, jeste li zamislili svoju reakciju ako je supruga prihvatila vašu razdvojenost?

Prije upotrebe ove sheme za bolji život para, morate si postaviti jedno jedino pitanje:

Da li biste zaista mogli prijetiti svojim radom?

Kad ste mladi ili ste dugo bili u blizini, a niste imali vremena za stvaranje stvarne priče, kako ja to zovem ljubav na prvi pogled ili PSC za intimno, ovo ne predstavlja posebne probleme, i opet. Ali s vremenom ste više od para, imate dom. Stoga je rizično sve ispitivati ​​prijetnjom da će sve ostaviti.

Imate djecu, kuću i pod izgovorom argumentacije, koliko god to bilo ozbiljno, planirate se pozabaviti svime?

Valjda u to želiš vjerovati tvojoj ženi. Dakle, ponašajte se oprezno i ​​radite stvari ispravno. Radije biste trebali biti vjerodostojni i imati glumački talent za Vincea Vaughna u filmu raspad!

Ali pazite, ovo nije dugoročno rješenje. Izazivajući ovaj strah u svojoj supruzi, možete biti "pobjednik" jednom ili dva puta, ali to ne znači da će vam par biti bolje. Jer iskreno riješiti par svađa moramo pronaći učinkovitu komunikaciju i praviti ustupke. Kažem to često zato što ga je bitno zapamtiti, komunikacija je stup para, sentimentalnog života i čini se da je previše ljudi to zaboravilo. Uspostavljanjem zdravog dijaloga u vašoj vezi, izbjeći ćete prijetnje u teškim vremenima. Tako ćete izbjeći bespotrebno destabilizaciju svog para.

vaš ljubavni životni trener

Pin
+1
Send
Share
Send

Video: Stress, Portrait of a Killer - Full Documentary 2008 (Ožujak 2020).